דרוש מידע מה הבעיה לגור רחוק?

מצב
הנושא נעול.

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים

ג'יחניק

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
כל החברה פה שצוחקים על פריפריות, תמשיכו לגור עם שתי ילדים ב40 מטר עם משכנתא או שכירות פסיכית, במקום לעבור לדירות ענקיות במחירי רצפה בפער של שעה נסיעה מהמרכז,
אני לא הייתי ממהר לפסול את האפשרות הזאת

אין דברים כאלה

משתמש מקצוען
כל החברה פה שצוחקים על פריפריות, תמשיכו לגור עם שתי ילדים ב40 מטר עם משכנתא או שכירות פסיכית, במקום לעבור לדירות ענקיות במחירי רצפה בפער של שעה נסיעה מהמרכז,
אני לא הייתי ממהר לפסול את האפשרות הזאת
אף אחד פה לא צוחק על הפריפריות.
פות"ש שאל שאלה פשוטה, הוא (או חבר שלו) מעוניינים לעבור לפריפריה, את המעלות הוא יודע ("דירות ענקיות במחירי רצפה בפער של שעה נסיעה מהמרכז").
הוא שאל "מה הבעיה לגור רחוק" במילים אחרות, מה החסרונות של המעבר, ואני, כאחד שגר בפריפריה, לא מרגיש שום בעיה להציב לו את חסרונות המגורים בכזה מקום (ולא, למרות שאני חסיד של מגורים בפריפריה אני לא טוען ש"אין שום חיסרון") ושיחליט לבד מה שהוא רוצה.

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
אנחנו בירושלים ותמיד היו ותהינה נערות בייביסיטר בעשרים שקל לשעה.
(חוץ מתקופת מבחנים... שאז הרוב לא הסכימו לבוא
אפילו שהילדים ישנים והבית ענק והן יכולות לבוא בזוגות וכו' וכו'-
לא הצלחנו למצוא.)
אשמח מאד לטלפונים של כמה כאלו.
קשה עד בלתי אפשרי למצא כאן שמרטפיות באזור

TYPE:{programmer}

משתמש סופר מקצוען
חחחח.
נראה לי שהחסידים כבר עושים את זה עוד שאצל הליטאים היה דליל;)
אתה מדבר על קהילה גדולה (גור נגיד) שכבר לפני המון שנים קמו והלכו לפריפריה כקבוצה מגובשת
(חיפה, ערד, חצור, אשדוד...)
זה בכלל לא דומה לבודדים, שזוכים נגיד בהגרלה בקצרין ובאמת שאין להם מה לחפש שם... ולא בצפת, וגם לא בטבריה או בנתיבות

אין דברים כאלה

משתמש מקצוען
אני אישית מבין מאוד את כל אלו שנשארים ונאנקים תחת המשכנתא.
אחרי שכל החיים גדלתי בירושלים פתאום לעבור לטבריה? או להר יונה?
זה כמעט כמו לעבור לגור ביוון, מבחינתי.
ואם חיפשתם את הסיבה המרכזית לאי מגורים בפריפריה, קיבלתם!
אין כמעט אנשים (או לכל הפחות, אני לא נתקלתי) שהתלבטו התלבטות אמיתית בין פריפריה למרכז, ולאחר קבלה ובדיקה של כל הנתונים החליטו שעדיף לגור במרכז!
כל אלו שנשארים ונאנקים תחת המשכנתא זה בגלל שלגור פתאום בטבריה או בהר יונה מופקע בעיניהם כמעט כמו לגור ביוון!!! ולכן כשבאים ומסבירים להם ש..... וש..... (לא רלוונטי כרגע) זה פשוט עובר להם ליד האוזן ולא נכנס בכלל, כי מה הקשר, מה אני יגור ביוון????????????????

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
במקום לעבור לדירות ענקיות במחירי רצפה בפער של שעה נסיעה מהמרכז,
לא צריך להשלות את האנשים, הנסיעה מהפריפריה (תלוי איזה...) היא לא שעה מהמרכז אלא יכול להגיע מינימום שעה וחצי, זה לא כמו "סה"כ נסיעה ממודיעין עילית לב"ב" ואם יש פקקים בדרך (כמו שבדרך כלל יש) אז אף ליותר

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה