שוקלד בלונדי
משתמש מקצוען
עשיתי מדרסים באלפה ועלו לי איור ה2000 שח ואמרו לי אחרי 5 שנים שאני צריכה לעשות חדש שזה אומר עוד 2000 שח
כדאי?
או שכדאי להישאר עם הישן?
כדאי?
או שכדאי להישאר עם הישן?
שהדוד
ונעל ישנה? גרב ישנה? בגד ישן? נורה שרופה?שכדאי להישאר עם הישן
זה מלא כסף זה לא 10 שקלונעל ישנה? גרב ישנה? בגד ישן? נורה שרופה?
המוצרים שהזכרתי עוברים שימוש, נשחקים / נקרעים / מאבדים צבע / מתלכלכים ללא תקנה ועוד...
הליכה על המדרסים ברמה יומיומית (מניח שלא קונים מדרסים כדי להניח בארון), גורמים לשחיקה והרס המבנה המדרס. מומלץ להחליף...
אולי כדאי לך לנסות במקום אחר בלי נגיעות...עשיתי מדרסים באלפה ועלו לי איור ה2000 שח ואמרו לי אחרי 5 שנים שאני צריכה לעשות חדש שזה אומר עוד 2000 שח
כדאי?
או שכדאי להישאר עם הישן?
אין השתתפות של הקופה?זה מלא כסף זה לא 10 שקל
אני עם מדרסים מאז שאני זוכר את עצמי....עשיתי מדרסים באלפה ועלו לי איור ה2000 שח ואמרו לי אחרי 5 שנים שאני צריכה לעשות חדש שזה אומר עוד 2000 שח
כדאי?
או שכדאי להישאר עם הישן?
כמה עלו לך המדרסים?להערכתי, לעניות דעתי, ויכולתי להשבע על זה.... ואני ממש לא מומחה....
אבל,
א. מדרסים - יש לקופות החולים אפשרות לתת טופס 17, שזה מימון מסויים למדרסים. הדבר נתון לבדיקת רופא אורטופד. הרופא קובע איזה סוג מדרס לתת. הקופה נותנת ט'17 במימון הקטן ביותר האפשרי, זו הוצאה של הקופה!!!!
ב. שוב ושוב, מדרס הוא כמו סוליה פנימית. תסתכלו על הסוליה של הנעל שלכם, תסתכלו על המבנה הפנימי של הנעל. הכל נהרס ונשחק עם הזמן. גם אם קניתם נעל איכותית, היא לא מחזיקה לנצח. גם מדרס שדורכים עליו במשך ההליכה, גם צמיד שנוסע על הכביש וכל אלה מחזיקים את משקל הגוף ומהווים משכך לפעילות הגופנית, יש סוף. הכל נשחק. וכאחד שהולך הרבה עם מדרסים, כשהמדרס "נגמר", צריך לרוץ לחדש אותו. אחרת מרגישים את הבעיות ברגליים.
ג. ועוד דוגמה. קניתם משקפיים לראייה בהרבה כסף. עם ציפויים ומולטיפוקל... ולאחר תקופה, המספר השתנה. ומה עכשו? לא נחליף משקפיים? כמו אלו שנתקלים בכל עמוד חשמל, מבקשים סליחה והעיקר שהשידוך לא ידעו על בעיות הראייה (הדחקה / הכחשה)....
בהצלחה ובטוח שעכשיו יותר בהבנה.
ואיך יודעים לאיזו קטגוריה שייך המדרס?(מדרס type c)
שקל ליום..זה מלא כסף זה לא 10 שקל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: