איל הון - לא, אבל מצאתי עוסיות עם קליינטורה פרטית שמתפרנסות מאד יפה.עוד לא מצאתי עו"ס שהוא איל הון.
איל הון - לא, אבל מצאתי עוסיות עם קליינטורה פרטית שמתפרנסות מאד יפה.עוד לא מצאתי עו"ס שהוא איל הון.
אם רוצים המון כסף לפי שעה, נראה לי עובד הכי טוב להמציא שיטה ולמכור אותה עם פרצוף בטוח.@שירבירשירי מה המטרה שלך? ללמוד מקצוע נחשב? לפרנס בקלות? משהו לנשמה?
כי אם את חושבת על מקצוע לפי כמה כסף לשעה, את יכולה ללמוד גם גרפולוגיה, על אותה הדרך.
נראה לי שיש ביקוש בציבור החרדי (אבל למומחים בתחום).
התכוונתי לזה שלא הבנתי איך מחליטים על מקצוע משמעותי כל כך, לבעל המקצוע ולמי שמגיע אליו,אם רוצים המון כסף לפי שעה, נראה לי עובד הכי טוב להמציא שיטה ולמכור אותה עם פרצוף בטוח.
פריירים לא מתים, רק מתחלפים.
המטרה ללמד מקצוע שיש לו ביקוש והוא מסב לי הנאה וסיפוק@שירבירשירי מה המטרה שלך? ללמוד מקצוע נחשב? לפרנס בקלות? משהו לנשמה?
כי אם את חושבת על מקצוע לפי כמה כסף לשעה, את יכולה ללמוד גם גרפולוגיה, על אותה הדרך.
נראה לי שיש ביקוש בציבור החרדי (אבל למומחים בתחום).
אין לי עניין לזרוק כסף לפחהתכוונתי לזה שלא הבנתי איך מחליטים על מקצוע משמעותי כל כך, לבעל המקצוע ולמי שמגיע אליו,
על סמך כמות השקלים שנכנסים לארנק.
נשמע לי שצריך לעבוד כמה שעות נוספות כדי לממן השתלמויות והדרכות.תכלס, אם אני אהיה פסיכולוגית ואקח 300 שקל לשעה, זה המתכון להיות אמא פנויה לילדים: עובדים 3 שעות ביום ובתמורה, אחרי ניקוי מס, מרוויחים כ15000 לחודש.
לא רע. לא רע.
"ילדים של פסיכולוגים" נחשבים לאוכלוסיה קצת פחות .... מממ...תכלס, אם אני אהיה פסיכולוגית ואקח 300 שקל לשעה, זה המתכון להיות אמא פנויה לילדים: עובדים 3 שעות ביום ובתמורה, אחרי ניקוי מס, מרוויחים כ15000 לחודש.
לא רע. לא רע.
ועוד משהו, בקורסי NLP מסויימים מדריכים לקחת מחיר של כ600 ש"ח לפגישה מתוך תפיסה של עיקוף מנגנוני המוח והתת מודע (המקובלת בתפיסה של הNLP ). ברגע שאדם משלם 600 ש"ח הוא יהיה ממושמע לטיפול וירגיש הטבה גדולה יותר מאשר בשעה שישלם 200
ובכן, לא ממליצה לשלם לפגישה עם שום מטפל סכומים כאלה.
כי ההבדל בין מקצועות שונים זה לא רק השכר. ומי שלומד מקצוע לא רק בגלל השכר, יבחר מה שיותר מתאים לשאר הפרמטרים החשובים לו או המתאימים לאשיותו, עוס ופסיכולוגיה זה שונה ! לא אחד יותר מהשני אלא מקצוע שונה שיש בו גם דברים שווים.המטרה ללמד מקצוע שיש לו ביקוש והוא מסב לי הנאה וסיפוק
עכשיו ברור שהכל בידי שמים וצריך ס"ד ותלוי בכישרון וכו וכו
אני מדברת שלב לפני כן
אין לי עניין לזרוק כסף לפח
ואם הדרך לעו"ס קלה יותר אז למה לא עו"ס
ואם CBT מאוד הולך היום וג"כ נחשב, אז למה לא אותו?
בקיצור, מנסה לברר אם באמת פסיכולוגיה קלינית זה דבר מבוקש בציבור החרדי
סוג של עריכת מצב, בדיקת נתונים של פסיכולוגיות קליניות / עוסיות קליניות בציבור החרדי, רווח ותעסוקה.
דמגוגיה מאוד מרשימהאני חושבת שנכון לברר שכר לפני שלומדים מקצוע, אחרי הכל המטרה, שלי, בכל אופן היא לפרנס. אבל אם המטרה היא רק שכר ולא משנה על חשבון מי , או אין עקרונות מוסריים בסיסיים שחשובים לך, אז ברור שעדיף קורס 3 חודשים מאסטר nlp או כל צירוף אחר של 3 אותיות, לגבות 600 שח לשעה או להסתפק ב300. הרווחיות כפולה בזה כי גם חישוב ההשעקה ועלות הלימודים פר ההכנסה יוצא לטובת מקצוע ה3 אותיות כלשהו לעומת עוס או פסיכולוג...
כן נשמע ממך שהראש שלך עכשיו יותר בקטע הכלכלי.אני מנסה להבין אם באמת נשמע ממני שהמטרה שלי היא רק לעשות כסף, אם כך מזמן הייתי בוחרת לעסוק בנדל"ן
תודה בכ"א
צר לי שככה אני נשמעתכן נשמע ממך שהראש שלך עכשיו יותר בקטע הכלכלי.
זה יכול להגיע ממניע זמני אבל אם את מנסה להבין -אז כן לשם הרוח נושבת, כפי הנראה, כמובן...
זה בסדר.טוב,
צר לי שככה אני נשמעת
לפחות אני ברורה לעצמי
את האמת שאני עדין תוההזה בסדר.
מותר לאדם לחשוב כלכלי.
תהית איך את נשמעת אז הגבתי
ידוע ליזה הענף של הפגיעות למיניהם
את האמת שאני עדין תוהה
ונדמה לי (אולי) שלא קראת את כל ההשתלשלות
ועם כל זה?דווקא קראתי
וכאן אם תהיה לך את הדיפלומה עם ההכשרה המתאימה זה יכול להיות מעולה.ידוע לי
דברתי עם מטפלת רגשית אחת טובה ומקצועית והיא ענתה לי בכנות שהיא מעולם לא התעסקה בזה
וזה חבל כי זה נצרך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: