שנ"צ או שנ"באבל בתכלס השאלה הקשה ביותר זה מה עושים ברגעים של שיעמום ב - ש - י - ע - ו - ר - !
שנ"צ או שנ"באבל בתכלס השאלה הקשה ביותר זה מה עושים ברגעים של שיעמום ב - ש - י - ע - ו - ר - !
1. מתקשרים לקו תחזית מזג האוויר.מניחה שכמעט לכל אחת יש את הרגעים האלה של שיעמום או הפסקת נשימה באמצע העבודה
מה אתן עושות בזמן הזה?
אתר מעניין שממליצות (שפתוח בנטפרי כמובן)? רשימות תפוצה ששולחות תוכן מעניין?
תודה
גורסים במבהאבל בתכלס השאלה הקשה ביותר זה מה עושים ברגעים של שיעמום ב - ש - י - ע - ו - ר - !
זה מה שכולם עושים ממילא, חולמים בהקיץ או מתוך שינהשנ"צ או שנ"ב
המורה תגמוררררררררררררררררר אותי!גורסים במבה
זה-מה-אני-עשיתי.
אני פתרתי חידונים וסודוקואים, נענשתי ע"כ רבותתאבל בתכלס השאלה הקשה ביותר זה מה עושים ברגעים של שיעמום ב - ש - י - ע - ו - ר - !
חחח כבר עדיף לפתור משוואות לא?אני פתרתי חידונים וסודוקואים, נענשתי ע"כ רבותת
כל אחד ותחביביוחחח כבר עדיף לפתור משוואות לא?
בקרוב אצלי!! נשמע חלום פנטסטי...מניחה שכמעט לכל אחת יש את הרגעים האלה של שיעמום או הפסקת נשימה באמצע העבודה
מה אתן עושות בזמן הזה?
אתר מעניין שממליצות (שפתוח בנטפרי כמובן)? רשימות תפוצה ששולחות תוכן מעניין?
תודה
כבר נמאס מלצייר!כל אחד ותחביביו
תנסי למצוא עיסוק שקט.. (לצייר\לכתוב)
ברגעים שאתה כותב בפרוגקודמכל שיהיה לי רגע של שיעמום בעבודה
זה לא עבודהברגעים שאתה כותב בפרוג
כמובן שזה היה בצחוקזה לא עבודה
זה בבית
ברורכמובן שזה היה בצחוק
לא באתי חלילה להטיף מוסר
היה לנו שיעור שהיינו עושות בו תורנות שינה. (אמיתי! הוא היה משעמם רצח ולא היה נעים לנו לתת למורה לדבר אל הקירות)שנ"צ או שנ"ב
אכזריות!!!גורסים במבה
זה-מה-אני-עשיתי.
כמוני כמוך, רק שבזכותי המון בנות למדו לפתור והתמכרו...אני פתרתי חידונים וסודוקואים, נענשתי ע"כ רבותת
ואז יטענו שאני עושה ש"ב.חחח כבר עדיף לפתור משוואות לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: