פשוט למכור בשניה
משתמש פעיל
נדיר מאד ,וכמובן מדווחים וזה נחסםלדוגמא נכנסתי באתרוג לפינטרסט וכתבתי "חתונה". כל התמונות נחסמו, אבל 4 תמונות לא ראויות התפספסו והיו פתוחות.
מה גם שכשביקשת אישור לפתוח את פרינטרס את אישרת שייתכנו תמונות בעייתיות
נדיר מאד ,וכמובן מדווחים וזה נחסםלדוגמא נכנסתי באתרוג לפינטרסט וכתבתי "חתונה". כל התמונות נחסמו, אבל 4 תמונות לא ראויות התפספסו והיו פתוחות.
פינטרסט באתרוג הוא לא דוגמאלדוגמא נכנסתי באתרוג לפינטרסט וכתבתי "חתונה". כל התמונות נחסמו, אבל 4 תמונות לא ראויות התפספסו והיו פתוחות.
זה את הסכמת לזה!!כאחת שהיה לה נטפרי בבית, ואתרוג בעבודה, במקביל:
אולי בנטפרי יש דברים שנחסמים יותר מידי, אבל אתרוג לא יכול להתאים לגבר חרדי, יש בו פשלות.
לדוגמא נכנסתי באתרוג לפינטרסט וכתבתי "חתונה". כל התמונות נחסמו, אבל 4 תמונות לא ראויות התפספסו והיו פתוחות.
אשמח לדוגמאות ו/או קישורים (-לינקים)לדעתך
כי אני למשל נחשפתי בנטפרי לתכנים שלא ראויים מה שלא נחפשתי באתרוג.
אז מצוין שכל אחד בוחר איפה הכי טוב לו בשביל זה שואלים פה.
רק אין צורך לקטלג ולומר שזה לא מתאים לבית חרדי.
בסינון טוב אין דרך לאשר משהוא לא ראוי, או אפילו מסופק...נדיר מאד ,וכמובן מדווחים וזה נחסם
מה גם שכשביקשת אישור לפתוח את פרינטרס את אישרת שייתכנו תמונות בעייתיות
אבל גם א"א לומר שכיון שאישרת משהו שלא מסונן הכי טוב וגילית כמה תמונות לא טובות, הסינון לא טוב.בסינון טוב אין דרך לאשר משהוא לא ראוי, או אפילו מסופק...
יש אנשים שזקוקים לצורך עבודתם אתרים מסוימים ועדין רוצים אינטרנט מסונן .בסינון טוב אין דרך לאשר משהוא לא ראוי, או אפילו מסופק...
בבקשה להשאיר את הדיון ענייניבסינון טוב אין דרך לאשר משהוא לא ראוי, או אפילו מסופק...
כן.אז אחרי שנכנסים לקישור יוטיוב דרך גוגל כן הדף נפח ומציע הצעות בצד?
ברגע שיאשרת הכל פתוחלגבי הידברות, אתם מתכוונים שגם השידור חי פתוח? וכן כל הסירטונים פתוחים בלי צורך לשלוח לבדיקה?
טוב שבסוף הגעתם למסקנה הנכונה.....כמובן, כל אחד ישאל את רבותיו
לא זכור לי שהיה עם זה בעיהשואלת לגבי דרייב :
הייתי בנתיב, וכל קישור נפתח ללא סינון
אני עכשיו בנטפרי, ויש סינון קפדני
מה לגבי אתרוג?
ממש לא ביקשתי את זה.זה את הסכמת לזה!!
צפה בקובץ המצורף 1524939
גם בעסקים זה סגורממש לא ביקשתי את זה.
היה פתוח לי מהרגע הראשון (לדעתי זה היה מסלול אתרוג עסקים).
וזו רק היתה דוגמא. פה ושם היו פשלות של תמונות.
כיוון שבאתרוג זה מסנן עם בינה מלאכותית (לכן לא צריך לשלוח בקשות לפתיחה) אז הרוב שם ייחסם (זה חוסם תמונות עם צבע עור) ויכול להיות שלכן הוא לא נפתח, כי רוב התמונות עם צבע עור..אתר mac לדוגמא, היה לי סגור באתרוג, אבל בנטפרי פתוח ללא תמונות, וזה היה מוצלח.
את מתכוונת לאתר הזה של קוסמטיקה?עוד משהו:
אתר mac לדוגמא, היה לי סגור באתרוג, אבל בנטפרי פתוח ללא תמונות, וזה היה מוצלח.
זה אני הרובוט העוזר אישי שלך, ביקשת להבין למה האתר לא נפתח והאם אפשר לפתוח אותו. הקישור שביקשת לפתוח: http://www.maccosmetics.co.il/ |
להלן תשובתי: |
אתה מבקש לפתוח אתר שאינו מורשה לאתרוג אך ניתן לפתוח אותו לצורך מיוחד במסגרת שיוך לקבוצת אתרי נשים. |
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: