כנראה זה משתנה.עברתי על ההוצאות וניסיתי להשוות לאקסל שלי...
זוג +3
הוצאות החשמל עומדות אצלי על 350 לחודש
והגיחון 250 ש"ח
אשמח מאוד לשמוע עוד ממוצעים
כי אני לא ממש מרגישה שאני מבזבזת מים או חשמל...
אצלינו (+4)
החשמל 750 דו"ח
והמים 200 דו"ח
כנראה זה משתנה.עברתי על ההוצאות וניסיתי להשוות לאקסל שלי...
זוג +3
הוצאות החשמל עומדות אצלי על 350 לחודש
והגיחון 250 ש"ח
אשמח מאוד לשמוע עוד ממוצעים
כי אני לא ממש מרגישה שאני מבזבזת מים או חשמל...
בואי תאירי את עיני איפה בפריפריה שוכרים דירה ב-1,200?הוצאות דיור - 1200 ש"ח [דירה בפריפריה ושוכרים ומשכירים]
למה צריך לשלם על גן עירוני 400 ש"ח לחודש?ילד בגן עירוני - 400 ש"ח
55 ש"ח כולל לכל הילדים? זה אפילו לא מינימום.קופ"ח ביטוח בדרגה הבינונית - 55 ש"ח [לאבא אין]
ומה עם הדירה בפריפריה? אין עליה משכנתא? אם כן זו לא משפחה ממוצעת.הוצאות דיור - 1200 ש"ח [דירה בפריפריה ושוכרים ומשכירים]
מעט מאד.אוכל וצרכניה - 2400 ש"ח
זה הפער בין הדירה בפריפריה שהם משכירים לבין דירה כנראה במרכז שהם שוכרים.בואי תאירי את עיני איפה בפריפריה שוכרים דירה ב-1,200?
גם לא היה ברור לי בכלל איך זה. מה עם הילדים, לא מבוטחים?55 ש"ח כולל לכל הילדים? זה אפילו לא מינימום
אם כן זו לא משפחה ממוצעת.היא כתבה שכבר אין על הדירה משכנתא, וה 1200 זה הפער שמשלמים על הדירה שהם שוכרים.
מה שבעיקר מוזר כאן זה החשבון מים. לנו אין הנחה, ועם שלושה ילדים, גם בחודשים שאנחנו ממש משתמשים ממש הרבה, מקבלים חשבון ע"ס 300 ש"ח דו"ח. זה נדיר, ואנחנו לא מתקמצנים בכלל.אני אצטרך לבדוק את זה עם בעלי
כי הדירה שלנו גם מחולקת כך שהחשבון משותף
תודה בכ"א
אכן. בהחלט נדיר למצוא כזה משק בית.אם כן זו לא משפחה ממוצעת.
משפחה ממוצעת משלמת משכנתא על הדירה שהיא קנתה, בין אם היא במרכז ובין אם היא בפריפריה.
בא נעשה חישוב קצראם נקח בחשבון את חנוכה למשל. אצלינו ההדלקה בכל יום תעלה 50 ש' בממוצע וזה רמת חיים סבירה בעיני.
אצלם זה יעלה גג 15 ש"ח, כי הם מכינים לבד, ונהנית מעצם ההכנה.יום אחד סופגניות שהילדים יקשטו בתוספות שוות (קצפת, ריבת חלב, סוכריות, שוקולד מומס)
גם להם יש סעיף לאוכל בחוץ [150 ש"ח בחודש]יום אחד וופל בלגי.
כמה עולה? 10 ש"ח לשנה? הם מצטברים משנה לשנה, ומכל הסבתות למיניהם.יהיו סביבונים מנגנגים ומציירים.
אז עוד 20 ש"ח [מדובר פה על משפחה שהילדים לא גדולים ופרסים קטנים מספיקים להם בהחלט, מתנות ודברים יותר יקרים, זה מסעיף המתנות]יהיה משחק נושא פרסים.
שוב כמה עולה? גג 10 ש"ח.תהיה לזניה לארוחת ערב וגם לביבות גבינה. כמובן כל אחד מהנל ביום אחר.
גם להם יש, מתקציב הנסיעות.יהיו נסיעות לסבים ולסבתות.
זה עולה גג 30 ש"ח, מסעיף האוכל והצרכנייה. [לכל ימי החנוכה]תהיה הדלקת נרות בשמן זית משובח כפול 4 חנוכיות. ועוד 2 חנוכיות עם נרות צבעוניים
הביצים והריבה בלבד מתקרבים ל-15 ש"ח.אצלם זה יעלה גג 15 ש"ח, כי הם מכינים לבד, ונהנית מעצם ההכנה.
נראה שלא בדקתם כמה עולים חמרי גלם ללזניה. רק חבילת עלי לזניה תעלה יותר מ-10 ש"ח.שוב כמה עולה? גג 10 ש"ח.
גם אני אכין לבד.אצלם זה יעלה גג 15 ש"ח, כי הם מכינים לבד, ונהנית מעצם ההכנה.
אולי כאן טמון משהו. כשמארחים הרמה עולה אוטומטית, נראה לי ש 3.5k זה הרבה מאוד רק לסעיף האוכל.לגבי אוכל, אנחנו מגיעים לכ-3500 בחודש רגיל (לא חגים). אנחנו תמיד בבית וגם שמחים לארח
לגמרי.כנראה באקסל הכל הרבה יותר זול...
אני מאמינה שבסעיף הזה כלולות כל הוצאות המחיה השוטפות הרגילות, כמו חד פעמי, טואלטיקה, מוצרי כביסה ונקיון וכו'.אולי כאן טמון משהו. כשמארחים הרמה עולה אוטומטית, נראה לי ש 3.5k זה הרבה מאוד רק לסעיף האוכל.
היא כתבה במפורש שזה אוכל... @מנגנתאני מאמינה שבסעיף הזה כלולות כל הוצאות המחיה השוטפות הרגילות, כמו חד פעמי, טואלטיקה, מוצרי כביסה ונקיון וכו'.
לדעתי 3.5 זה הגיוני.
אולי כי זה מה שהגן חיידר דורש?למה צריך לשלם על גן עירוני 400 ש"ח לחודש?
יש להם כללית מושלם לכל הילדים, ולאמא, לכל ילד 5 ש"ח * 4 ילדים ראשונים = 20 ש"ח, ולאמא עוד 35 ש"ח הגענו ל 55 ש"ח.55 ש"ח כולל לכל הילדים? זה אפילו לא מינימום.
קנו דירה בפריפריה לפני כעשור ב 450,000 ש"ח עם משכנתא קטנה, וכבר סיימו לשלמה,ומה עם הדירה בפריפריה? אין עליה משכנתא? אם כן זו לא משפחה ממוצעת.
מדויק יותר לומר שזה הוצאות מכולת וסופר. לא הפרדתי מוצרים מתכלים שאני קונה באותה קניה (ג'ל כביסה, טישו וכד')אולי כאן טמון משהו. כשמארחים הרמה עולה אוטומטית, נראה לי ש 3.5k זה הרבה מאוד רק לסעיף האוכל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: