מנהל זה מנהל .אי ידיעה של עובד על המגיע לו זו עוד בעיה .שמעתי מהרבה שזה לא נכון כי אם זה היה ,היתה יוצאת הודעה מסודרת מהתמת
אבל ממתי התמת מודיע על שינויים..כל הזמן שהיו שינויים לגבי אברכי כולל או לא משנה מה ..אף פעם לא יצאה הודעה מסודרת וברורה לציבור
גם באתר שלהם .לא ברור .מה צריך מי צריך ממתי איפה ואיך..(אם הייתי היחידה שחושבת כך..לא הייתי כותבת..אבל מידיעה של כמה וכמה חברות שכנות וכו..ממש רק לפי הפה-אוזן. מסתמכים)
ועובדתית ששאלתי כמה כאלו שבעלות משפחתונים
ועובדות מעון .
אכן ..כל המשפחתונים קיבלו מענקים
והמעונות גם כן
משום מה נוטים להעריך יותר מטפלת ביתית מאשר במעון
או שפשוט ..על עובדת מעון אפשר לעבוד
משפחתון-פחות
חבל על הזמן והדיבורים של שנינואני יכולה לומר לך בתור אחת שכבר מחתנת
לא מבינה מה חושבים מנהלי המעונות? סתם בא למשרד הכלכלה לפנק אותם?אז לא יצאה הודעה מסודרת מהתמ"ת שזה "מענק למטפלות".
חבל שכך, כי כל מנהל ארגון מחליט מה לעשות עם הכספים שקיבל ונראה לי שזו זכותו
כל עוד לא יצאה הוראה מפורשת מהתמ"ת...
כי כח לעובדים מפחידים את המפעילים! במעונות של ויצ״ו ונעמ״ת שיש שם ועד עובדים אף מנהל לא חשב שזה תוספת תקציבית למעון…מנהל זה מנהל .אי ידיעה של עובד על המגיע לו זו עוד בעיה .שמעתי מהרבה שזה לא נכון כי אם זה היה ,היתה יוצאת הודעה מסודרת מהתמת
אבל ממתי התמת מודיע על שינויים..כל הזמן שהיו שינויים לגבי אברכי כולל או לא משנה מה ..אף פעם לא יצאה הודעה מסודרת וברורה לציבור
גם באתר שלהם .לא ברור .מה צריך מי צריך ממתי איפה ואיך..(אם הייתי היחידה שחושבת כך..לא הייתי כותבת..אבל מידיעה של כמה וכמה חברות שכנות וכו..ממש רק לפי הפה-אוזן. מסתמכים)
ועובדתית ששאלתי כמה כאלו שבעלות משפחתונים
ועובדות מעון .
אכן ..כל המשפחתונים קיבלו מענקים
והמעונות גם כן
משום מה נוטים להעריך יותר מטפלת ביתית מאשר במעון
או שפשוט ..על עובדת מעון אפשר לעבוד
משפחתון-פחות
לא רוצה לכתוב חריף אבל זו התממות. ולפי דבריך גם לא הגיעה הודעה מסודרת שהתוספת התקציבית הזו היא על הסגרים והאוכל שנזרק ככה שבכל מקרה המנימום הנדרש הוא פשוט לברר.אני הבנתי את המענקים כתחזוקה של המעון.
שפתאום יצאנו לסגרים ואוכל נזרק, ותשלומים שוטפים שממשיכים לשלם
אז נכון שהמטפלות יצאו לחל"ת אבל חבל ממש שלא יצאה הודעה מסודרת להעביר למטפלות.
לפני כמה שנים נתנו מענקים לחג למטפלות ויצאה הודעה מסודרת על זה שהמנהל לא יכל לגרוף לעצמו.
לדעתי התמת העדיף להשאיר את זה כך, כשטח אפור...
אכן, חבל שכך
כתבת טוב! מי שמטיף על לגדל ילדים בבית עם אמא לא מבינהאבל מאיפה אמורים לשלם את הגג שתחתיו היא ישנה? את הטיטולים והאוכל שלה ?
יש איזה מקור נסתר שממנו מוציאים כסף בזמן שיש תינוקות בבית ?
בא נתחיל להתבכיין ...כתבת טוב! מי שמטיף על לגדל ילדים בבית עם אמא לא מבינה
וכנראה אין לה יכולת להבין עם מה מתמודדים הצעירים.
לא מבינה מה חושבים מנהלי המעונות? סתם בא למשרד הכלכלה לפנק אותם?
לא מבררים מה העודפים האלו בתקציב? מדובר באלפי שקלים!!
כי כח לעובדים מפחידים את המפעילים! במעונות של ויצ״ו ונעמ״ת שיש שם ועד עובדים אף מנהל לא חשב שזה תוספת תקציבית למעון…
לא רוצה לכתוב חריף אבל זו התממות. ולפי דבריך גם לא הגיעה הודעה מסודרת שהתוספת התקציבית הזו היא על הסגרים והאוכל שנזרק ככה שבכל מקרה המנימום הנדרש הוא פשוט לברר.
תסלחי לי על הבורות, אבל אני שלחתי את שתי הבנות שלי לפעוטונים מגיל לפני שנה, בדירה קטנה, בלי מרחב, בלי מיטה (מזרון כן), בלי חצר והן היו מאושרות ומחויכות כל הזמן. למה חייבים לשלוח למעון (ואני לא מתייחסת כרגע לתשלום, אלא לעקרון)?לפני שאני מבררת. אני מדברת על תנאי סף שמטפלת ביתית לא יכולה ליצר גם היא מדהימה.
נקודת הפתיחה בעיני בבית פרטי היא כל כך גרועה. שזה פשוט פתרון שמאד מאד מצער אותי אם אצטרך להשתמש בו.
מה שהיה מתאים ונח לילדים בין השעות 9-13 בדור הקדם. לא בהכרח מתאים לילדים בשעות 7.30-16 בדור הנוכחי.
אני מאמינה שתינוק/ פעוט / בוגר שנמצא שעות ארוכות מחוץ לבית צריך תנאים פיזים נאותים שזה אומר מרחב, מיטה, משחקים מגוונים, חצר, פעילות מגוונת.
זה לא עומד בסתירה וגם לא לפני שהוא צריך דמות חמה ויציבה שתטפל בו ולא משנה איך קוראים למסגרת.. רק אומרת שמטפלת בבית מבחינתי זה פתרון ממש בעיתי בבסיסי שלו. ויותר ממה שכתבתי לא כתבתי כי אפשר לכתוב ספר על החסרונות של המטפלות הביתיות. על אף שברובן הן נשים מדהימות, חמות וחרוצות. (ואפשר גם לכתוב ספר על החסרונות של המעונות. אבל כבסיס הפתרון יותר נכון בעיני ואותו הייתי רוצה שישפרו לא יבטלו)
וכאן זה המקום שלך לבחור מטפלת. אצלי זה לא היה ככה. יכולתי להיכנס אליה הביתה, לראות איפה הבת שלי (לפעמים עדיין ישנה), לראות מה היא אכלה (או עדיין אוכלת לפעמים). להעדיף מעון על מטפלת בגלל כזו סיבה לא נשמע לי רציני, יש מטפלות ויש מטפלות, פשוט תבחרי את מי שנראית לך יותר.בזמנו שלחתי למטפלת פרטית מקסימה ונהדרת, וההרגשה הזאת לעמוד כעני בפתח, ולחכות שהיא תביא לי את הילד שלי! כי אני לא יכולה 'לפלוש' לבית שלה..
אנחנו משלמים 1650 ש"ח לחודש לתינוק בן שנה וחצי, עד 4.
וכן, זו היתה המטפלת היקרה יותר - אבל באמת שווה כל שקל!
חמה ואוהבת ברמות (אני דופקת בדלת, והבן שלי דופק איתי בהתלהבות. הדלת נפתחת והוא רץ פנימה, מאושר), בית מרווח, חצר, שפע משחקים.
והיחס האוהב והאכפתי שלה שווה הכל. ב"ה.
רק אני משלמת 1300 ש''ח לחודש?
יש אחת ברחוב מודיעין מאוד טובהאתן גרות קרוב למרכז ירושלים איפשהו? (גאולה-מקור ברוך-זכרון משה-כרם אברהם)
אם כן תעשו טובה ותגלו מי המטפלות השוות שלכן?
כמה כואב לקרוא! ולצערי אין בידי נחמה בעניין.
כן ! ככה בדיוק!
זה מקרה שקרה באחת מהקבוצות במעון של הבת שלי
ומה שקרה שאותו אמא לא הייתה זמינה
אז שהם באו לקחת את הילד בסוף יום אמרו להם היום הילד שלכם היה ללא השגחה לא היה מטפלת ולא עניתם!
זוווועה!
אני מפחדת שעוד מעט זה יקרה בקבוצה של הבת שלי .
זה מעון שעובר עכשיו תחלופה של מנהלות
כל היום מתחלפות גננות
יש ימים שאני שואלת מה היא אכלה?
ואף אחת מהצוות לא יודעת להגיד לי מה.
יש ימים שהיא חוזרת עם טיטול מלא והכל אדום!
קרה לי שהיא חזרה עם אותו טיטול מהבוקר (עשיתי סימן כדי לבדוק)
לפעמים יש גננת אחת בלבד ללא סיעת בקבוצה של התינוקים!
זה רק מקצת מההזנחה שהולכת שם
ואני לא האמא היחידה כמוני יש עוד הרבה אמהות שחשות כך לצערי.
אני פונה אליכם אולי גם לכם קרה כזה מקרה?
אולי אתם תתנו לי עצה מה עושים?
אני לא מסוג האנשים שמבקרים ונותנים ביקורת איפה שרק אפשר
אציין שבתחילת שנה היה מהממם!
המנהלת היתה קשובה ידעה להגיד לי בדיוק מה קורה עם הילדה שלי
אבל פתאום עכשיו הכל זוועה!
אני גם לא יודעת על איפה לשים את הנקודה שמשם מתחיל הקשיים
אני כן יודעת שהגננות ממורמרות (מקבלות מינמום )
ורואים את זה על הפנים שלהם.
המנהלת מסכנה נכנסה באמצע שנה לנעלים ענקיות עם הורים טעונים .
והמנהל הראשי לא מענין אותו כלום. מבחינתו תעזבי את המעון(כך הבנתי מהורים אחרים לא דיברתי איתו אישית )
לגננת אני פוחדת לבא ולדבר מידי כי בסוף זה יפגע בבת שלי
בסופו של דבר זה יוצא שהילד שלנו רב היום שם
זה כמו הבית הראשון שלו ומגיע לו להרגיש בבית.
אז מה עושים?
אשמח לעצתכם הנבונה.
עד גיל חצי שנה 9 חודשים, זה אפשרי.לא הבנתי איך נפרנס??
אני עובדת מהבית
אא לעבוד ביחד עם ילד
זה פשע כלפי הילד וכלפי המעסיק ילד רוצה שאמא כל כולה תהיה אתו וכנל המעסיק
הייתי משתפת בשמחה, אבל גרה בצפון ירושלים...אתן גרות קרוב למרכז ירושלים איפשהו? (גאולה-מקור ברוך-זכרון משה-כרם אברהם)
אם כן תעשו טובה ותגלו מי המטפלות השוות שלכן?
מה אפשרי באמת מסקרן אותי אתן מצליחות לעבוד ביחד עם תינוק?עד גיל חצי שנה 9 חודשים, זה אפשרי.
וזה באמת הגיל הכי קריטי, שלא רוצים להוציא את הילד מהבית
אח"כ הוא בעצמו צריך את החברה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: