נכתב ע"י יונה יונה;1632530:אממממ...... לידיעתי בד"כ ה"אברכית הצעירה" הזו היא המפרנסת העיקרית בבית- מה שאומר יש לה ערך לכסף יותר מלבעל, והיא מסתמא מספיק מודעת למצבם הכלכלי.
אם האישה היא לא עקרת בית תמימה ופתיה אני לא רואה מה בתיאור שלך נכון, זה משפיל אותי לחשוב שיש עדיין נשים שחושבות שלנשים אין שכל ולא יכולות להחליט ברמה שכלית והגיונית בנושאים כלכליים פשוטים.
(מה שכן, יולדת זה מצב רגשי מסובך לפעמים )
נכתב ע"י GRN;1632411:אמיתי לגמרי.
שנדע תמיד שיש לנו לאן לשאוף.
הבוגבו היא 'פושטית' לידה.
נכתב ע"י frog;1632514:כמה "סלנגים" בהודעה אחת
בקושי הבנתי...
נכתב ע"י יונה יונה;1632593:יואו= קריאת התפעלות.
מגניבה= חמודה/ מענינת/שובבה/כל המילים מתאימות (הקף בעיגול את התשובה הנכונה).
העגלה= סטרולר/ מעין מנשא לתינוק עם גלגים להקלה בהעברתו ממקום למקום.
הזו.=לא דווקא זו ספציפית, אלא כל עגלה מדגם זה (ואגב, הן מיוצרות בעבודת יד אם הבנתי נכון).
אם=אבל.
כי= ?.
קצת= מעט.
בומבסטית= גדולה, מגושמת.
ולא= כפשוטו.
מתאימה= נאה, ראויה.
לסגנון=סטייל/ מכלול הפרטים היוצרים את המראה הכללי.
לבוש=מה שבני אדם נוהגים לעטוף את עצמם בו.
של= מילת יחוס.
חרדית= פה הסתבכתי.......................
נכתב ע"י סטודיו פלאש;1631342:אפשר לעצור את זה
יש בכוחנו להכניס מוסכמות אחרות, בואו נתחיל עכשיו ומכאן לעצור את גלגל היוקרה והראוותנות,
אנחנו ברוך ה' בני תורה, אנחנו הנשים עומדות על הראש כדי להביא פרנסה הביתה, ובסוף נזרוק ים של כסף לפח, בגלל מוסכמות וחוסר נעימות?
נכתב ע"י R.Design;1631345:עדות מכלי ראשון:.... הבוגבו התהפכה לגמרי והתינוקת עפה!!!! .
נכתב ע"י ארבע;1632390:לא רק שנקרא עליהם בעלוני צדקה, בעלה גם יחתים את בעלך על ערבות ויעלם בלי יכולת להחזיר שקל, ואת זו שתממני את העגלה המפוארה (מעשה שקרה לנו )):
נכתב ע"י תרצה613;1632569:אין לך מה להרגיש מושפלת בגלל נשים שחושבות על נשים. את הרי לא מעלה על דעתך שהאישה היא המפרנסת וכורעת תחת הנטל והבעל מתעקש לקנות דווקא עגלת בוגבו, נכון?
.........
איזו השקעה!נכתב ע"י יונה יונה;1632593:יואו= קריאת התפעלות.
הזו.=לא דווקא זו ספציפית, אלא כל עגלה מדגם זה (ואגב, הן מיוצרות בעבודת יד אם הבנתי נכון).
אם=אבל.
כי= ?.
קצת= מעט.
בומבסטית= גדולה, מגושמת.
ולא= כפשוטו.
מתאימה= נאה, ראויה.
של= מילת יחוס.
נכתב ע"י GRN;1632624:איזו השקעה!
והסתבכת אכן במקום המסובך...
נכתב ע"י ר.ב.;1632623:חחחחחחחחח.
אשכול הזוי.
לא עברתי על כולו אבל בגדול...
צורם עד כואב---
חברה טובה שלי שהולכת מעדנות עם עגלת מימה שעלתה 6100 ש"ח! יד ראשונה למי ששואל, אבל היא גרה בשכירות.............
ודי לחכימא!
"עולם הפוך ראיתי"
נכתב ע"י spich;1632621:אני אחזור לשאלה המקורית, אם כבר פסיכולוגיה... (רגרסית
מה יש לבוגבו מלבד הלוגו, ובעצם "התווית"?
אז זהו, זה מה שיש לה וזה הכל!
לפחות לא נעשה כזה שירות אישי לאנשי המיתוג ולפרסומאים...
נכתב ע"י יונה יונה;1632620:לא יודעת, לרוב האטרקציה הזו של קנית עגלת מותג פלצנית (בעיניך) זו פריבלגיה ששמורה לילד ראשון, ובמצב כזה זוג נורמטיבי אמור להצליח לחסוך סכום שהוא בין 2,500-5,000 ש"ח למינימום 10 חודשים אם זה משהו שממש אבל ממש חשוב לאישה.
נכתב ע"י יונה יונה;1632593:יואו= קריאת התפעלות.
אם=אבל.
כי= ?.
קצת= מעט.
בומבסטית= גדולה, מגושמת.
ולא= כפשוטו.
מתאימה= נאה, ראויה.
של= מילת יחוס.
המקום המסובך הוא להגדיר חרדי.נכתב ע"י malky gold;1632638:ידעתי תמיד שחילונים מרחמים עלינו ואומרים שמסובך לנו, ואנחנו מסובכים,
אבל כמדומני, חרדים לא אמורים לראות את זה ככה.
זה בסדר,נכתב ע"י GRN;1632664:המקום המסובך הוא להגדיר חרדי.
אם בא לך לפתח את האשכול הזה לעוד מגוון מחוזות אז את מוזמנת לנסות (זה לא קל, ראי הוזהרת!)
נכתב ע"י תרצה613;1632650:כל זוג חוסך למה שחשוב לו. יהיו שיחסכו למזרנים טובים יותר, אחרים לחופשה זוגית מפנקת, ואחרים לעגלה בשביל מה יגידו החברות. זכותם המלאה (לא בציניות, קצת ברחמים)
נכתב ע"י תרצה613;1632650:מלכי, הגדרת חרדי היא אכן מסובכת...
נכתב ע"י GRN;1632664:המקום המסובך הוא להגדיר חרדי.
אם בא לך לפתח את האשכול הזה לעוד מגוון מחוזות אז את מוזמנת לנסות (זה לא קל, ראי הוזהרת!)
סליחה שאני מסיטה מהנושא,נכתב ע"י יונה יונה;1632677:בשביל עגלה יפה/מעוצבת/נוחה.
מי אמר שבאמת המה יגידו הכי חשוב, אם המה יגידו הכי חשוב אני הייתי ממליצה לגברת שלנו ללכת על עגלת סילבר קרוס שיוצרה בשיתו"פ עם "הרודס" 18,000 בערך- הרבה יותר פלצני, מסובב ראשים ומוציא עיניים.
נראה לך סתם הסתבכתי.......?
באמת כדאי שתעשי את זה, כי אז תוך 3 דקות האשכול על כל צרות העין שבו, הטפות המוסר הצדקניות והחדירה למרחבו הפרטי של השכן יתעופף מפה.
נכתב ע"י יונה יונה;1632645:א"א למכור שקר יותר מפעם אחת...... ואם את רואה עוד ועוד ועוד נשים שקונות אחרי המלצות מחברות/אחיות/מכרות או נשים שחוזרות וקנות עגלה חדשה מאותה חברה זה אומר יש כאן משהו.
____
אין לי שום בעיה לספר שהיתה לי בוגבו,(וזה לא ענינו של אף אחד כמה עלתה ואיך הצלחתי לשלם עליה וכו)
על הדגם הספציפי שלי אני היום לא אמליץ לחברות שלי*- על המותג בכללותו אני אמליץ בכל פה, נוחות, פונקציאליות, עיצוב חיצוני (=מה לעשות זה מענין אותי ואני לא מתבישת בזה, בעיני זה לא שונה מבגד/תיק/נעל) שירות לקוחות מעולה.
*בופאלו- לא ממליצה בגלל הגודל שלו והסרבול היחסי- היא מעולה למי שצריך לפלס דרך על חולות ואבנים, לעיר הגודל והמאסיביות מיותרים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: