דרוש מידע מה אתם הייתם עושים אם מתקשרים אליכם מהמעון של התמ’’ת ואומרים לכם שלא מצאנו מטפלת לצהרים אז תקחו את הילד שלכם חזרה!!!

מצב
הנושא נעול.

sari11

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
לא מספיק נקיה-הרצפה זרועה בחפצים, בית קטן וצפוף אגב
רואים על הבוקר שלא נשטף מאתמול, המכנסיים של התינוק שזוחל חוזרות שחורות, וקשה מאוד לנקות בכביסה.
מה לגבי חפצים קטנים?

דדד

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אחד הדברים שהילד צריך ללמוד זה להיות נקי
וכרגע שהמטפלת לבד לא מצטיינת בזה זה בעיה
אני לא מסכימה עם זה.
מכירה מטפלת מדהימה שמבקשת לשלוח את הילדים עם קרוקס ובגדים פשוטים,
נותנת להם המון עבודות עם גואש, פלסטלינה, חומרים מעניניים שהרבה אמהות לא מרשות ;)
בלגן אצלה. ואין עבודות מאד "דידקטיות".
הילדים והאמהות- משוגעים עליה. תופסים מקום כמה שיותר מוקדם...
מה שכן- מדובר על גן לגילאי 2-3, והשירותים, למשל, תמיד נקיים מאד.
זה כן קריטי בעיניי.
כל השאר- למי אכפת? שיהנו.

שמעון גוטליב

משתמש מקצוען
אני לא מסכימה עם זה.
מכירה מטפלת מדהימה שמבקשת לשלוח את הילדים עם קרוקס ובגדים פשוטים,
נותנת להם המון עבודות עם גואש, פלסטלינה, חומרים מעניניים שהרבה אמהות לא מרשות ;)
בלגן אצלה. ואין עבודות מאד "דידקטיות".
הילדים והאמהות- משוגעים עליה. תופסים מקום כמה שיותר מוקדם...
מה שכן- מדובר על גן לגילאי 2-3, והשירותים, למשל, תמיד נקיים מאד.
זה כן קריטי בעיניי.
כל השאר- למי אכפת? שיהנו.
.
לי נראה שדבר ראשון שצריך ללמד את התינוקות זה ניקיון

גדולה מהחיים:)

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
D I G I T A L
יהוו יהווו יהוו
לא דמינתי שהאשכול יסחוף כ”כ הרבה תגובות

דבר ראשון גרמתם לי להבין שאת הילדה אני חייבת להוציא
אבל לאן??

אין לי מטפלת עד 4 בכלל באזור!
איו לי משפחתונים באזור
הבנתי שלעזור את המעון עכשיו זה לשלם עד סוף השנה בכל מצב.
להשאר בבית זה מה שעשיתי עד גיל שנה כי פחדתי לשלוח אותה למקום אחר
ולדעתי זה היה לה מושלם הבית .
אבל לקראת גיל שנה ראיתי איך שהיא צמאה לחברה ולתעסוקה
והאופציה היחידה שיש לי זה לשלוח למעון
מה שכן חשוב לי להדגיש הילדה שלי כל יום שאני באה למעון היא כבר מרחוק מזהה ומתרגשת
ובשבת היא משגעת אותי שהיא רוצה ללכת למעון
זה אומר שהיא נהנת? או שהיא מאוד חברותית?

גם אני כן מרגישה שבכיתה שלה הצוות השתפר וחזר לאיזה שהוא טיפה אנושיות וחמימות.

אבל במקביל בנתיים שמעתי השבוע סיפורים נוספים זוועתיים
בקבוצה של גילאי 2-3
אמא שבאה לקחת את הילד ורואה את הילד מסתובב בחצר לבד
ילדים שבתהליך גמילה חוזרים עם טיטולים
בגדים רטובים
ועוד דוגמאות הזויות
מאמא שכן שמעתי שדיברה עם המטפלות
והיא אמרה להם שהמנהלת צריכה יותר להסתובב וכו’
אז המטפלות אמרו לה ”מה זה יעזור היא מגיעה וכולם בוכים ובורחים לה
זה רק יותר מעצבן ”

אז באמת לא יודעת מה לעשות?
לא אכפת לי לשלם כל מחיר למשהיא חמה ומסורה אבל אין לי .

טינטין!

משתמש מקצוען
איפה מתלוננים על מעון?
המעון של הבת שלי מעון מהמם וצוות חם ומדהים
אבל יש קטע אחד שמאד מאד מאד מפריע לי
זה שהם לא (סליחה על המילים הבאות) שמים לה משחה בטיטול
אני מתחננת אליהם מתחילת שנה ושלחתי להם כבר איזה 3 משחות אבל הם לא שמים!!!
וזה מפלץ אותי כל פעם מחדש!

כבר אמרתי לגננות
התקשרתי למנהלת
שלחתי פתקים
הדפסתי מדבקות שכתבתי על זה "בבקשה לשים לי משחה בכל החתלה" וכל יום אני שמה לה מדבקה כזו בבוקר
אבל כלום!!!
הם שוכחות...

וכשאני שואלת אותם הם אומרות בטח, בטח שאנחנו שמות
אבל איך זה יתכן שלא נגמר להם המשחות?
והיא חוזרת לי כל יום יותר שרופה ממה שהיא הולכת.

פשוט בא לי לבכות

אני מתוסכלת לגמרי מהמצב
מה אפשר לעשות????
אולי להחליף את חברת הטיטולים?

מטרת העל!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים

טיים ליין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
ממש כך. יש הבדלים מטורפים בין חברות. גם הבת שלי סבלה מאוד, החלפתי לה חברה. לא תאמינו מהאגיס-לטיטולים...!
והכל בסדר?
היא לא קמה כל היום רטובה?

כי פעם ניסיתי אבל זה לא היה מוצלח
אבל אולי אני אנסה שוב

D

Deleted 66182

אורח
זה מה שהתכונתי!
בפרט שבד"כ לא מדובר בהבדל משמעותי של כמה מאות שקלים
וכשחברות מתיעצות איתי על מטפלות, הכיוון שלי הוא כזה:
תקני עגלה זולה יותר ולא את הכרכרה הכי חדשנית- לתינוק זה לא אכפת
את לא חיבת את בגדי המותגים- לילד לא משנה מה הוא ילבש!
אבל לאיזו מטפלת ילך- זה קריטי בשבילו- עד כמה יהיה לו כיף, וטוב ונעים ורגוע!
אז בזה תשקיעי, גם אם זה יעלה כל חודש עוד 80-100 ש"ח- על חשבון דברים אחרים.....
נכון!!!!הלואי וכולם היו חושבים כך.

דיצה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
תתקנו אותי אם אני טועה,
המצב של המעונות בבני ברק גרוע הרבה יותר משאר הארץ???
כשאני וגיסתי הבניברקית יושבות ומדברות על המעונות אני שומעת ממנה סיפורים ותאורים הזויים מבחינתי וזה למרןת שכל אחת מאיתנן מכירה לא רק מעון אחד באזור, אלא משהו כמו שלושה.

בסוגריים- אמנם יש לי גיסה אחת ששלחה למעון שם ומרוצה עד הגג...
אולי בכלל מעון פרטי..
לאידעת
אני בבני ברק.
שלחתי יחסית מאוחר כל יום, כשיצאתי לעבודה-כי לא רציתי לשלוח אותה מוקדם מדי.
הגננת ביקשה שנקדים כי היא מפסידה את הפעילות של הבוקר, וימי הולדת עם גם חוגגים על הבוקר.
הילדה מתעופפת בשמחה לגן, וזו אחת דעתנית שיש לה מה להגיד ודעה לחוות על כל דבר. לא איזו פראיירית שתוקעים בגן.
חדש משלשום-פתחו להם חדר ג'ימבורי קטן בתוך הגן שלה, כי החדרים הרגילים הם בקומה למטה, שלא יצטרכו להוריד את הקטנטנים.
יומאחד המטפלת התקשרה להגיד לי שמכיוון ששילשלה היא עם בגדי מעון, שאם אני יוצאת איתה ישר מהגן שאביא בגד. לא שלחה
אותה הביתה כי היה נראה לה שזה ממשהו שאכלה, אז רק הוסיפה לה פירות במקום ירקות,.(שבוע לפני יצאתי איתה ישר מהגן לנסיעה, אז עדכנה שאם אני נוסעת איתה שאביא בגדים נורמליים)
היא ברמה גבוהה יותר מהקבוצה שלה, אז כשהלכו לישון הושיבה אותה ועשתה איתה מדבקות וצבעי אצבעות לפני שעשו עם כל הקבוצה.
להמשיך?

לואיזה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
בלת"ק
בתור מנהלת מעון לשעבר, אני יכולה לומר שההורים לא יודעים כלום!! ממה שמתרחש במעון.
היתה לי מטפלת מזעזעת שכשפיטרתי אותה ההורים ממש הצטערו. אם הייתי מספרת להם רק מקצת הדברים שהילדים שלהם עברו הם היו כועסים שהשארתי אותה יום אחד במעון! היא ידעה לחייך ולהיות לבבית להורים וכמובן להיות לידם מקסימה כלפי הילדים.
נכון, לעומתה היתה לי מטפלת מדהימה באמת! אבל מטפלות מדהימות יש רק אחת או לכל היותר שתיים במעון והן עושות את השם הטוב למעון כשבפועל רובן המכריע של המטפלות מגיעות לעבוד במעון מחוסר ברירה ובחוסר רצון ומוטיבציה.
הרבה מדי פעמים הייתי צריכה להיכנס לכיתות לעבוד בתור מטפלת (כך שאני מבינה כל מטפלת שעוזבת את העבודה במעון כי זו עבודת פרך פיזית וריגשית בשכר מינימום - ממש עבדות) אבל אם מנהלת היא לא איכפתית היא תיתן ל2 מטפלות לעבוד עם כיתה של 33 תינוקות (בוגרים, אבל עדיין תינוקות...) ולא תסייע להן ו"שומר פתאיים...." כל יום שנגמר בטוב במעון זה נס.
גם אני לא אתן לילדיי להכניס תינוקות למעון בשום פנים ואופן.
ההודעה לא אמורה להלחיץ היא אמורה לגרום להורים לפקוח את העיניים ולבדוק היטב מה קורה במעון שלהם.
בהצלחה ובשורות טובות!

לואיזה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
היא ברמה גבוהה יותר מהקבוצה שלה, אז כשהלכו לישון הושיבה אותה ועשתה איתה מדבקות וצבעי אצבעות לפני שעשו עם כל הקבוצה.
מצטערת, קשה לי להאמין.
המטפלות כל כך מצפות להפסקת הצהרים שלהם שהילדים ישנים כי חוץ מזה שהן צריכות לארגן, לנקות ולשטוף הן רוצות ש ק ט ולשתות נס קפה ולנוח (בקושי יש להן זמן לזה אחרי הנקיונות) אז זה פשוט נשמע לי הזוי שבמקום לנקות ולנוח היא תשב לשחק עם הילדה (ועוד יותר הזוי שתשב איתה עם צבעי אצבעות שזה מלכלך מאד).
תפתיעי יום אחד..... בטוחה שתראי שהילדה שלך ישנה בדיוק כמו כולם... (או במקרה יותר גרוע היא תהיה במיטה משועממת...)

טיים ליין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
בלת"ק
בתור מנהלת מעון לשעבר, אני יכולה לומר שההורים לא יודעים כלום!! ממה שמתרחש במעון.
היתה לי מטפלת מזעזעת שכשפיטרתי אותה ההורים ממש הצטערו. אם הייתי מספרת להם רק מקצת הדברים שהילדים שלהם עברו הם היו כועסים שהשארתי אותה יום אחד במעון! היא ידעה לחייך ולהיות לבבית להורים וכמובן להיות לידם מקסימה כלפי הילדים.
נכון, לעומתה היתה לי מטפלת מדהימה באמת! אבל מטפלות מדהימות יש רק אחת או לכל היותר שתיים במעון והן עושות את השם הטוב למעון כשבפועל רובן המכריע של המטפלות מגיעות לעבוד במעון מחוסר ברירה ובחוסר רצון ומוטיבציה.
הרבה מדי פעמים הייתי צריכה להיכנס לכיתות לעבוד בתור מטפלת (כך שאני מבינה כל מטפלת שעוזבת את העבודה במעון כי זו עבודת פרך פיזית וריגשית בשכר מינימום - ממש עבדות) אבל אם מנהלת היא לא איכפתית היא תיתן ל2 מטפלות לעבוד עם כיתה של 33 תינוקות (בוגרים, אבל עדיין תינוקות...) ולא תסייע להן ו"שומר פתאיים...." כל יום שנגמר בטוב במעון זה נס.
גם אני לא אתן לילדיי להכניס תינוקות למעון בשום פנים ואופן.
ההודעה לא אמורה להלחיץ היא אמורה לגרום להורים לפקוח את העיניים ולבדוק היטב מה קורה במעון שלהם.
בהצלחה ובשורות טובות!
מה שאמרו פה על המענקים שהתמ"ת הביא לכל מטפלת זה נכון?

לואיזה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
ב"ה!!!! אני התפטרתי מהמעון. לא יודעת אם מישהי שלוקחת את הילדים במעון בתור הילדים הפרטיים שלה ממש יכולה להיות מנהלת מעון כי זה מדי מעמס ומאמץ רגשי ופיזי.
לגבי המענקים - כל שנה אמרו שיעבירו מענקים בספטמבר ולפני פסח - תכלס - חוץ מפעם אחת שהעבירו ובתנאים מאד מיוחדים (רק למטפלת עם תעודה שעובדת מעל כך וכך שנים) לא העבירו לנו כספים.
גם זה שאומרים שהמעונות יעברו לפיקוח משרד החינוך זה שטויות - מדברים על זה כבר שנים אבל לאף אחד באמת לא איכפת מהתינוקות שלנו. חבל שהם לא בעלי זכות הצבעה לכנסת. נראה לי שאם היתה להם זכות המצב היה שונה. אבל הם שקופים וההורים שלהם שקופים וזה ממש חבל כי עד גיל 3 זה השלב הכי קריטי בהתפתחות הילדים מכל הבחינות ובמעונות נגרם המון נזק לילדים. מידיעה ומנסיון.

דיצה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
מצטערת, קשה לי להאמין.
המטפלות כל כך מצפות להפסקת הצהרים שלהם שהילדים ישנים כי חוץ מזה שהן צריכות לארגן, לנקות ולשטוף הן רוצות ש ק ט ולשתות נס קפה ולנוח (בקושי יש להן זמן לזה אחרי הנקיונות) אז זה פשוט נשמע לי הזוי שבמקום לנקות ולנוח היא תשב לשחק עם הילדה (ועוד יותר הזוי שתשב איתה עם צבעי אצבעות שזה מלכלך מאד).
תפתיעי יום אחד..... בטוחה שתראי שהילדה שלך ישנה בדיוק כמו כולם... (או במקרה יותר גרוע היא תהיה במיטה משועממת...)
ראשית, זו באמת מטפלת נדירה. משהו שלא רואים.
שווה את התשלום המלא למעון, לפני דרגה...

שנית-לא אמרתי שישבה איתה שעתים-שלוש, אבל בהחלט השכיבה אותה אחרונה וישבה איתה עם יצירה.
(עכשיו הם גדולים יותר, ויש סדר יום מסודר יותר שכולם הולכים לישון יחד. מעבר לכך שהם כבר נותנים לכולם יצירות).
בקשר לליכלוך-יחד עם אחת היצירות הגננת שלחה תמונה (מדי פעם הם שולחים תמונה) ורואים אותה עובדת.
השטח יחסית נקי, והיא לבושה בסינר גדול כולל שרוולים על השרוולים המופשלים שלה. גם בבית כשאני עושה איתה
צבעי אצבעות לא מורחים על כל השטח, אלא שמים דף גדול.

אגב, היא כבר בלי מיטה. מגיל שנה הם מעבירים למזרון, אמרה לי שהם חייבים חוקית.
ועוד אגב-הפתעתי מספיק פעמים, אף פעם לא היתה תקועה סתם אפשהו, תמיד היתה עסוקה במשהו.
חוץ מפעם אחת שחטפה פריחה פתאומית והגעתי לקחת אותה לרופא, הגננת שמה אותה במיטה כי לא ידעה
אם מדבק או לא, ושמה לה ספרים עד שאגיע, שלא תשתעמם.

Without meaning

משתמש מקצוען
הבנתי שלעזור את המעון עכשיו זה לשלם עד סוף השנה בכל מצב.
ממש ממש לא,
יש חובה של הודעה חודש מראש
כלומר - יגבו חודש נוסף מאז שאת מודיע שאת עוזבת
ןשאף אחד לא יבלבל אותך עם עובדות!
כי אני הוצאתי בשנה שעברה ילד ממעון בשלב הזה של השנה בדיוק!
מעון מהמם ושומר על הכללים(הוצאתי לחיידר)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה