אני עוקבת אחרי התגובות כאן. אני חושבת שבאמת להרבה נשים אין ברירה ומעון זה הפתרון, ודאי שכמעט כולן חייבות בכל מקרה להוציא ילד מהבית
אבל יוצא לראות כל כך הרבה פעמים משפחות צעירות ששולחות לאיפה שלא יהיה, הילדים נזרקים מפה לשם, הכל בשיא הלחץ כי הבעל צריך לרוץ לכולל והאישה לעבודה
אני כותבת בהמון כאב. נחשפתי לאחרונה לסיפור מזעזע על מטפלת שמה שקורה אצלה זה לבכות, ממש קשה לי לפרט.
ויש אצלה קבוצה גדולה של תינוקות, כל ההורים מריחים את מה שקורה שם, בפועל 2 הוציאו את הילדים..
וכשאני שומעת כזה דבר בא לי לנענע את האימהות האלה
לא הכל כשר בשביל המטרה הנעלה של לימוד תורה!! (ואין צורך להסביר לי את החשיבות. אני מודעת וזה מה שמחזיק את העולם) יש מושג של פיקוח נפש ויש מושג של שאלת רב
נכון החיים שלנו עמוסים. אבל שימו לב.. בבקשהה שימוו לבב, ואל תרגיעו את עצמכם ב"סך הכל הוא נראה בסדר", לא חושבת שיש צורך להיכנס לסרטים ולחשוד בכל מטפלת, כן לבדוק ולא להתעלם משום איתות.
מה אימהות שם עשו? הציבו כללים ברורים למטפלת שאם היא לא עומדת בהם הם יוציאו את הילד
אתן דפוקות? וסורי על ההתנסחות.. אתם רואות התנהלות לא תקינה, משהו לא טוב.. האישה לא לגמרי כשירה לשמור על הילד שלכם במשך כמה שעות.. תוציאי אותו! למה את מחכה?
אבל לא צריך להגיע לכאלה סיפורים מוקצנים. בבקשה שימי לב שהילד נמצא בידיים טובות, חמות, מסורות.