לי היה פלטפוס עשיתי בהתאמה אישית מדרס מצוין שפתר עוד כמה בעיותלמישהו יש ניסיון עם מדרסים מוכנים לילדים לבעיה של פלטפוס? באמזון מוכרים כל מיני ..
אצל אחד בשם יגאל מביאליק בר"ג.
מאד מאד מקצועי. ממש ממליצה.
לי היה פלטפוס עשיתי בהתאמה אישית מדרס מצוין שפתר עוד כמה בעיותלמישהו יש ניסיון עם מדרסים מוכנים לילדים לבעיה של פלטפוס? באמזון מוכרים כל מיני ..
יש למישהוא נסיון עם המדרסים שמוכרים במכבי ב 120 ש"ח.
??יש משהותותח ברמת גן עושה מדרסים טובים ברמה איכותית לוקח 500 שח יש לו חנות בביאלי אני אברר את הפרטים אותו מדרסים שבבני ברק עולה 2000
למכבי פשוט אין שירות של מדרסים מותאמים אישית, ולכן בכל בעיה הם מציעים את המדרסים הפשוטים, אם הועיל טוב אך אם לא צריך לבדוק!!!חנויות המדרסים יש שמה הרבה הרבה גניבות ושקרים מנסיון, הייתי בחנות בבני ברק והמוכר היה עם כיפה ....הוא בדק לי את הרגל ואמר לי שמצב הרגל ממש לא טוב ואם אני לא קונה אני אצטרך ל....ניתוח!!! הלכתי לרופא מומחה כף רגל של מכבי וקניתי במאה שקל ואמר לי שזה כלום רק בעיה קטנה .....צריך לברר מאוד מאוד טוב איפה קונים מדרסים!!!
מי אמר שאין ?למכבי פשוט אין שירות של מדרסים מותאמים אישית, ולכן בכל בעיה הם מציעים את המדרסים הפשוטים, אם הועיל טוב אך אם לא צריך לבדוק!!!
זה לא נכון זה מה שסיפרו לך בשביל שתקנה ביקרהמידע שלי הוא מלפני מספר שנים, ואז בעל חנות מדרסים שעובד עם מכבי וכן איש מקצוע אחר בתחום שעובד עם כמה קופות חולים אמרו לי שמכבי נותנים מדרס מוכן, ולמה שאני צריך (פלטפוס) זה לא מועיל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
18.11
י"ז חשוון
וובינר ייחודי
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: