ענית את התשובה ...אני שמעתי פעם מהליטאי ח"כ מ.ג.
שלדעתו לליטאים יותר קשה ללכת למקומות רחוקים מהחסידים
כל אחד חושב שהמגזר שלו צודק/מתאמץ/זכאי וכו' וכו' ...
ענית את התשובה ...אני שמעתי פעם מהליטאי ח"כ מ.ג.
יש בעיה באזכור שמו?מ.ג.
ואני מכירה כמה ליטאים, שלטענת @חכם עתיק יומין יותר קשה להם ללכת למקומות רחוקים, שנשארו במקומות הנ"ל, למרות שאין פרנסה וכו'אני מכיר כמה שחזרו
(מעפולה/טבריה/צפת/כרמיאל)
ו---?אני שמעתי פעם מהליטאי ח"כ מ.ג.
או סתם להתקרבן ?ו---?
הוא התכוון להחמיא להם שלמרות שזה יותר קשה (מי אמר?) הם עושים את זה יותר?
אין לו מה להתקרבן. הוא עצמו לא גר בפריפריה, והוא מצליח לסגור את החודש.או סתם להתקרבן ?
L'Etat , c'est moiאין לו מה להתקרבן. הוא עצמו לא גר בפריפריה, והוא מצליח לסגור את החודש.
הכל בסדר.
בעבר הוא גר שם, והגיע למרכז בגלל פעילותו בכנסת...אין לו מה להתקרבן. הוא עצמו לא גר בפריפריה, והוא מצליח לסגור את החודש.
הכל בסדר.
והוא היה גר בפריפריה כשעוד הייתה ממש קטנה בגודל של אולי 200 משפחות...בעבר הוא גר שם, והגיע למרכז בגלל פעילותו בכנסת...
אף אחד פה לא צוחק על הפריפריות.כל החברה פה שצוחקים על פריפריות, תמשיכו לגור עם שתי ילדים ב40 מטר עם משכנתא או שכירות פסיכית, במקום לעבור לדירות ענקיות במחירי רצפה בפער של שעה נסיעה מהמרכז,
אני לא הייתי ממהר לפסול את האפשרות הזאת
אשמח מאד לטלפונים של כמה כאלו.אנחנו בירושלים ותמיד היו ותהינה נערות בייביסיטר בעשרים שקל לשעה.
(חוץ מתקופת מבחנים... שאז הרוב לא הסכימו לבוא
אפילו שהילדים ישנים והבית ענק והן יכולות לבוא בזוגות וכו' וכו'-
לא הצלחנו למצוא.)
איפה???דירות ענקיות במחירי רצפה
חחחח.הליטאים עושים את זה כבר ממזמן
אתה מדבר על קהילה גדולה (גור נגיד) שכבר לפני המון שנים קמו והלכו לפריפריה כקבוצה מגובשתחחחח.
נראה לי שהחסידים כבר עושים את זה עוד שאצל הליטאים היה דליל
ואם חיפשתם את הסיבה המרכזית לאי מגורים בפריפריה, קיבלתם!אני אישית מבין מאוד את כל אלו שנשארים ונאנקים תחת המשכנתא.
אחרי שכל החיים גדלתי בירושלים פתאום לעבור לטבריה? או להר יונה?
זה כמעט כמו לעבור לגור ביוון, מבחינתי.
מה יש לי לחפש שם?
דירה במחיר שפוי.
לא צריך להשלות את האנשים, הנסיעה מהפריפריה (תלוי איזה...) היא לא שעה מהמרכז אלא יכול להגיע מינימום שעה וחצי, זה לא כמו "סה"כ נסיעה ממודיעין עילית לב"ב" ואם יש פקקים בדרך (כמו שבדרך כלל יש) אז אף ליותרבמקום לעבור לדירות ענקיות במחירי רצפה בפער של שעה נסיעה מהמרכז,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: