טעיתי.ניק אחד טוען שהמצב לא מדאיג בכלל וארגוני הבריאות מטעים אותנו בכוונה וכן הלאה,
וכל השאר עובדים להוכיח לו שהוא טועה.
מעורר בי תחושת דז'ה וו חזקה.
שני ניקים, כשאחד מהם יותר בקטע של רצח מכוון
כבר נסגר אשכול על זה, אז בשביל מה להמשיך אותו כאן?
טעיתי.ניק אחד טוען שהמצב לא מדאיג בכלל וארגוני הבריאות מטעים אותנו בכוונה וכן הלאה,
וכל השאר עובדים להוכיח לו שהוא טועה.
מעורר בי תחושת דז'ה וו חזקה.
יש את זה ביותר אנטישמי?אני יגלה לכם משהו
יש הרבה ישיבות של עץ, או שהתחילו בקפסולות ששלחו את הבחורים לא לומר אמת אלא להגיד שהם חולים, וכך יבדקו אותם, לכן יש עליה ברחכוזים החרדים, אם זה היה בתל אביב ברור שגם שם הייתה עליה.
תנוח דעתכם. ארגוני הבריאות מפרסמים בגלוי ש 2 או 4 אחוז הם מתוך החולים המאומתים בלבד.הנתונים הקודרים שבגללן עשו את הסגר התבססו על שתי הסיבות גם בגלל שזהמחלה מאוד מדבקת אבל גם בגלל שאחוז התמותה הוא בין שתים ל4 אחוז. (דרך אגב, משום מה הארגון הבריאות העולמי משקר ועדיין מפרסם נתונים אלה)
לא חסרים צטוטים מראשי המדינה שהתבססו על הנתונים של ארגון הבריאות העולמי בלי שהתייחסו לזה שיש הרבה חולים לא מאומתים.תנוח דעתכם. ארגוני הבריאות מפרסמים בגלוי ש 2 או 4 אחוז הם מתוך החולים המאומתים בלבד.
גם מפרסמים בגלוי שיש עוד הרבה חולים שלא ידועים, ולכן אחוז התמותה קטן יותר.
זה לא סוד, אף אחד לא מסתיר את זה.
מה הסיבה שהם מחשבים אחוז תמותה מתוך החולים המאומתים, ולא מתוך הנשאים הלא ידועים?
פשוט מאוד, כי אי אפשר לחשב אחוזים מתוך מספר לא ידוע.
נדבר רגע על חצי אחוז במקום ה 4 אחוז המפורסמים.
יודעים מה? - נדבר על רבע אחוז.
קחו מחשבון, חשבו כמה יוצא רבע אחוז מתוך נניח 5 מיליונים. (במדינה יש מעל 9 מיליון בלי עין הרע. והמחלה מדבקת מאוד).
המחשבון שלי הראה מספרים שמוטב לא להעתיק.
אחר כך תוסיפו לזה מספר נפגעים משוער מהקריסה ההטוטלית של בתי החולים ממספר גבוה כזה, ו... תכירו בזה שיש כאן ניסים! ניסים של ממש! ב''ה.
וגם שבידוד וסגר והגיינה - וכל מה שמאט הדבקה - הם כרגע הכלים הטבעיים בהם חייבים להשתמש. באופן טבעי מניעת הדבקה ככל האפשר - הוא כלי גדול מאוד במאבק הזה!
דווקא אם עושים מה שצריך, ואם רואים אלו ניסים יש כאן בארץ, יכולים בע''ה להיות ברגיעה ולא בפאניקה, ולהמשיך להתפלל ולהיזהר.
X זה בהנחה שחמש מיליון ידבקו, לא נראה שזה היה קורה, גם בישראל יש יותר צעירים ומקווה שגם בתי חולים יותר אחראים.קחו מחשבון, חשבו כמה יוצא רבע אחוז מתוך נניח 5 מיליונים.
יש מקור לזה :לא מודה ולא עוזב מי שמפיץ נתונים בלי עובדות מאחורי צריך להפסיק מי אמר שהיה עשרות אלפי נשאים שנדבקו? זה המספרים שמטעים וגורמים לאנשים לזלזל!
יש מדינות שלא עשו סגר, והמספר לא יצא רבע אחוז, רחוק רחוק מזה.מה הסיבה שהם מחשבים אחוז תמותה מתוך החולים המאומתים, ולא מתוך הנשאים הלא ידועים?
נדבר רגע על חצי אחוז במקום ה 4 אחוז המפורסמים.
יודעים מה? - נדבר על רבע אחוז.
קחו מחשבון, חשבו כמה יוצא רבע אחוז מתוך נניח 5 מיליונים. (במדינה יש מעל 9 מיליון בלי עין הרע. והמחלה מדבקת מאוד).
המחשבון שלי הראה מספרים שמוטב לא להעתיק.
על מה אנטישמייש את זה ביותר אנטישמי?
שלא לדבר על הוצאת שם רע. הרי לו יצויר שאכן הם פנו למשרד הבריאות בהודעה שהם חולים (ולא לומר את האמת, כפי שצוין בהודעה הנלוזה) - היו חייבים לבדוק אותם, ובוודאי שלא להחזיר אותם לישיבה. ידוע לכם מידיעה שאכן היו שנבדקו ונמצאו חיוביים??...
ואם הם התלוננו על סימפוטים, נבדקו ויצאו שליליים- מה הבעיה??
אין לי מושג עם מי דיברתם. אני מכירה את העניין קצת יותר טוב (לא 'בחורים אמרו לי...' ). הוצאת שם רע תקפה גם בעניין הזה.על מה אנטישמי
אמרו לי בחורים ורבנים של עץ שאמרו להם לשקר שהם חולים, כדי שהם יעברו בדיקת קורונה, וושאלתי מאיפה ההיתר לשקר הם אמרו לי בשם אחד מפוסקי עץ שהוא מתיר לבם לשקר. אם כך ברור שיהיה עליה אם בודקים גם אנשים שאין להם סימני מחלה
למה שם רע בחורים מעץ שהם בעצמם הלכו ללמוד בחדה ובפונוביז אצל הרב מרקוביץאין לי מושג עם מי דיברתם. אני מכירה את העניין קצת יותר טוב (לא 'בחורים אמרו לי...' ). הוצאת שם רע תקפה גם בעניין הזה.
לעצם העניין המדובר:
אם בודקים אנשים שיש להם קורונה- אז מה הבעיה? הרי אין חולק שהיו חייבים לבדוק אותם.
אם בודקים אנשים שאין להם קורונה- אז למה זה מעלה את העקומה? אפשר הסבר לוגי, חף משנאה? העקומה לא מתמלאת מבדיקות. היא מתמלאת מחולים.
לשפעת יש חיסוןאני לא יודע איך החישוב שלהם.
אבל לפי הנתונים של משרד הבריאות בחורף 2019 נפטרו 17 חולים משפעת ובחורף 2018 נפטרו 37 משפעת, לעומת 240 שנפטרו עד כה מקורונה. וכמובן זה חוץ מהנפטרים ה"רגילים" משפעת.
ובל נישכח שה"רק" 240 שנפטרו זה אחרי כל ההגבלות החמורות שבקרונה.
לא ברור למה את מרגישה כל כך מותקפת.אין לי מושג עם מי דיברתם. אני מכירה את העניין קצת יותר טוב (לא 'בחורים אמרו לי...' ). הוצאת שם רע תקפה גם בעניין הזה.
לעצם העניין המדובר:
אם בודקים אנשים שיש להם קורונה- אז מה הבעיה? הרי אין חולק שהיו חייבים לבדוק אותם.
אם בודקים אנשים שאין להם קורונה- אז למה זה מעלה את העקומה? אפשר הסבר לוגי, חף משנאה? העקומה לא מתמלאת מבדיקות. היא מתמלאת מחולים.
יותר מידי טעויות כתיב בכל הודעה, בכל אופן לא ברור מה אתה רוצה בדיוק בהודעה, הרי אף אחד לא הודיע שהוא "חולה" אולי דיוחו על תסמינים, וגם זה לא, כי בכל מתחמי היבדק וסע בדקו בלי שאלות [מנסיון, הם שמחו על כל אחד שבא].למה שם רע בחורים מעץ שהם בעצמם הלכו ללמוד בחדה ובפונוביז אצל הרב מרקוביץ
זה באמת מסביר את העליה בבני ברק, ככל הידוע לי [מקרוב] הרבה מאד בחורי ישיבות הלכו להיבדק כל אחד מסיבותיו הוא על אף שלא היה להם תסמינים ולפי הנתון שבידי 5-7 אחוז יצא חיובי בלי תסמינים כלל,לא ברור למה את מרגישה כל כך מותקפת.
הוא מדבר על אנשים שככל הידוע להם הם לא חולים אבל כדי להכנס לישיבה הם צריכים לעבור בדיקה.
אחוז מסויים מתוכם מקבל תשובה חיובית כי הם חולים ללא תסמינים, בדיוק כמו חלקים אחרים באוכלוסיה.
כתוצאה מכך עולה מספר החולים בערים הרלוונטיות.
זה לא סוד וזה לא מעצבן. זה פשוט מסביר את העלייה באופן קצת שונה.
מה?פחות סיכויים להידבק דוקא מנשא של המחלה כיון שיכולים להידבק גם מהנשא של הנוגדנים של המחלה
זה המון כ-15%אם אני לא טועה היה איזה דיוח שבאור ישראל גם הלכו להיבדק, ומתוך 100/120 יצאו 17 חיוביים.
מישהו שמע על זה?הדבר גורם שיש הרבה פחות סיכויים להידבק דוקא מנשא של המחלה כיון שיכולים להידבק גם מהנשא של הנוגדנים של המחלה, אבל זה כבר נושא לאשכול אחר.
תנוח דעתכם. ארגוני הבריאות מפרסמים בגלוי ש 2 או 4 אחוז הם מתוך החולים המאומתים בלבד.
גם מפרסמים בגלוי שיש עוד הרבה חולים שלא ידועים, ולכן אחוז התמותה קטן יותר.
זה לא סוד, אף אחד לא מסתיר את זה.
מה הסיבה שהם מחשבים אחוז תמותה מתוך החולים המאומתים, ולא מתוך הנשאים הלא ידועים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: