מה יש לבוגבו להציע מלבד הלוגו שלו שנמצא במקום בולט על הגגון

מצב
הנושא נעול.

gg

משתמש מקצוען
נכתב ע"י שושיה;1633303:
אמרה לי מישהי שהיא "עבדה" על בעלה שהעגלה עלתה לה 3200!!! כששילמה הרבה .

ממש מזעזע שדבר כזה צריך לקרות!!
ובטפשותה-לא רק שהיא משקרת לבעלה וגורמת לו עוול , היא עוד מפרסמת ברבים?

יונה יונה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י סטודיו פלאש;1633185:
לא קשור אבל בוער לי....

נושא הפאה ובכלל כל הלבוש שלנו כבת וכאישה, הינו נושא טחון מכל כיוון שלא תסתכלי, אבל לצערינו עדיין אנחנו רחוקות מהאמת, מה גורם לנו לא להשתנות? מה חוסם לנו את הדרך אל אבינו שבשמיים? התשובה היא....
החברה לא נעים לנו להיות שונות מכולם וכל אחת חושבת שהיא היחידה שהיתה רוצה להתלבש אחרת,

בואי נסיר את המסיכה!

.....

כך אנחנו בדיוק מתנהלות בחברה, כל אחת חושבת מה חברתה תגיד עליה ואיך יסתכלו עליה בעבודה או באסיפת הורים או במסיבת סוף שנה בגן, וכולנו בליבנו צועקות 'שמע ישראל' אבא אני רוצה להשתנות!! אבא לא טוב לי עם הבגד הצמוד שהתפתיתי לקנות, אני מלאת הרהורים לגבי הפאה ה'גזעית' שסינוורה אותי מול המראה
אבא! תעזור לי!

נשים יקרות, תדעי שיש הרבה נשים כמוך שרוצות להשתנות, תדעי שאם את תשתני, יהיו עוד הרבה אחריך
חזק ואמץ!!!!

!התודה נשלחה לי בטעות!

איך את מעיזה להוציא לעז על כ"כ הרבה נשים שהן מעדיפות למצוא חן בעיני אנשים ולא בעיני ד'?
הדור שלנו דור מסכן! אנחנו הרבה יותר צנועות מבחינת לבוש מהדורות הקודמים -במה שנקרא ה"נורמות החברתיות" של הצניעות היום, וכל היום רק צועקים עלינו....
די! לכי תסתכלי על תמונות של נשים לפני דור או דורותיים.... אסור לדבר סרה במתים, אבל תראי שאנחנו צנועות וחסודות!
נכון, יש לכל אחד במה להשתפר- אבל די כבר עם השטויות האילו כאילו אנחנו הדור הכי פרוץ מאז מתן תורה

אות ומופת

משתמש מקצוען
נכתב ע"י gg;1633512:
ממש מזעזע שדבר כזה צריך לקרות!!
ובטפשותה-לא רק שהיא משקרת לבעלה וגורמת לו עוול , היא עוד מפרסמת ברבים?

ה' ישמרנו. זה כבר בעיה שורשית, לא קשור לבוגבו...

gg

משתמש מקצוען
נכתב ע"י שושיה;1633303:
מצד שני, סיפרה לי אשה שחיכתה זמן ממושך לילד, עם דמעות בעיניים, שכל התקופה לפני הלידה היא חלמה על בוגבו מפוארת, חסכה לקניה וכו' אבל דודה "נחמדה" הכריחה אותה לקבל את העגלה הענתיקה שלה, שכבר "חרשה" 5 ילדים, היא אמרה לי שהיא ניסתה להתנער, אבל הדודה ממש ריחמה עליה וטענה שהם אברכים ולמי יש היום כסף, ורתמה לעזרתה את חמותה של האישה הצעירה ובעלה, היא היתה כ"כ חלשה אחרי הלידה שלא היה לה כח להתנגד!
אז היא הולכת עם עגלת גרקו מלפני 15 שנה, בילד ראשון לו צפתה מס' שנים...
לא צריך להכביר בסיפורים מסמרי שיער...
סיפור כזה יכל לקרות גם עם עגלה פשוטה יותר
שתתכבד הגברת הצעירה ותסביר שהיא רוצה עגלה חדשה.
ולא, לא נשארים יולדת חלושה לאחר מספר חודשים. מותר לה להביע את דעתה

השקעה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אפשר לחשוב מקריאת האשכול פה שבאמת אין שום דבר באמצע בין עגלה מקרטעת של דודה שהסיעה בה 5 ילדים לבין עגלה ב 6,000 שקל :D
לא יודעת למה אני עוקבת אחרי האשכול הזה עד עכשיו...אבל התגובה הכי מדוייקת ומסכמת שמצאתי פה זה זאת:

נכתב ע"י גולדס;1633196:
כל כך נכון.
כשלמדתי שיווק ופרסום בעבר, אמרה לנו המרצה שאת כל מוצרי המותרות מפרסמים בעיקר בעיירות פיתוח ולבעלי רמה סוציואקונומית נמוכה - משום שהם חשים צורך לפצות את עצמם על החסר בכסף ולהרגיש כאילו יש להם...

אני לא שופטת אף אחד, זה סך הכל הסבר פסיכולוגי בסיסי ומדוייק.

yudb

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י השקעה;1633653:
אפשר לחשוב מקריאת האשכול פה שבאמת אין שום דבר באמצע בין עגלה מקרטעת של דודה שהסיעה בה 5 ילדים לבין עגלה ב 6,000 שקל :D
לא יודעת למה אני עוקבת אחרי האשכול הזה עד עכשיו...אבל התגובה הכי מדוייקת ומסכמת שמצאתי פה זה זאת:

אני לא שופטת אף אחד, זה סך הכל הסבר פסיכולוגי בסיסי ומדוייק.

לא 6000
אפשר להשיג אותה (את הבי) ב- 2000 +

השקעה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י yudb;1633660:
לא 6000
אפשר להשיג אותה (את הבי) ב- 2000 +

אם כן זה לא כזה מותרות, זה מחיר סביר מאוד אז על מה כל הסיפור?

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
בלי קשר לבוגבו בעד או נגד,
ובלי קשר לדעותי בנוגע לסחף חברתי מותגים וכל המסתעף.

זה מגוחך להלביש על "עגלת בוגבו" את כלל בעיות התקשורת והזוגיות שאנשים סוחבים על עצמם.

השקעה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אבל ראיתי עכשיו בזאפ את הבי ה 4700...
לי יש עגלה באזור ה 2000 והיא מקסימה בשבילי.

יונה יונה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י השקעה;1633653:

ואני חושבת שהתגובה הנ"ל (על עיירות פיתוח וכו) היא שטות מוחלטת ופסיכולוגיה בגרוש!

נכון שלאנשים במעמד ביניים/נמוך גבוהה יותר קל למכור אשליות על רחבות וכו, אבל מי שאין לו באמת כסף לא מוציא את מה שאין לו (=בכל העולם אין כזה דבר גמ"חים..... ולא כזה קל לקבל הלוואה מהבנק).

ומי שיש לו קצת ובוחר להוציא את זה על מותג/מוצר צריכה מיותר יש לו את כל הזכות לעשות את זה. זה לא ענינה של החברה.

השקעה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י יונה יונה;1633676:
ואני חושבת שהתגובה הנ"ל (על עיירות פיתוח וכו) היא שטות מוחלטת ופסיכולוגיה בגרוש!

נכון שלאנשים במעמד ביניים/נמוך גבוהה יותר קל למכור אשליות על רחבות וכו, אבל מי שאין לו באמת כסף לא מוציא את מה שאין לו (=בכל העולם אין כזה דבר גמ"חים..... ולא כזה קל לקבל הלוואה מהבנק).

ומי שיש לו קצת ובוחר להוציא את זה על מותג/מוצר צריכה מיותר יש לו את כל הזכות לעשות את זה. זה לא ענינה של החברה.

אז אני מכירה באופן מאוד אישי אנשים שבאמת יש להם, והרבה כאלה, ולא יעלה על דעתם להוציא על עגלה או כל מוצר אחר עם צורך ייעודי כל שהוא יותר מהשווי הסביר של מוצר כזה שהוא טוב איכותי(וגם יפה) מספיק
וזה בכלל בלי לשפוט את אלה שצריכים לפצות את עצמם.

יונה יונה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י השקעה;1633684:
אז אני מכירה באופן מאוד אישי אנשים שבאמת יש להם, והרבה כאלה, ולא יעלה על דעתם להוציא על עגלה או כל מוצר אחר עם צורך ייעודי כל שהוא יותר מהשווי הסביר של מוצר כזה שהוא טוב איכותי(וגם יפה) מספיק
וזה בכלל בלי לשפוט את אלה שצריכים לפצות את עצמם.

את אומרת שעשירים יותר עמידים בפני לחצים חברתיים?
זה נכון לגבי עגלות ובגדי ילדים.
שזה יגיע למכוניות ולבתים- ששם מתבטא יותר כמה הם יכולים להשקיע את תראי את אותו הרצון להראות.

כמובן שיש כאלו שהם כ"כ רוחניים שאפילו שיש להם מליונים בבנק* הם יגורו בדירת 3 חדרים פשוטה ונחמדה, רוב העולם לא כזה, (ולא בטוח שהם לא שבויים ברצון להראות ש"הם לא צריכים מותרות").

אנשים באמת עניים לא יוציאו כסף שאין להם.
אנשים שגדלו בסביבה עניה וחשו חסרים וכרגע יש להם כמה שקלים בהחלט יכול להיות שהם יפצו את עצמם על זה= וזה בסדר. מה אתם רוצים מהם?

רחל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י יונה יונה;1633690:

אני חולקת לגמרי על הקביעה שלך.
בשביל זה יש אוברדרפט...
וזה לא סוד שזה המצב היום.

יונה יונה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י רחל;1633693:
בשביל זה יש אוברדרפט...

וכמה אפשר לרדת עד שהבנק מפסיק לתת לך כסף?

צברית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
נכתב ע"י רחל;1633693:
בשביל זה יש אוברדרפט...

מתי שהוא- גם האוברדרפט ממצא את עצמו.

בכל מקרה-
בעיניי עגלה היא מתנה ליולדת ולא רק אביזר פונקציונאלי לנשיאת התינוק ברחוב, וככזו אפשר להשקיע בה.

ויש לי ממש חשק לבדוק אם כל המתלהמות נגד העגלה הם בעצם כאלו שחושקות בה ולא יכולות להרשות לעצמן- ואז "אם לי אין- אז שלאפחד לא יהיה"
אחרת מה איכפת לכן מה אנשים קונים??????????
אם יבקשו ממכן תרומה למשפחה עם בוגבו- אל תתרמו... אפילו שיש עינין לא לבדוק אחרי העני שלו תורמים.

השקעה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י יונה יונה;1633690:
אנשים שגדלו בסביבה עניה וחשו חסרים וכרגע יש להם כמה שקלים בהחלט יכול להיות שהם יפצו את עצמם על זה= וזה בסדר. מה אתם רוצים מהם?

מי זה אתם ומי אמר שרוצים מהם משהו?
אמרתי שאני לא שופטת אותם.
ואת צודקת לגבי הדירות והבתים ששם מתבטאת הראוותנות של אלה שיש להם. וגם כאן לא תמיד השיקול הוא ראוותנות, יש אנשים שיגורו במקום יוקרתי כי יש שם איכות חיים, שקט וחינוך טוב לדעתם ולא כדי להראות למישהו משהו. ויש הרבה גם שגם בעניין מכוניות ובתים בוחרים את האיכותי והמתאים בשבילהם ולווא דווקא הכי יקר ואת השאר שמים בבנק, ואחר-כך עוזרים לילדים שלהם במה שבאמת צריך. למה זה מטומטם?

טוב אני יוצאת מהדיון, לא נראה לי שאני אצא איתך ראש ;)

יונה יונה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י השקעה;1633707:
מי זה אתם ומי אמר שרוצים מהם משהו?
אמרתי שאני לא שופטת אותם.
ואת צודקת לגבי הדירות והבתים ששם מתבטאת הראוותנות של אלה שיש להם. וגם כאן לא תמיד השיקול הוא ראוותנות, יש אנשים שיגורו במקום יוקרתי כי יש שם איכות חיים, שקט וחינוך טוב לדעתם ולא כדי להראות למישהו משהו. ויש הרבה גם שגם בעניין מכוניות ובתים בוחרים את האיכותי והמתאים בשבילהם ולווא דווקא הכי יקר ואת השאר שמים בבנק, ואחר-כך עוזרים לילדים שלהם במה שבאמת צריך. למה זה מטומטם?

טוב אני יוצאת מהדיון, לא נראה לי שאני אצא איתך ראש ;)

לאמר אני לא שופטת- זו כבר שפיטה,

למה זה בכלל נושא לדיון? זו השאלה.

-הויכוח הוא לא ביני לבינך אישית, זה פשוט ויכוח בין 2 דיעות ואנחנו הליצניות בקרקס של הצופים :)-

צברית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
את השאר שמים בבנק, ואחר-כך עוזרים לילדים שלהם במה שבאמת צריך. למה זה מטומטם?

טוב אני יוצאת מהדיון, לא נראה לי שאני אצא איתך ראש ;)[/QUOTE]

היא התכוונה לאמר ששום עשיר לא משכיב את הכסף בבנק, אלא ממשיך להשקיע אותו ולכן אין לו מיליונים בבנק.
לא שהוא מבזבז את הכל.

יונה יונה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י chanak4;1633704:
בשביל זה מגלגלים גמחים.

אני לא מכירה גמ"חים לא חרדיים.
ולכן הקשקשת על הפרסום באיזורים חלשים כלכלית בעיני מגוחכת.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה