התייעצות מדרסים-מידע

דסי2

משתמש צעיר
למישהו יש ניסיון עם מדרסים מוכנים לילדים לבעיה של פלטפוס? באמזון מוכרים כל מיני ..
לי היה פלטפוס עשיתי בהתאמה אישית מדרס מצוין שפתר עוד כמה בעיות
אצל אחד בשם יגאל מביאליק בר"ג.
מאד מאד מקצועי. ממש ממליצה.

mf868

משתמש פעיל
יש משהותותח ברמת גן עושה מדרסים טובים ברמה איכותית לוקח 500 שח יש לו חנות בביאלי אני אברר את הפרטים אותו מדרסים שבבני ברק עולה 2000

יום נפלא!

משתמש פעיל

mf868

משתמש פעיל

קבצים מצורפים

• 20240804_001946_Burst02.jpg
    20240804_001946_Burst02.jpg
    1.6 MB · צפיות: 24

עד הניצחון

משתמש רשום
חנויות המדרסים יש שמה הרבה הרבה גניבות ושקרים מנסיון, הייתי בחנות בבני ברק והמוכר היה עם כיפה ....הוא בדק לי את הרגל ואמר לי שמצב הרגל ממש לא טוב ואם אני לא קונה אני אצטרך ל....ניתוח!!! הלכתי לרופא מומחה כף רגל של מכבי וקניתי במאה שקל ואמר לי שזה כלום רק בעיה קטנה .....צריך לברר מאוד מאוד טוב איפה קונים מדרסים!!!
למכבי פשוט אין שירות של מדרסים מותאמים אישית, ולכן בכל בעיה הם מציעים את המדרסים הפשוטים, אם הועיל טוב אך אם לא צריך לבדוק!!!

אלי @@@

משתמש מקצוען
למכבי פשוט אין שירות של מדרסים מותאמים אישית, ולכן בכל בעיה הם מציעים את המדרסים הפשוטים, אם הועיל טוב אך אם לא צריך לבדוק!!!
מי אמר שאין ?
אני קיבלתי הפניה למדרס בהתאמה אישית ודיברתי איתם ואם אבידור מדרסים והוסבר לי שהם לוקחים מידות שולחים למכבי שיש לה איזה מפעל שמופעל ע"י חברה שלישית שמכינה את המדרסים ואז זה חוזר אליהם לאבידור
כל הסיפור לוקח 3 שבועות

עד הניצחון

משתמש רשום
המידע שלי הוא מלפני מספר שנים, ואז בעל חנות מדרסים שעובד עם מכבי וכן איש מקצוע אחר בתחום שעובד עם כמה קופות חולים אמרו לי שמכבי נותנים מדרס מוכן, ולמה שאני צריך (פלטפוס) זה לא מועיל.

אלי @@@

משתמש מקצוען
המידע שלי הוא מלפני מספר שנים, ואז בעל חנות מדרסים שעובד עם מכבי וכן איש מקצוע אחר בתחום שעובד עם כמה קופות חולים אמרו לי שמכבי נותנים מדרס מוכן, ולמה שאני צריך (פלטפוס) זה לא מועיל.
זה לא נכון זה מה שסיפרו לך בשביל שתקנה ביקר
וכך היה לי המעשה נכנסתי לחנות של רשת ידועה מאוד שמפרסמת שהם עובדים עם מכבי והמוכר אמר לי שמדרס הכי זול אחרי הנחה של מכבי זה 800 ש"ח ולא היה נראה לי אז הלכתי אח"כ התקשרתי למוקד הארצי שלהם ואמרתי להם שאני רוצה את המדרס של מכבי ב121 ש"ח ואז ענה לי הפקיד שיש להם אבל זה באיכות ירודה וזה מוכן מראש והם רק מתאימים אותו במכונה שיתאים לבעיה שלי (מה שנקרא מדרס מדף כמו של הסופר פארם) וזה עולה 121 ש"ח ואז אני שואל אותו אבל אני רואה באתר של מכבי שאתם לא רשומים שם בהסכם
וכאן מתחילים הגמגומים לא תראה זה לא זה כן עד שמסתבר שהם דוחפים לאנשים מדרס סתם ועושים מכיר כמו של מכבי ומפרסמים שהם עובדים עם מכבי (וזה מה שהוא אמר לי הנציג) כמובן שלא קניתי שם ואני גם לא יקנה שם לעולם
לסיכום המדרס של מכבי זה מדרס גבס רגיל אומנם לא באיכות כמו של ה2000 ש"ח אבל שווה בסביבות האלף
והוא מתאים לכל בעיה לפי מדידות אישיות כמובן שלא תמיד הוא יעזור לפעמים אין ברירה וצריכים לקנות משהו יותר איכותי אבל לדעתי שווה להתחיל איתו זה שווה את ההימור

עד הניצחון

משתמש רשום
מעניין לבדוק. אגב אני ניסיתי את אבי ויסמן, מגיע עד הבית בבני ברק, ומאד מרוצה. המספר שלו הוא 0523333228

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכ

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה