זה גם חיסרון, מעבר לחוסר הניקיון.בית קטן וצפוף אגב
זה גם חיסרון, מעבר לחוסר הניקיון.בית קטן וצפוף אגב
מה לגבי חפצים קטנים?לא מספיק נקיה-הרצפה זרועה בחפצים, בית קטן וצפוף אגב
רואים על הבוקר שלא נשטף מאתמול, המכנסיים של התינוק שזוחל חוזרות שחורות, וקשה מאוד לנקות בכביסה.
אני לא מסכימה עם זה.אחד הדברים שהילד צריך ללמוד זה להיות נקי
וכרגע שהמטפלת לבד לא מצטיינת בזה זה בעיה
.אני לא מסכימה עם זה.
מכירה מטפלת מדהימה שמבקשת לשלוח את הילדים עם קרוקס ובגדים פשוטים,
נותנת להם המון עבודות עם גואש, פלסטלינה, חומרים מעניניים שהרבה אמהות לא מרשות
בלגן אצלה. ואין עבודות מאד "דידקטיות".
הילדים והאמהות- משוגעים עליה. תופסים מקום כמה שיותר מוקדם...
מה שכן- מדובר על גן לגילאי 2-3, והשירותים, למשל, תמיד נקיים מאד.
זה כן קריטי בעיניי.
כל השאר- למי אכפת? שיהנו.
.אז באמת לא יודעת מה לעשות?
לא אכפת לי לשלם כל מחיר למשהיא חמה ומסורה אבל אין לי .
אולי להחליף את חברת הטיטולים?איפה מתלוננים על מעון?
המעון של הבת שלי מעון מהמם וצוות חם ומדהים
אבל יש קטע אחד שמאד מאד מאד מפריע לי
זה שהם לא (סליחה על המילים הבאות) שמים לה משחה בטיטול
אני מתחננת אליהם מתחילת שנה ושלחתי להם כבר איזה 3 משחות אבל הם לא שמים!!!
וזה מפלץ אותי כל פעם מחדש!
כבר אמרתי לגננות
התקשרתי למנהלת
שלחתי פתקים
הדפסתי מדבקות שכתבתי על זה "בבקשה לשים לי משחה בכל החתלה" וכל יום אני שמה לה מדבקה כזו בבוקר
אבל כלום!!!
הם שוכחות...
וכשאני שואלת אותם הם אומרות בטח, בטח שאנחנו שמות
אבל איך זה יתכן שלא נגמר להם המשחות?
והיא חוזרת לי כל יום יותר שרופה ממה שהיא הולכת.
פשוט בא לי לבכות
אני מתוסכלת לגמרי מהמצב
מה אפשר לעשות????
ממש כך. יש הבדלים מטורפים בין חברות. גם הבת שלי סבלה מאוד, החלפתי לה חברה. לא תאמינו מהאגיס-לטיטולים...!אולי להחליף את חברת הטיטולים?
והכל בסדר?ממש כך. יש הבדלים מטורפים בין חברות. גם הבת שלי סבלה מאוד, החלפתי לה חברה. לא תאמינו מהאגיס-לטיטולים...!
נכון!!!!הלואי וכולם היו חושבים כך.זה מה שהתכונתי!
בפרט שבד"כ לא מדובר בהבדל משמעותי של כמה מאות שקלים
וכשחברות מתיעצות איתי על מטפלות, הכיוון שלי הוא כזה:
תקני עגלה זולה יותר ולא את הכרכרה הכי חדשנית- לתינוק זה לא אכפת
את לא חיבת את בגדי המותגים- לילד לא משנה מה הוא ילבש!
אבל לאיזו מטפלת ילך- זה קריטי בשבילו- עד כמה יהיה לו כיף, וטוב ונעים ורגוע!
אז בזה תשקיעי, גם אם זה יעלה כל חודש עוד 80-100 ש"ח- על חשבון דברים אחרים.....
רק לגבי זה,הבנתי שלעזור את המעון עכשיו זה לשלם עד סוף השנה בכל מצב.
אני בבני ברק.תתקנו אותי אם אני טועה,
המצב של המעונות בבני ברק גרוע הרבה יותר משאר הארץ???
כשאני וגיסתי הבניברקית יושבות ומדברות על המעונות אני שומעת ממנה סיפורים ותאורים הזויים מבחינתי וזה למרןת שכל אחת מאיתנן מכירה לא רק מעון אחד באזור, אלא משהו כמו שלושה.
בסוגריים- אמנם יש לי גיסה אחת ששלחה למעון שם ומרוצה עד הגג...
אולי בכלל מעון פרטי..
לאידעת
מצטערת, קשה לי להאמין.היא ברמה גבוהה יותר מהקבוצה שלה, אז כשהלכו לישון הושיבה אותה ועשתה איתה מדבקות וצבעי אצבעות לפני שעשו עם כל הקבוצה.
מה שאמרו פה על המענקים שהתמ"ת הביא לכל מטפלת זה נכון?בלת"ק
בתור מנהלת מעון לשעבר, אני יכולה לומר שההורים לא יודעים כלום!! ממה שמתרחש במעון.
היתה לי מטפלת מזעזעת שכשפיטרתי אותה ההורים ממש הצטערו. אם הייתי מספרת להם רק מקצת הדברים שהילדים שלהם עברו הם היו כועסים שהשארתי אותה יום אחד במעון! היא ידעה לחייך ולהיות לבבית להורים וכמובן להיות לידם מקסימה כלפי הילדים.
נכון, לעומתה היתה לי מטפלת מדהימה באמת! אבל מטפלות מדהימות יש רק אחת או לכל היותר שתיים במעון והן עושות את השם הטוב למעון כשבפועל רובן המכריע של המטפלות מגיעות לעבוד במעון מחוסר ברירה ובחוסר רצון ומוטיבציה.
הרבה מדי פעמים הייתי צריכה להיכנס לכיתות לעבוד בתור מטפלת (כך שאני מבינה כל מטפלת שעוזבת את העבודה במעון כי זו עבודת פרך פיזית וריגשית בשכר מינימום - ממש עבדות) אבל אם מנהלת היא לא איכפתית היא תיתן ל2 מטפלות לעבוד עם כיתה של 33 תינוקות (בוגרים, אבל עדיין תינוקות...) ולא תסייע להן ו"שומר פתאיים...." כל יום שנגמר בטוב במעון זה נס.
גם אני לא אתן לילדיי להכניס תינוקות למעון בשום פנים ואופן.
ההודעה לא אמורה להלחיץ היא אמורה לגרום להורים לפקוח את העיניים ולבדוק היטב מה קורה במעון שלהם.
בהצלחה ובשורות טובות!
ראשית, זו באמת מטפלת נדירה. משהו שלא רואים.מצטערת, קשה לי להאמין.
המטפלות כל כך מצפות להפסקת הצהרים שלהם שהילדים ישנים כי חוץ מזה שהן צריכות לארגן, לנקות ולשטוף הן רוצות ש ק ט ולשתות נס קפה ולנוח (בקושי יש להן זמן לזה אחרי הנקיונות) אז זה פשוט נשמע לי הזוי שבמקום לנקות ולנוח היא תשב לשחק עם הילדה (ועוד יותר הזוי שתשב איתה עם צבעי אצבעות שזה מלכלך מאד).
תפתיעי יום אחד..... בטוחה שתראי שהילדה שלך ישנה בדיוק כמו כולם... (או במקרה יותר גרוע היא תהיה במיטה משועממת...)
ממש ממש לא,הבנתי שלעזור את המעון עכשיו זה לשלם עד סוף השנה בכל מצב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: