מומלץ מאד!אין לי כח לכתוב הכל מחדש, קראו ותהנו!
מומלץ מאד!אין לי כח לכתוב הכל מחדש, קראו ותהנו!
חבל שזה מעניין רק תסוכרתייםאין לי כח לכתוב הכל מחדש, קראו ותהנו!
לגמרי מיש מש@Honey36
את שוב בתוך המיש-מש הזה. אני לא מצטטת כי כתבת דברים לא נכונים (הסיבות שמנית הם גורמים של סוכרת סוג 2. סוכרת סוג 1 היא מחלה אוטו-אימונית הנגרמת מהרס תאי בטא בלבלב. היא מתגלית בדרך כלל דווקא עם ירידה במשקל ולא השמנה. לא קשור לאכילת מתוק). אם את סוכרתית ממליצה לך לקרוא על הסוכרת יותר, סתם בשביל להכיר אותה...
איך אפשר ליצור איתך קשר?מ
אולי מישהו מהאשכול פה
מכיר בחורות ליטאיות עם
סכרת
או קורהן וכדומה.
אנו יכולים מאד לעזור.
שווה לנסות!!!@
איך אפשר ליצור איתך קשר?
יש לי חברה מדהימה מדהימה.
זה בדיוק מה שאני רוצה לבדוק.מי הבנא שאת יוצרת איתו קשר??
w0527643752 וכו'איך אפשר ליצור איתך קשר?
אולי מישהו מהאשכול פהמ
אולי מישהו מהאשכול פה
מכיר בחורות ליטאיות עם רקע משפחתי מורכב
או בעיה רגשית שחלפה ומאוזנת לגמרי
אוסכרת
או קורהן וכדומה.
פשוט הצטבר לנו במשך התקופה .כל מיני דברים
אנו יכולים מאד לעזור.
שווה לנסות!!!
את יודעת כמה בעיות רפואיות כאלה יש? צריך לפנות לשדכנים שמתעסקים בנושא ולכוון אותם למה מתאים למצב...לא שיש לי בעיה - אפשר גם לשמוע על בעיות
אבל לפעמים מציעים לסוכרתיות כאלו בעיות נוראיות
וזה חבל
כי תכלססס זו מחלה ממש בלתי מורגשת - ואינסיבה שהחברה שלך תתפשר על פחות מהטוב ביותר.
ממש לא צריך לפנות לשדכנים כאלו.את יודעת כמה בעיות רפואיות כאלה יש? צריך לפנות לשדכנים שמתעסקים בנושא ולכוון אותם למה מתאים למצב...
גם לאנשים בריאים לחלוטין מציעים לפעמים הצעות נוראיות!
אגבממש לא צריך לפנות לשדכנים כאלו.
את יודעת שיש הרבה שרב' חיים אמר להם שהשדכנים לא ידעו שיש להם בעיה רפואית?
את יודעת שיש סוכרתיים שמציעים להם חולי לב במצב אנוש..
וואו אשכול ישןןן חחה
אגב האם זה נכון שחוסר איזון מגביר את הסיכוי לצורך בקטיעת גפיים בעתיד?
מה שניסיתי לומר זה שלא חסרות בעיות רפואיות כרוניות שיכולות להיות להן השלכות אבל כשמטופלים זה תפקוד רגיל לחלוטין ולכן אין מה להיעלב כשמציעים למשהו עם סוכרת משהו עם בעיה רפואית אחרת כי לסוכרת יש השלכות וסיכונים.אגב
כיום עם כל הטכנולוגיה שמסדרת את הסוכרת, כבר לא בטוח מי בדרך הטבע יאריך יותר ימים בקטע בריאותי
רוב הסוכרתיים שומרים מאד על אורח חיים בריא שזה כולל לא לעשן והליכות ואכילה מאוזנת
גם הנכות שלהם לא מיודעמה
לא חולק על זה שלא צריך להיעלבמה שניסיתי לומר זה שלא חסרות בעיות רפואיות כרוניות שיכולות להיות להן השלכות אבל כשמטופלים זה תפקוד רגיל לחלוטין ולכן אין מה להיעלב כשמציעים למשהו עם סוכרת משהו עם בעיה רפואית אחרת כי לסוכרת יש השלכות וסיכונים.
הכרתי מישהי עם סוג 1 שקטעו לה כמה אצבעות... והבנתי שזה בגלל שהיא לא ככ שמרה על עצמה....בסכרת סוג 2
ב''ה היום כבר כמעט ולא קורה. בעבר היה יותר נפוץ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: