נכתב ע"י pr;644213:כותרות יומרניות, משא ומתן והבטחות גרנדיוזיות -
(מבטיחים לך שנה טובה! לא תסבול מצער גידול בנים! פרנסה בשפע!)
לא הייתי קוראת למשוואה 54 ש"ח לחודש = אתה פטור מצער גידול ילדיך (???) - (כדוגמא!)נכתב ע"י דוד מרדכי;644349:לא הייתי קורא להבטחות של התורה ושל חז"ל "כותרות יומרניות, משא ומתן והבטחות גרנדיוזיות"
כל הצידקנים מהדור הקודם מוזמנים לסגור את המחשב לשרטט ביד להעתיק עם קופי וללכת עם פאה מחוטי צמר...
נכתב ע"י דויד א;643812:אלפי נשמות חיים ונושעו מהדבר הזה שקראת לו
נכתב ע"י מיסטר;644193:צחוק צחוק...
בבית הכנסת אצלנו שרו את השיר [המקורי כמובן...אם משהו עוד זוכר דוד המלך...]
וכמה ילדים שהיו בקהל שרו לפתע אחד שמונה מאות שתים שתים שתים[?תסלחו לי אבל אני לא זוכר את המספרים]בקיצור הקהל צחק,והילדים הגבירו את הטון על כל הענינים יש ועד הרבנים...נשמע 10 לא?
זה לא אמור להיות העניין שלנו. נתת 100 ש"ח לצדקה? יש לך את הזכות של נתינת 100 ש"ח. אם היו כמה אנשים שהתפרנסו 'על הדרך', שיעשו הם את החשבון שלהם עם הקב"ה.נכתב ע"י דף נייר;644777:וכמה התפרנסו מהדבר הזה שקראת לו??
זה הגועל נפש האמיתי, שעל כל מכונית התרמה בקושי 30 % מגיע אל יעדו.
נכתב ע"י שולה;644784:זה לא אמור להיות העניין שלנו. נתת 100 ש"ח לצדקה? יש לך את הזכות של נתינת 100 ש"ח. אם היו כמה אנשים שהתפרנסו 'על הדרך', שיעשו הם את החשבון שלהם עם הקב"ה.
נכתב ע"י שולה;644784:זה לא אמור להיות העניין שלנו. נתת 100 ש"ח לצדקה? יש לך את הזכות של נתינת 100 ש"ח. אם היו כמה אנשים שהתפרנסו 'על הדרך', שיעשו הם את החשבון שלהם עם הקב"ה.
אבל ההבדל הוא כזה- כשהוצאת 8 ש"ח על קוטג- את בעצם תכננת לקנות קוטג' והתעצבנת על המחיר. ידעת שיש קוטג במחיר זול יותר. ז"א המטרה היתה קוטג ומבחינתך היה עדיף בלי תשלום בכלל. להבדיל מעסקי הצדקה, שם החלטת על סכום - להיכן הוא יגיע? לא משנה כ"כ. מבחינתי - לקופת העיר / ועד הרבנים / קופת ה... וכו יש אותו אפקט. שהסכום הזה יהיה בצדקה. אם היינו הולכים בדרך הפוכה, אני רוצה שיתפללו עלי בעמוקה 40 יום, ועד הרבנים היה עושה את זה תמורת 300 ש"ח וקופת העיר תמורת 320 ש"ח, הייתי עושה שיקולים וכו' אבל עד כמה שנראה, עם כל הדור הנחות שלנו, למצב כזה הגענו רק בבדיחות.נכתב ע"י דף נייר;644787:אבל זה מקומם.
מקומם בדיוק כמו לשלם 8 ש"ח על קוטג' שיכול לעלות חצי מזה. ואולי מתאים להוסיף כאן 'להבדיל'- אבל במושגים של תן וקח בשיווק השיקול הוא בדיוק אותו הדבר. ומה לעשות שהציבור שלנו יודע להתחשבן טוב לאן הולכת כל אגורה שלו... לחיוב ולשלילה...
החשדנות הזו מיותרת לגמרינכתב ע"י דף נייר;644787:אבל זה מקומם.
מקומם בדיוק כמו לשלם 8 ש"ח על קוטג' שיכול לעלות חצי מזה. ואולי מתאים להוסיף כאן 'להבדיל'- אבל במושגים של תן וקח בשיווק השיקול הוא בדיוק אותו הדבר. ומה לעשות שהציבור שלנו יודע להתחשבן טוב לאן הולכת כל אגורה שלו... לחיוב ולשלילה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: