@אינטרנט אתרוג האם הסיפור עם הסים המסונן לכמה מחשבים סודר כבר?
קודם שיסדרו את הסינון למחשב אחד@אינטרנט אתרוג האם הסיפור עם הסים המסונן לכמה מחשבים סודר כבר?
עד כדי כך?קודם שיסדרו את הסינון למחשב אחד
אני באמת לא יודעת מה לעשות , מקווה שהם יצליחו להתגבר על הבעיה מהרעד כדי כך?
אז מה עושים,??
מה הכוונה לא עובד?קודם שיסדרו את הסינון למחשב אחד
הסינון דרך הסים לא עובד , לא היתה לי ברירה והורדתי את הסינון
עברתי לסינון אתרוג לפני חודש וחצי, זו כבר פעם שניה שיש בעיה עם הסינון
זה לא נשמע לי רציני בכלל
להשוואה , הייתי בנטפרי כ3 שנים גם בחיבור של סים ולא נתקלתי בבעיות כאלו
לא עובד ,באתרוג אמרו שיש להם תקלה ממוצ,ש עם הסים של אתרוג מול האפלקציה , אין קשר לתעודהמה הכוונה לא עובד?
אולי לא התקנתם תעודת אבטחה?
כן מאפשרמישהו יודע האם Wifi של אתרוג דרך תשתית ביתית, מאפשר גלישה בווטסאפ בטלפון?
לי יש מסלול של גיגה 1 באתרוג ואני משלם עליו משום מה 35אני יעשה קצת סדר בענין לטובת כולם
למי שיש אינטרנט ביתי ניתן לניד את התשתית ישירות לאתרוג הניוד מבוצע מרחוק תוך כמה דקות.. והמחיר יוצא כולל הסינון ב99 שח לחודש ואין צורך בשום תוכנה חוץ מזה..
ראוטר יש אופציה לשכור ב20 שח לחודש או לקנות באופן פרטי..
יש עוד אופציה לעשות סים של אתרוג שמגיע עם סינון מובנה על הסים מצרף לכם את המחירון
וחוץ מזה יש אופציה לעשות תוכנה שמסננת על המחשב דרכי המחיר זה 35 לחודש במקום 55 דרך החברה
מי שמעונין להתיעץ או להזמין מוזמן בשמחה .
קומבינה מענינתלי יש מסלול של גיגה 1 באתרוג ואני משלם עליו משום מה 35
ואגב אני לא משתמש בו בכלל בסטיק אלא גולש על הווי פיי של ההורים (שזה פתוח לגמרי בזק) ומרוויח מזה שהתוכנה מותקנת לי על המחשב
אז לא ממש הבנתי מה זה אומר תוכנה על המחשב ב55 אם גם במסלול של 35 מתקינים לך את התוכנה
אתרוג זה סינון שקיים כבר כמה וכמה שנים טובות וממש לא מהחצי שנה האחרונה הסיבה שנהיה פתאום שקט מהנושא זה מסיבה אחת פשוטה שמה שעורר את את הסערה נרגע וד"ל..אני מבינה שכל קריאות השמחה שהיו בהתחלה על אתרוג מתחילים להיעלם?
אני שואלת ברצינות ובלי ציניות
מוצאת את עצמי עומדת בפני דילמה אמיתית
נטפרי לצערי כבר לא נותן לי מה שצריך
נתיב-הייתי שם כ 10 שנים ופתאום משהו קצת השתנה וגם מתיש לבקש אתרים (בלית ברירה ממש אחזור לזה)
אתרוג? פתאום גם הוא לא כמו שחשבו בהתחלה?
אני מרוצהאתרוג? פתאום גם הוא לא כמו שחשבו בהתחלה?
יש אופציה לסים בסטיק בכל המסלולים לסים יש מבצע חודש ראשון חינם כך שאפשרי להתנסות על זה ללא התחיבות.והאם יש סים שאפשר לשים בסטיק לאינטרנט אתרוג או רק קווי?
בלי השוואה. איך זה פועל כל העיניינים. איזה אתרי חדשות פתוחים. מה המדיניות בהידברות.לא כולם יודעים להשוות מול נטפרי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: