שמתי גם וגםמה עם 'כיכר השבת'?
תבדוק שוב
שמתי גם וגםמה עם 'כיכר השבת'?
אשמח אם יש מישהי שמשתמשת בנטפרי באתרוג שתסכים לענות לי על כמה שאלות באישיגם אתרוג מסננים תמונות בפינטרסט.
את רק צריכה לשלוח בקשה שיפתחו את האתר לצורך שלך.
לי אמרו באתרוג שאם אני רוצה הם יפתחו וזה לא יהיה ברמת סינון של אתרוג על כל המשתמע מכךאז לא מתאים לי אתרוג
?שמשתמשת בנטפרי באתרוג
התבלבלתי
הסבר?לא רואה כמעט שום הבדל בין אתרוג לנטפרי
יש אתרים שיותר תמונות חסומות באתרוג,הסבר?
גם לי הגלישה עכשיו באתרוג מהירה משמעותית יותר מנטפרי (גם הייתי בבזק + נטפרי)יש אתרים שיותר תמונות חסומות באתרוג,
המחדש פתוח
וגם כל פרוג
כמה סרטונים ביוטיוב שהיה פתוח בנטפרי חסום לי - אני צריכה לשלוח בקשה והם פותחים.
וגם הגלישה יותר מהירה מאז שעברתי לאתרוג (לפני כן היה לי בזק + נטפרי)
חוץ מזה עדיין לא ראיתי הבדל
ועוד היה לי סיבים אופטייםגם לי הגלישה עכשיו באתרוג מהירה משמעותית יותר מנטפרי (גם הייתי בבזק + נטפרי)
גם ליגם לי הגלישה עכשיו באתרוג מהירה משמעותית יותר מנטפרי
תכתבו מספרים - כמה מגה (בממוצע ) היה לכם בנטפרי וכמה באתרוגגם לי הגלישה עכשיו באתרוג מהירה משמעותית יותר מנטפרי (גם הייתי בבזק + נטפרי)
אני חושב שזה מורגש בגלישה בפועל, עד שהדף נטען וכדומה ולא במהירות גלישה שנמדדת בבדיקת מהירות. אולי בגלל שנטפרי תומכת כרגע רק בפרוטוקול HTTP/1.1 ולא ב2 או ב3 שלכאורה מהירים הרבה יותר.תכתבו מספרים - כמה מגה (בממוצע ) היה לכם בנטפרי וכמה באתרוג
אצלי גם הדפים נטענים הרבה יותר מהראני חושב שזה מורגש בגלישה בפועל, עד שהדף נטען וכדומה ולא במהירות גלישה שנמדדת בבדיקת מהירות
לפני כמה ימים כחילקו את האתר לתתי פורום שונים כמו מידע חיוני וכ' הכל היה פתוח הנטפרי אח''כ נחסם וזאת למה??
זה היה מין תחכום שהם עלו עליו או ניסיון שהציבור לא עמד בו??
וגם הגלישה יותר מהירה מאז שעברתי לאתרוג (לפני כן היה לי בזק + נטפרי)
גם לי הגלישה עכשיו באתרוג מהירה משמעותית יותר מנטפרי (גם הייתי בבזק + נטפרי)
@מולטי תקשורת אמרת לי לעיל שזה לא קשורגם לי
זה מאוד תלוי גם באיזה ספק היו לפני זה דרך נטפרי כי בנטפרי יש כמה וכמה ספקים וכל ספק יש לו מהירות קצת שונה@מולטי תקשורת אמרת לי לעיל שזה לא קשור
מעניין!?
היה לי ספק של בזקזה מאוד תלוי גם באיזה ספק היו לפני זה דרך נטפרי כי בנטפרי יש כמה וכמה ספקים וכל ספק יש לו מהירות קצת שונה
ברשמי לא אמור להיות הבדל במהירות גלישה בין אתרוג לנטפרי
אם יש הבדלים זה לדעתי מינורי ולא מאוד משמעותי אבל טוב לדעת שיש גלישה חלקה באתרוג
נכון כי בזק הוא לא הספק הכי מהיר עם נטפריהיה לי ספק של בזק
ההבדל ממש משמעותי! לטובת אתרוג.
הייתי גם ב019 ועברתי בערך לפני חודש וחצי לבזק כי זה לא עבד כמו שצריךנכון כי בזק הוא לא הספק הכי מהיר עם נטפרי
לכן זה לגמרי הגיוני מה שכתבת.
אותי מענין לשמוע מאחד שהיה דרך ספק של יוסי תקשורת/019 עד כמה ההבדל משמעותי באתרוג.
ואיזה מהירות זה נתן לך בסיב עם נטפרי ?הייתי גם ב019 ועברתי בערך לפני חודש וחצי לבזק כי זה לא עבד כמו שצריך
בבזק שכנוע אותי שעם סיבים אופטיים הכל יהיה חלק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: