שירבירשירי
משתמש פעיל
זה בהחלט מקצוע שמדבר אליוכאן אם תהיה לך את הדיפלומה עם ההכשרה המתאימה זה יכול להיות מעולה.
זאת נישה שחייבת מקצועיות ותעודות בנושא חשובות מאוד.
רק הוא נכלל בתוך פסיכולוגיה קלינית, לא?
זה בהחלט מקצוע שמדבר אליוכאן אם תהיה לך את הדיפלומה עם ההכשרה המתאימה זה יכול להיות מעולה.
זאת נישה שחייבת מקצועיות ותעודות בנושא חשובות מאוד.
כן. אבל עדיין צריך הכשרה ייעודית ספציפית לזה. ככל שתתמקצעי יותר כך יגיעו אליך יותר -צורך השעה.זה בהחלט מקצוע שמדבר אלי
מה ההבדלים בין עו"ס (קליני) לפסיכולוג קליני?
מעניין,כן. אבל עדיין צריך הכשרה ייעודית ספציפית לזה. ככל שתתמקצעי יותר כך יגיעו אליך יותר -צורך השעה.
וגם עו"ס קלינית נכלל בזה.
מכירה אחת חרדית שעשתה זאת והיא עובדת כעת בבית חם, היא גם צוברת ניסיון ,גם הדרכה, וגם כך יותר נחשפים אליה בבוא העת שהיא תפתח קליניקה יהיה לה בסיס טוב
קראת לי אז באתי,@userit איפה את?
אהבתי את הניסוח.האם יש אנשים שטרחו להיות פסיכולוגים (זה איכשהו אף פעם לא קורה במקרה... שני תארים ו4 שנות התמחות.
בדרך כלל שמים לב שעושים את זה) וגם טרחו לעבוד במקצוע הזה?
כן. יש כמה...
זה מעט מאד כסף להרוויח אחרי השקעה של 10 שנים לפחות.תכלס, אם אני אהיה פסיכולוגית ואקח 300 שקל לשעה, זה המתכון להיות אמא פנויה לילדים: עובדים 3 שעות ביום ובתמורה, אחרי ניקוי מס, מרוויחים כ15000 לחודש.
לא רע. לא רע.
הי, גלבועאהבתי את הניסוח.
בהייטק המשכורות גבוהות בלי שום פרופורציה לשוק.זה מעט מאד כסף להרוויח אחרי השקעה של 10 שנים לפחות.
וכמובן, לא חישבת את הוצאות ההדרכה שמשלמים (כי פסיכולוג טוב ממשיך לקנות הדרכות)
את הביטוח המקצועי, את הלימודים שצריך להמשיך לשלם וללמוד...
מכרות שלי מרוויחות כך אחרי שנתיים בהייטק.
בלי כאבי ראש, בלי אחריות כבדה, בלי דרך ארוכה וקשה.
אלה קורסים ספציפיים לאנשי מקצועזה בהחלט מקצוע שמדבר אלי
תודה לך שבאתזה מעט מאד כסף להרוויח אחרי השקעה של 10 שנים לפחות.
מכרות שלי מרוויחות כך אחרי שנתיים בהייטק.
בלי כאבי ראש, בלי אחריות כבדה, בלי דרך ארוכה וקשה.
באמת אפשר לשאול אותך למה הלכת ללימודים האלה, ולא ללימודי עו"ס,זה מעט מאד כסף להרוויח אחרי השקעה של 10 שנים לפחות.
אני חייבת להגיד שאין ביחס הזה הרבה כנות.אני חייב לציין אנקדוטה
כל מי שיש לו נגיעה בעולם הטיפול המקצועי יסכים איתי
היחס בתוך הקליקה למטפל שיספר שהוא התלבט אם לעבוד בהייטק או בפסיכולוגיה הוא "חבל שלא הלכת להייטק...."
להיות מטפל זה דרך להרוויח כסף
זה הרבה יותר משמעותי מזה
גם מרוויחים כסף
לא עקבתי אחרי האשכול כך שלא יודעת מה כתבת.בהייטק המשכורות גבוהות בלי שום פרופורציה לשוק.
אני שוב חוזרת ללימודי ארכיטקטורה שמפרכים לא פחות וככל הנראה יותר (והם רק לימודים לתואר ראשון)
והמשכורות - ביזיון.
מה שבטוח, ואחרי מחקר מעמיק בתחום:לא עקבתי אחרי האשכול כך שלא יודעת מה כתבת.
בכל מקרה, הייטק זו אופציה ללא מעט נשים.
ובאריכטקטורה- תלוי כמובן אם עובדים כשכירים או כעצמאיים. נכון?
ואם תאמרי שמאד קשה להיות עצמאי,
הרי שגם להיות פסיכולוג עצמאי זה לא קל. לפתח קליניקה זה לא קל.
זה לא כסף קל בכלל.
גם וגם.תודה לך שבאת
את כותבת שאת אחרי
זה ואוהו ענק!!
הלוואי עלי להצליח ללמד את כל זה!!
השאלה שלי היתה במה יש לך ולשאר אלה שעברו מסלול כזה תעסוקה?
עצמאי או תחת מישהו?
אם החזון הוא כן לעבוד באופן עצמוני אז פסיכולוגיה טוב בשביל זה? מומלץ? הולך בשוק?
(בדיוק משמים יצא לי לשמוע מרופאה חוזרת בתשובה, בתל השומר, שעכשיו בתקופת ההכשרה בתואר שני, והיא אמרה לי שפסיכולוגיות חרדיות זה פחות דבר מצוי, וגם היא בתור אחת שעובדת בבית חולים (טוב, אולי בגלל שזה תל השומר) היא אמרה לי שאין כ"כ בשוק ואין כ"כ ביקוש)
לכן אני מנסה לברר אצל אלו שקצת יותר בתוך התחום הטיפולי, איך זה.
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: