מה יש לבוגבו להציע מלבד הלוגו שלו שנמצא במקום בולט על הגגון

מצב
הנושא נעול.

השקעה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י יונה יונה;1633716:
אני לא מכירה גמ"חים לא חרדיים.
ולכן הקשקשת על הפרסום באיזורים חלשים כלכלית בעיני מגוחכת.

את מוריס הלוואות בריבית את לא מכירה?

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
יש כאן 2 נקודות.

1. האדם כלפי השני, שיפרגן לשני שלא יפשפש אחרי חשבון הבנק שלו, ולצמצם עיניים ולומר "הם אברכים" אז למה להם עגלת יוקרה.

2. האדם כלפי עצמו, שיתנהג לפי מה שיש לו, בלי לעשות חשבונות אם כולם מסתדרים ויש להם גם עגלת יוקרה, וגם וגם... אז גם לי יהיה ואיך שהוא זה יסתדר (או שלא...), וגם מי שיש לו ראוי להתנהג בצניעות בשביל לא לנקר עיניים.

בעניין העגלות, נכון שהבוגבו רווחת, אבל נראה לי יש עוד הרבה סוגים ודגמים על הכביש, זה הבחירה של כל אחד על מה להסתכל.

ואגב בעניין הסחף החברתי, לפעמים מי שאין לו נסחף אחרי אחרים, ובקהילות מסוימות נוצרים סטנדרטים שלא כל בני הקהילה מסוגלים לעמוד בהם, ואז קמים אנשי ה"אם לי אין שלאף אחד לא יהיה" ומשפיעים על העסקנים לקבוע תקנות שרירותיות על 'כולם'.

ללמוד לפרגן, לשמוח עם הטוב שיש לשני, זה לא פחות חשוב מלהיות המתריעים בשער, אלו שעומדים על הרגליים האחוריות וצועקים על ה"סחף", שמורכב בין השאר מכל אחד ואחד, פשוט אל תסחפו, תנהגו בהתאם לאידאה שלכם והיו בעלי עקרונות ברורים.

(גלוי נאות, אין לי בוגבו, ולא רואה את עצמי קונה אותה במחיר מלא)

יונה יונה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
מי שמיסתבך בשוק אפור בשביל עגלה לילד....... צריך ללכת דחוף לפסיכולוג לטפל בבעית חוסר ההתבגרות שלו וחוסר היכולת לדחות סיפוקים.

רק עכשיו השאלה מאיפה הוא יביא את ה-400 ש"ח לשעה לשלם לפסיכולוג, נכנסנו למבוי סתום. :-/

וברצינות כמה ממגלגלי הגמ"חים היו מעיזים להלוואות בשוק האפור? אחוז קטן מאוד מאוד.

מחשבת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
לא קקראתי את כל האשכול אבל צר לי לאכזב אתכם יש לי בוגבו בי ואני מאד לא מרוצה ממנה
היא לא מספיק חזקה מתנדנדת קצת לדעתי זה רק מותג, יש עגלות פי כמה יותר מעולות וחזקות

יונה יונה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
מיג, אין לי מושג למה א"א לצלצל לך. אבל נהניתי מכל אות בתגובה שלך.

לללי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
נכתב ע"י mig;1633724:
ואגב בעניין הסחף החברתי, לפעמים מי שאין לו נסחף אחרי אחרים, ובקהילות מסוימות נוצרים סטנדרטים שלא כל בני הקהילה מסוגלים לעמוד בהם, ואז קמים אנשי ה"אם לי אין שלאף אחד לא יהיה" ומשפיעים על העסקנים לקבוע תקנות שרירותיות על 'כולם'.

צורם.
זה לא התחיל היום ולא שלשום,
ואת המושג 'תקנות' לא קבע איש צמוד תארים לא מחמיאים כאלו.

יונה יונה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י לללי;1633735:
צורם.
זה לא התחיל היום ולא שלשום,
ואת המושג 'תקנות' לא קבע איש צמוד תארים לא מחמיאים כאלו.

הוא קבע את זה כי רוב הציבור לא יודע לפרגן...... ואז מתחילות בעיות בשלום בית והסתבכויות כלכליות.
אותו אחד שידוע בתור הראשון לחוקק תקנות היה זה שדיבר כ"כ הרבה על עין טובה ולפרגן לשני.

אבל מה לעשות..... בני אדם הם יצורים מקנאים ואת זה שלמה המלך יגיד לך.

לללי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
אני לא צריכה ציטטות משלמה המלך בשביל לדעת את זה.
אך מכאן ועד לתאר את העסקנים כנמושות הנסחפות אחרי אנשי...
לא יאה.

יונה יונה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
מממ......
לא ידעתי שגם על עסקנים כבר אסור להעביר ביקורת.

מעצבת גרפית

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
איזה אשכול הזוי, אני קוראת ולא מאמינה שיש אנשים שזה בכלל מפריע להם.
אתם רציניים????
למה שלא תפתחו אשכול למה הג'קט של זארה שווה יותר ולמה תיק של מייקל קורס עולה יותר
ולמה בכלל אנשים מסכימים לשלם את זה...

לי יש עגלת בוגבו, שחמותי קנתה לנו ללידה ראשונה
לדעתי זאת עגלה פרקטית ונוחה מאד וג"כ מעוצבת
מה שלא ידעתי זה עד כמה היא פופולארית בקהל.
נשים בעיניים נוצצות עוצרות אותי ברחוב ושואלים כמה היא עלתה, ומאיפה השגנו 'אמבטיה'...
זה שמותגים בציבור החרדי (הבני ברקי-חסידי) יש להם הילה זוהרת זאת מציאות!
אבל לפחות תשמרו את ההתרגשות בלב.
ואם עדיין לא נדבקת בחיידק הזה, תגידי תודה ותמשיכי (בלי לסובב את הראש למי יש בוגבו:)

השקעה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אגב העולם לא כזה עויין וצר עין, באמת, תהיו יותר אופטימיים.
אנשים סה"כ מביעים דעות, לא כל דעה שונה זה צרות עין, מישהי פתחה אשכול כדי לשאול אם באמת עגלה כזו או אחרת שווה את ההפרש בינה לבין אחרות.
יש כאלה שחשבו שכן ויש כאלה שחשבו שלא, ויש כאלה שראו לנכון לקחת את זה למחוזות של ניתוחי אישיות ויש כאלה שהחליטו שכל מילה היא נגדם אישית.
מצחיק שמישהי חושבת שכל מי שאין לו עגלה כזאת זה בגלל שהוא לא יכול לקנות ומת מקנאה באלה שיש להם, יש הרבה אנשים שממש לא מעניין אותם מה יש לאחרים. גם לי יש הרבה דברים שמישהו מהצד יכול לשאול את עצמו למה אני מרשה לעצמי אותם, אולי כדי לפצות את עצמי ואני עניה, ואולי כי יש לי מיליונים בבנק שאני מסתירה כי אני עשירה, ואולי כי קיבלתי אותם מתנה ו"נותנים תיקח" ואולי כי באמת אני מאוד צריכה את המוצר הטוב ביותר שקיים בתחום כל שהוא. אבל למה זה אמור לעניין אותי? לא כל מי שעובדת עם 600D ומצהירה שהיא לא צריכה יותר מזה מקנאה בי שיש לי 6D, ומי שכן-בכיף, זכותה.

האשכול כאן הוא סך הכל הבעת דעות לגבי עגלה ועוד כמה נושאים...

pessi&chani

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עוד נקודה למחשבה, שחונכתי אליה מילדות, ושרבים לא מייחסים לה מקום:
אם אין לך, מה הענין להראות כאילו יש לך?, להוציא לאנשים ת'עינים על מה שאין?? (ולא רק בעגלות)
להראות מליון דולר כשאין לך שקל?, איזה רווח אישי יש מזה? קטונתי מלהבין.

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
נכתב ע"י pessi&chani;1633847:
עוד נקודה למחשבה, שחונכתי אליה מילדות, ושרבים לא מייחסים לה מקום:
אם אין לך, מה הענין להראות כאילו יש לך?, להוציא לאנשים ת'עינים על מה שאין?? (ולא רק בעגלות)
להראות מליון דולר כשאין לך שקל?, איזה רווח אישי יש מזה? קטונתי מלהבין.

צודקת!
אבל כאן זה הפוך.
רוצה להראות שאין לך דירה? שאת אשת אברך?- קני עגלה מאוד יקרה!

pessi&chani

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י תקוה;1633853:
צודקת!
אבל כאן זה הפוך.

זאת המציאות הכואבת, אבל יש דרך אמצע, אני לא נגד להראות טוב, ומטופח (כן גם בעגלות) אבל מכאן ועד לספץ יש מרחק כלשהו.
ואני רואה הרבה נשים שמתיימרות להראות מושלם כשהמציאות היא לא כזאת, פשוט מעניין אותי מה הטעם?!

zahav1

משתמש מקצוען
נכתב ע"י תקוה;1633853:
צודקת!
אבל כאן זה הפוך.

מי שקורא את האשכול יכול לחשוב שכל אלו שהולכות עם ביגבו הינם נשים ללא גרוש על הנשמה,
ואלו שהולכות עם עגלות פשוטות הם מליונריות....
מכירה מספיק נשים בעלות אמצעים+ שהולכות עם עגלות ממותגות,לא בשביל להוציא את העיינים,אלא כי יש להם, והם אוהבות את העגלה הזו.
ומכירה עוד הרבה נשים שאולי לא משופעות בכסף אבל קיבלו מהורים \חסכו כסף בכדי שיוכלו לקנות את העגלה שהם אוהבות, וממש לא מגלגלות הלוואת או מבקשות נדבות.
לא צריכים להפוך כל אחת שאוהבת את הביגבו לשודדת בנקים, ועניה שרוצה להראות שיש לה...

אות לי

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י תקוה;1633853:

למה נראה לך כך?
שלחו אותי לבדוק מחיר לעגלה הזאת לנכד חדש, לילדים יש דירה והבעל 'רק' קובע עיתים..

למי שמתעניין היא עולה 3200 שקל (ללא אמבטיה) ובצבע שחור צהוב יהיה בארץ רק בעוד חודש וחצי..

ROT

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מה יש כ"כ הרבה להתדיין בנושא אחד
יש עוד הרבה דברים שהם עניין של מותג וסטייל
יש אנשים שמבזבזים על אוכל ברמה, הרבה כסף (שד"א נגמר יותר מהר מעגלה לכמה שנים)
יש אנשים שמוציאים את זה על נופשים
ויש על ריהוט
כל אחד כפי העדפותיו

ולגבי ההשתייכות הסוציואקונומית של בעלות העגלה
שמעתי משפט מאוד חכם:
בשביל לקנות זול צריכים להיות עשירים

חויד

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
לא התלהבתי בכלל מהבוגבו, ויש עגלות לא פחות טובות ויפות ממנה.

אם העגלה אכן חזקה ומאסיבית ויכולה להחזיק מעמד 7-8 ילדים לפחות
אז באמת היא שווה את הכמה אלפים...
הבעיה שאחרי ילד שתיים האופנה מתחלפת והעגלה מיושנת, ורוצים חדשה בלי קשר לאיכות/טיב (טוב אז המציאו את הגגונים, איזה נס! וגם זה עולה לא קצת...)
אז מה עושים ? כל 2 ילדים משקיעים על עגלה יקרה? נראה לי הגזמה גם למי "שיש אפשרות"

179 הודעות על בוגבו. לא הגזמנו? :cool:

חויד

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נכתב ע"י ROT;1633881:
ולגבי ההשתייכות הסוציואקונומית של בעלות העגלה
שמעתי משפט מאוד חכם:
בשביל לקנות זול צריכים להיות עשירים

לא הבנתי יש או בוגבו או זול?
נסחפתם לגמרי!!

yudb

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י השקעה;1633667:
אבל ראיתי עכשיו בזאפ את הבי ה 4700...
לי יש עגלה באזור ה 2000 והיא מקסימה בשבילי.

גיסתי קנתה אותה עכשיו באזור 2000 +, אם זה מעשי עבורך, אפרט לך בדיוק :)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה