אני שמה לאחותי על המקום ממש לפני שמחברת אותה קרח וזה מרדים את המקום לכמה שניות...יעזור לי מידע על חיבור המשאבה וסנסור לבעלי עור רגיש
מומלץ מאד במיוחד לילדים!!
בהצלחה!
אני שמה לאחותי על המקום ממש לפני שמחברת אותה קרח וזה מרדים את המקום לכמה שניות...יעזור לי מידע על חיבור המשאבה וסנסור לבעלי עור רגיש
אבל אם מסתירים מגיל קטן ובגיל שידוכים מפרסמים- לא עשיתם בזה שום דבר...אני יודעת על אחת שהסתירה במסירות נפש,
ואז שהגיעה לגיל שידוכים, פשוט התחילה לפרסם ולספר לכולם שהיא חולה מגיל ילדות,
הציעו להם כל הזמן שדוכים רגילים והם לא הצליחו להתקדם לשום מקום,
הם פשוט רצו שיציעו להם שידוכים מתאימים...
יש מגבונים להסרת הדבק, בשם קונבקייר, אפשר לקבל בקופת חולים ללא תשלום. מסיר דבק ויורד בקלות.הכאב שנגרם מהשיער שנתלש בהורדת המדבקה
לרגישים במיוחד לכאבי ההחדרה: יש אפשרות להשתמש עם משחת "אמלה" או "עזרקאין" שמאלחשת את המקום לפני הטיפול.אני שמה לאחותי על המקום ממש לפני שמחברת אותה קרח וזה מרדים את המקום לכמה שניות...
מומלץ מאד במיוחד לילדים!!
בהצלחה!
אולי מישהו מהאשכול פהאני יודעת על אחת שהסתירה במסירות נפש,
ואז שהגיעה לגיל שידוכים, פשוט התחילה לפרסם ולספר לכולם שהיא חולה מגיל ילדות,
הציעו להם כל הזמן שדוכים רגילים והם לא הצליחו להתקדם לשום מקום,
הם פשוט רצו שיציעו להם שידוכים מתאימים...
צרי איתי קשר בבקשה. אפשר בטלפון 0533146147 או במייל 5800555שטרודל ג'ימיילמ
אולי מישהו מהאשכול פה
מכיר בחורות ליטאיות עם
סכרת
או קורהן וכדומה.
אנו יכולים מאד לעזור.
שווה לנסות!!!@
גם אצל גברים?מעניין למה אף אחד לא הזכיר פה את ענין הפוריות לבעלי סכרת סוג 1.
יותר מאשמח לקבל את המיילים שנחסמו. תודה רבה על המידע החשוב!לאחר כל מה שנכתב פה, ואני מכבדת כל מי שכתב, מאמינה שאנשים כתבו מנסיונם ולא מחפשים סתם להעלות שטויות, אני חייבת להעלות את מה ששלחתי באופן אישי לאלו שהתעניינו.
לא יכולה להשאיר את האשכול ככה.
לא יודעת מי יראה אותו בהמשך ואילו מסקנות יסיק.
אני אמא ל-2 בנות סוכרתיות.
אשמח לספר לך מנסיוני.
ב"ה ההשפעה על חיי היום-יום זניחה בהחלט.
הגישה השלטת היום היא שילדים סוכרתיים יכולים לעשות הכל כמו כל ילד אחר.
לאכול כמו כולם (ההגבלה היחידה לפי הרופאה שלנו היא על סוכר נקי, כלומר סוכר לבד בלי מרכיבים אחרים- כדוגמת - כוס קולה, או סוכריות,בינינו זה לא בריא לאף אחד..).
המיכשור הרפואי בימינו מפותח מאד.
לבנות שלי יש סנסור- המנטר באופן קבוע את רמת הסוכר, ומשאבה המזליפה אינסולין לפי הצורך.
ההתעסקות עם הציוד הזה הוא בערך אחת לשלושה ימים, ענין של כמה דקות.
מעבר לכל צריך לעדכן את המשאבה לפני כל ארוחה - להקיש (כמו במחשבון/פלאפון) כמה גרם פחמימה עומדים לאכול.
אני חושבת שמידע מוסמך ביותר לצורך אמיתי את יכולה לקבל אצל נשות החסד העוסקות בסיוע לילדים סוכרתיים:
יעל ניימן- בני ברק- והארגון מתוקים לדרך, <באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
וכן טובה לנג מירושלים "מתוק ביחד"- <באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
באופן אישי שמעתי מהדיאטנית גילה במרכז הסכרת בשניידר
כי החולה הכי לא ממושמע כיום, נמצא במצב הרבה יותר טוב
מהחולה הכי ממושמע לפני 30 שנה, בעקבות התפתחות הרפואה ב"ה
ענין ראשון שצריך לוודא הוא שאין "סיבוכי סכרת", את זה מוודאים בפגישה פשוטה אצל רופא הסכרת המלווה.
צריך גם לקבל הכוונה לקראת הריון ולידה, חייבים להיות מאוזנים טוב, המעקב לפני לידה מוגדר "הריון בסיכון",
אבל בפועל, נשים משלנו, סוכרתיות, יולדות שנה אחרי שנה, ב"ה בבריאות איתנה.
אוקיי@Honey36
את שוב בתוך המיש-מש הזה. אני לא מצטטת כי כתבת דברים לא נכונים (הסיבות שמנית הם גורמים של סוכרת סוג 2. סוכרת סוג 1 היא מחלה אוטו-אימונית הנגרמת מהרס תאי בטא בלבלב. היא מתגלית בדרך כלל דווקא עם ירידה במשקל ולא השמנה. לא קשור לאכילת מתוק). אם את סוכרתית ממליצה לך לקרוא על הסוכרת יותר, סתם בשביל להכיר אותה...
קראנו ונהנינו.אין לי כח לכתוב הכל מחדש, קראו ותהנו!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: