נכתב ע"י שוקולד לבן;642043:את הרעיון הזה עשו בבית שמש - בקופש"צ של שכונת רמה ב' כבר לפני 3 שנים.
זהו רעיון נטו תדמיתי.
וכמו בכל רעיון תדמיתי - המטרה היא לא להוציא מאנשים יותר כסף כאן ועכשיו, אלא בטווח הארוך.
א. בולטות
בים הרעשים שיוצרות כל הקופות, הקופה הזו בלטה (הנה דיברתם על זה...), ובתת ההכרה גם מצטיירת כ'קופה רצינית שמסוגלת לעשות דברים גדולים'.
וכדי שהיא תבלוט לטובה, ולא ח"ו בבזבזנות - צריכים לוודא שהציבור מבין היטב, שהדיסק נתרם וכו'
(זה לא כ"כ קשה בעידן בו היח"צ הוא ערוץ השיווק המועדף של מוסיקאים וזמרים)
ב. זכירות
אין ספק שדיסק כזה מעצים את הזכירות של הקופה, ובפרט הגימיקים שבתוכו
(אם מישהו נמצא עם הפלפון, נניח בבי"ח, הסיכוי הרב ביותר שהוא יתקשר למספר מהשיר)
ג. אייקון
השיר הזה הופך לאייקון, קוד שברגע ששומעים אותו - כבר אנחנו יודעים מה רוצים מאיתנו.
כשהקופה בבית שמש שולחת רכב עם רמקול והשיר מתנגן - זה כבר קוד שמפעיל את כל מערכת המסרים שנמצאת במח, ומניעה לפעולה.
נכתב ע"י ariels;643393:את הדיסק החדש לא נותנת לילדים.
מעדיפה שבערב ראש השנה הם יזמזמו עם כל הלב "אבינו מלכנו"
ולא איזה שיר של קופת הצדקה שעושה שימוש ציני בתמימות שלהם.
גם אני.נכתב ע"י ariels;643393:את הדיסק החדש לא נותנת לילדים.
מעדיפה שבערב ראש השנה הם יזמזמו עם כל הלב "אבינו מלכנו"
ולא איזה שיר של קופת הצדקה שעושה שימוש ציני בתמימות שלהם.
נכתב ע"י תקוה;643538:יצאו ספרים הבטחתי ונשעתי מ'ועד הרבנים'
אבל מחילה מכבודכם.
באמת בלחיצת כפתור הבטחתי, נושעתי?
אני עדה להרבה מתוסכלים(כמו מאושרים) שלחצו על כפתור ההבטחתי ולא נושעו.
שנים ארוכות ומשמימות מצפות לנושעתי שבושש מלהגיע עם לחיצת הכפתור...
למה הקופות כך עובדות עלינו? מבחינתם כולם נושעים? ואין אחרים???.
נכתב ע"י שולה;643687:הרעיון הוא לאסוף כסף, וכמה שיותר. אני מאמינה שכל הרבנים החתומים / מצולמים / מוקלטים / מוסרטים וכו' מוכנים שיעשו מהם פירסומות, צחוק, סלוגנים, הבטחות ובעצם הכל! העיקר שאנשים יוזילו מכספם למען מטרות צדקה חיוניות (ואני לא הייתי כותבת כך לולא העובדה שבערב פסח האחרון ביקשו מבעלי שיחלק ברחוב שלנו מעטפות מטעם קופת העיר לכמה משפחות. הוא חזר בוכה, ואני מדברת על רחוב בני ברקי שנקרא יוקרתי)
לצערינו, יש ירידת הדורות. אנשים לא תורמים היום בשביל מצוות צדקה. ואם לא יבטיחו לי מתנה / ברכה / ישועה וכו' - אין לי שום סיבה לתרום לכם.
אנחנו יורדים ברמה- אין ברירה לגדולי ישראל אלא לרדת אלינו, לרמה שלנו. לדבר אלינו בשפה שאנחנו מבינים ומוכנים לשמוע...
אתם אוהבים פרסומת מגרה? קחו! תדבר אליכם דווקא תמונה? קחו! שיר יותר ירגש אתכם? קחו! קחו הכל, ושיהיה לכם לבריאות. רק תתרמו! אנחנו - אתם חייבים את זה!!!
לאבא מותר לומר לא!נכתב ע"י תקוה;643538:למה הקופות כך עובדות עלינו? מבחינתם כולם נושעים? ואין אחרים???.
נכתב ע"י שולה;643687:הרעיון הוא לאסוף כסף, וכמה שיותר. אני מאמינה שכל הרבנים החתומים / מצולמים / מוקלטים / מוסרטים וכו' מוכנים שיעשו מהם פירסומות, צחוק, סלוגנים, הבטחות ובעצם הכל! העיקר שאנשים יוזילו מכספם למען מטרות צדקה חיוניות (ואני לא הייתי כותבת כך לולא העובדה שבערב פסח האחרון ביקשו מבעלי שיחלק ברחוב שלנו מעטפות מטעם קופת העיר לכמה משפחות. הוא חזר בוכה, ואני מדברת על רחוב בני ברקי שנקרא יוקרתי)
לצערינו, יש ירידת הדורות. אנשים לא תורמים היום בשביל מצוות צדקה. ואם לא יבטיחו לי מתנה / ברכה / ישועה וכו' - אין לי שום סיבה לתרום לכם.
אנחנו יורדים ברמה- אין ברירה לגדולי ישראל אלא לרדת אלינו, לרמה שלנו. לדבר אלינו בשפה שאנחנו מבינים ומוכנים לשמוע...
אתם אוהבים פרסומת מגרה? קחו! תדבר אליכם דווקא תמונה? קחו! שיר יותר ירגש אתכם? קחו! קחו הכל, ושיהיה לכם לבריאות. רק תתרמו! אנחנו - אתם חייבים את זה!!!
נכתב ע"י כוכב103;643806:אין עוררין על הביצוע
אבל יש לי הגדרה אחת לכל המסחרה שנקראת צדקה
גועל נפש
נכתב ע"י bbr;643786:חבל להכליל!
יש המון אנשים שתורמים בסתר בלי שאף אחד ידע, לאנשים שבאמת באמת זקוקים לכך, אבל להם אף אחד לא עושה פרסומת ולא מלחין שירים לכבודם. וטוב שכך...
אבל באמת זה כוחו של פרסום, שטפו אותנו לגמרי עם הניירת בתיבות דואר, והתמונות וכל הבלה בלה בלה... אבל זה עדיין לא אומר שאין בדור שלנו אנשים שנותנים באמת כמה שצריך למי שצריך.
אבל שאלה שמתעוררת לי בכל יום בעברי ליד תיבות הדואר בכניסה ובעיקר ליד הפח הסמוך, למה שאני יתן צדקה למי שמבזבז אחוזים ניכרים מאוד מתרומתי על כל הניירת, התמונות ועכשיו גם על מלחינים וצורבי דיסקים??????? כמה אחוזים מהכסף באמת מגיע לאנשים נזקקים??? או שבעלי הדפוס, הקופירייטרים, הגרפיקאים ומצלמי הרבנים הם הנזקקים האמיתיים של הארגונים הללו???????????????????????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: