גם אם נגזים זה לא יותר מ500-700 ₪ לחודשתמיכת הורים זה גם שאמא שולחת מידי פעם שניצלים.
בכזאת רמה של הכנסות גם זה עשוי להיות משמעותי.
עדיין רחוק מלהשלים את הפערים המדוברים
גם אם נגזים זה לא יותר מ500-700 ₪ לחודשתמיכת הורים זה גם שאמא שולחת מידי פעם שניצלים.
בכזאת רמה של הכנסות גם זה עשוי להיות משמעותי.
נכון, גם אני לא חושבת שזה משלים פערים, אבל מצמצם אותם.גם אם נגזים זה לא יותר מ500-700 ₪ לחודש
עדיין רחוק מלהשלים את הפערים המדוברים
איפה 900 ₪ מעשרות??אז הנה הפרוט,
איך משפחה שאני מכירה מאד טוב, זוג + 5 ילדים חיים ברווחה כולל נופש פעם/ים בשנה, כולל ביגוד טוב, [לא כולל רכב וטיסות לחו"ל]
כל הנתונים הם בממוצע, ולא מחייב שכל חודש בדיוק לפי הטבלה, ולפי מה שנכתב פה
קצת נתונים עליהם, אמא מכניסה 6200 ש"ח, אבא מכניס 3000 ש"ח, קצבת ילדים 888 ש"ח,
הכנסות נוספות [מתנות, דמי הבראה וכו'] 500 ש"ח, [ממוצע שנתי] סה"כ הכנסות 10,588 ש"ח לחודש.
עוד דבר שאין התיסות זה מעשרות.
זה 1000 ש' לפי ההכנסות (ונגיד שזה כולל גם הוראת קבע לבית כנסת שזה הוצאה שיש לרב האנשים)
בקיצור יש להם 10 בנטו, 8000 הוצאות שוטפות 1000 מזה מעשרות, 1000 חסכון.
נראה לי התפלגות מאד אחראית ונכונה. צריך לזכור שהחסכון חשוב לא רק לנשואי הילדים אלא קדם גם להוצאות יקרות וחריגות כמו בר מצוה, ריהוט, יישור שיניים, רכישת פאה ועוד ועוד ועוד.
רמת החיים מאד מאד נמוכה בעיני. אי אפשר לקרא לזה רמת חיים מצוינת.
ואני לא אומרת את זה לשלילה. אנשים שיודעים לחיות ממה שיש להם רק מוערכים בעיני.
[במרכז אין עלות חימום].
יש להם נסטיק.לגבי האינטרנט כנראה ששכחת שיש חיוב על תשתית
לא כתבתי שהם אופים כל היום.ולגבי חסכון בחשמל מי שאופה כל היום לא מקבל 220 לחודש
איפה כתבתי שהם קונים בגדים כרגיל כהגדרתך?לגבי ביגוד..
אם הם קונים ברשתות חגיגיות רק בגד לשבת לכל הילדים ממוצע 150 ש"ח תחילת עונה וזה עוד זול..
ולאמא 400 שח לשבת ועוד 200 שח ליום חול ולאבא כמה חולצות כבר סיימת עם מינוס שלא נדבר על בגדי יומיום
לא מבינה איך הם עושים את זה אלא אם כן קונים בסוף עונה אבל ציינת שהם קונים כרגיל.
שאלתי אותה שוב על הנושא [גם לי זה היה קצת מוזר] והתברר לי שהיה לי [או לה] טעות בהעתקה והסכום הנכון הוא 250 ש"ח לחודש, שבחשבון דו חודשי זה 500 ש"ח בממוצע, כך שבקיץ הם משלמים כ 600 ש"ח ובחורף כ 400 ש"חמישהו מכאן מקבל בממוצע חשבון חשמל דו חודשי של 440 ש'?
לדעתי גם אם מצליחים לקבל חשבון כזה פעם פעמיים בשנה, זה לא הממוצע אלא החשבון הנמוך ביותר שאפשר לקבל. (יש פה משפחה של 5 ילדים ומעלה שאי פעם ראתה חשבון נמוך מזה?)
אשמח לשמוע אם אני טועה.
זה מסעיף הדברים הנוספים,בנוסף מה עם הוצאות משתנות? ריהוט? טיפולי שיניים? תחזוקה (אף פעם לא מתקלקלת המכונת כביסה או דוד השמש?)
שאלתי אותה לגבי זה, והיא אמרה לי שהם קיבלו הוראה מרב, שהם צריכים לתת מעשרות, רק אחרי שמוציאים את הדברים הבסיסיים של הבית והילדים,עוד דבר שאין התיסות זה מעשרות.
זה 1000 ש' לפי ההכנסות (ונגיד שזה כולל גם הוראת קבע לבית כנסת שזה הוצאה שיש לרב האנשים)
אני גם מכירה הוראה כזאת.שאלתי אותה לגבי זה, והיא אמרה לי שהם קיבלו הוראה מרב, שהם צריכים לתת מעשרות, רק אחרי שמוציאים את הדברים הבסיסיים של הבית והילדים,
מה שאומר שהם משלמים כ200 ש"ח בממוצע למעשרות, [וצריך באמת להוריד זאת מחישוב החיסכון שנשאר, שזה אומר 2280 - 200 של מעשרות, - 30 שטעיתי בסעיף החשמל = 2030]
והיא לא כתבה לי את זה בהתחלה, כי זה נתון שבאמת ספציפית אליהם, ולא היה לה כ"כ נעים לשתף.
מה כ"כ נמוך בה בעינייך?רמת החיים מאד מאד נמוכה בעיני. אי אפשר לקרא לזה רמת חיים מצוינת.
ואני לא אומרת את זה לשלילה. אנשים שיודעים לחיות ממה שיש להם רק מוערכים בעיני.
ישראל.
באיזו מדינה??
שוב מדובר על ממוצע לחודש,כשמחשבים מים צריך לחשב גם ביוב, אז אם מים 80 אז ביוב זה עוד 80 בערך. ואם זה 80 מים וביוב ביחד אז צריך לדעת כל כמה זמן מתקלחים שם... (בהומור כמובן)
פחות מזה זה לחיות במינוס.מה כ"כ נמוך בה בעינייך?
לא נכון לומר שאין עלויות חימום.ישראל.
אנחנו גם 3 ילדים ו 700 לחודשיים זה קצת מעל הממוצע שלנו. יש חודשים ששילמנו 400 לחודשיים ויש חודשים ששילמנו 850...עברתי על ההוצאות וניסיתי להשוות לאקסל שלי...
זוג +3
הוצאות החשמל עומדות אצלי על 350 לחודש
והגיחון 250 ש"ח
אשמח מאוד לשמוע עוד ממוצעים
כי אני לא ממש מרגישה שאני מבזבזת מים או חשמל...
אני אצטרך לבדוק את זה עם בעליאנחנו גם 3 ילדים ו 700 לחודשיים זה קצת מעל הממוצע שלנו. יש חודשים ששילמנו 400 לחודשיים ויש חודשים ששילמנו 850...
מים 5נחנו משלמים סביבות ה140 לחודשיים.
ברור שזה הם!לא נכון לומר שאין עלויות חימום.
רוב/הרבה מהציבור ה'מרכזי' מפעיל חימום (לכה"פ בשביל הילדים).
ניתן לומר כי הם לא משתמשים בחימום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: