אני לא רוצה סים ללא סינון כי יש לי עוד מחשב בבית בלי נתיב ובלי שום תוכנה עליוברור שאפשרי כל סים ללא סינון
אני מבינה שאין אפשרות לקנפג סטיק שיוכל להתחבר למשב ספציפי בלבד
חבל
אני לא רוצה סים ללא סינון כי יש לי עוד מחשב בבית בלי נתיב ובלי שום תוכנה עליוברור שאפשרי כל סים ללא סינון
יוטיוב פתוח לכל משתמשי אתרוג?שפע הסרטונים הפתוחים ביוטיוב למשתמשי אתרוג הוא עצום ואין לו מתחרה. באתרוג יש כיום כמעט מיליון סרטונים שכבר סווגו ופתוחים באתרוג! זה כולל שירים, שיעורים, הדרכות ועוד ועוד
לאיוטיוב פתוח לכל משתמשי אתרוג?
א. יש הבדל בין ללכת מדי פעם לקניון לבין שהקניון הוא אצלך בבית (אחרת תתירי כל מה שרואים בקניונים וברחובות, לא הצלחתי להבין את הראש...)בקניון מותר לך לראות כל זה?
סתם מעניין.....
א. מתחם נשים סגור בברירת המחדל ונפתח על פי דרישה ופעולה כלשהיא מצד המשתמש - בערך כמו ללכת לקניון.א. יש הבדל בין ללכת מדי פעם לקניון לבין שהקניון הוא אצלך בבית (אחרת תתירי כל מה שרואים בקניונים וברחובות, לא הצלחתי להבין את הראש...)
ב. דיברתי על הנקודה של זה מותר כי זה "בעזרת נשים" דבר תמוהה כי אין שום דרך לדעת אם זה גבר או אישה שגולשים...
הם בודקים את זהב. דיברתי על הנקודה של זה מותר כי זה "בעזרת נשים" דבר תמוהה כי אין שום דרך לדעת אם זה גבר או אישה שגולשים...
אני מבינה לפי שם הניק שלך שאת כותבת ממקום אישיהם בודקים את זה
ואם זה לא מתאים לך את לא חייבת לבקש לפתוח - זה צריך אישור מיוחד מהבד"ץ בני ברק, את לא חייבת לבקש
זה לא חכמה להצתמרר מה שהולך אצל השכנים, אם זה לא מתאים לך את לא חייבת וגם לא חייבת להצתמרר.
זה אחריות של כל משתמשב. דיברתי על הנקודה של זה מותר כי זה "בעזרת נשים" דבר תמוהה כי אין שום דרך לדעת אם זה גבר או אישה שגולשים...
אין לי שום קשר עם אתרוג חוץ מהשם משתמש שלי חחחחאני מבינה לפי שם הניק שלך שאת כותבת ממקום אישי
לא באתי להצטמרר ממה שהולך אצל אחרים, ואם לאמר את האמת הסיבה היא כי אני לא מרוצה מהחסימה שלי ומתלבטת הרבה זמן אם לעבור לאתרוג, אז העלתי נקודות שמהם אני חוששת, שמחה שדייקו את הדברים שהבאתי וענו לי עליהם.
גם אני עברתי את אותו סיפורזה ממש לא נורמלי הנקודה הזו
אני רכשתי אצליכם כרטיס סים כזה בדעה שיש לי אפשרות לקבל סינון לכמה 2 מחשבים
וזה לא עובד
וכעת אני נאלצת לבטל את המנוי ולעבור לסינון חדש
חבל לי מאוד כי ממש נהנתי מאתרוג!
מסכימה לכל מילהמול בלילה יש להם בעיה בתוכנה ופשוט הסינון לא עובד!!!!!!!! נשמע לכם הגיוני??? טוענים שיש להם תקלה וזה בטיפול.
זה חמור מאוד תקלות כאלו!!!!
אז אני לא לבד באותה בעיה..מסכימה לכל מילה
אני באותה סירה
שלום רחלי,מי פה עם התוכנה של אתרוג?
מאתמול בלילה יש להם בעיה בתוכנה ופשוט הסינון לא עובד!!!!!!!! נשמע לכם הגיוני??? טוענים שיש להם תקלה וזה בטיפול.
זה חמור מאוד תקלות כאלו!!!!
@אשכרה@אינטרנט אתרוג
אולי אתם תוכלו לעזור.
אנחנו בנין בלי טופס 4 ממודיעין עילית ישנו חיבור חשמל זמני בזק כבר חיברו את הבניין
אבל יש לנו צורך בחיבור סיב אופטי (עבודות גרפיקה ווידאו כבדות משקל...)
שכבר נפרס בבניין לטענת הטכנאי שהוזמן חסר ארון תקשורת,
האם תוכלו לעזור בקידום העניין ?
אם כן תיצרו איתי קשר במייל chnn148917 שטרודל גימייל וכו'.
@shraga0כל קובץ וידאו שמאוחסן בגוגל דרייב ציבורי נפתח רק לאחר סינון?
אני רק שבוע וחצי ...אז אני לא לבד באותה בעיה..
אני סה"כ חודש וכבר
זה קורה לעיתים קרובות??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: