מליון אחוזהמסקנה האמיתית מכל המבצע הזה ובכלל מכל מה שקורה
שאין לנו על מי להשען אלא על אבינו שבשמיים
אם לא חסדי ד' והניסים הגדולים שראינו פה אוי ואבוי מה שהיה פה עכשיו!
לדעת הנימוקי יוסףאישו משום חיציו, כפשוטו...
אצל מי שיצאנו הענק המגושם אף פעם לא ראה אותנו אחרת
די לדמגוגיות
מי שרואה אותנו תמיד חיובי גם עכשיו רואה אותנו ככה
מותר לומר משהו בשקט?תמיד העולם ישנא ויאשים אותנו.
חבל על המאמץ להראות יפה, צריך לעשות את הדבר הנכון לנו.
זה כבר לא העסק שלנו.זהו-שמחר -
בכל ההריסות שלהם, והמתים. הם יחלקו סוכריות ויגידו--נצחנו... חחחח
עדיין לא הגיע השעה 2:00אפילו המנהלים של פרוג מבינים שזה כבר סוף המבצע, ולא מסננים.
ממש אוירה של סוף זמן.
צודקת לגמרימותר לומר משהו בשקט?
אני, אזרחית ישראלית נלהבת ואוהבת, לא הבנתי את מטרת הפגיעות הקטנות האלו. ולא אהבתי לראות את ההתרגשות של הניקים כאן מכל הפסקת חשמל או פגיעה ברכב פרטי. זה לא משרת אותנו, לא!
זה מבזבז לנו נשק ותחמושת, זה עולה לנו מיליונים!
וכל זה מה? למי שאנחנו מחר צריכים לשלוח את הפועלים שלנו לתקן להם את מערכת החשמל, הביוב והמים!
מה הרווחנו בזה?
לא היה עדיף להרתיע אותם תוך יום-יומיים עם איזה "ראש" רציני, לא דווקא דף, אני בטוחה שיש שם עוד כמה, ולגמור את הסיפור?
וכן, אני לא מתביישת לומר שפגיעה בסתם עזתים, נשים וילדים, גם בכמויות, לא אמורה להיות לעולם המטרה שלנו. לומר ש"פגענו להם במכה אחת בעשרה אנשים" זאת לא מעלה או הצלחה כבירה. במחבלים- כן, באנשים סתם- לא.
לערבי כואב יותר שהורסים לו בנין מאשר שהורגים את החבר שלו!מותר לומר משהו בשקט?
אני, אזרחית ישראלית נלהבת ואוהבת, לא הבנתי את מטרת הפגיעות הקטנות האלו. ולא אהבתי לראות את ההתרגשות של הניקים כאן מכל הפסקת חשמל או פגיעה ברכב פרטי. זה לא משרת אותנו, לא!
וכל זה מה? למי שאנחנו מחר צריכים לשלוח את הפועלים שלנו לתקן להם את מערכת החשמל, הביוב והמים!
מה הרווחנו בזה?
לא היה עדיף להרתיע אותם תוך יום-יומיים עם איזה "ראש" רציני, לא דווקא דף, אני בטוחה שיש שם עוד כמה, ולגמור את הסיפור?
וכן, אני לא מתביישת לומר שפגיעה בסתם עזתים, נשים וילדים, גם בכמויות, לא אמורה להיות לעולם המטרה שלנו. לומר ש"פגענו להם במכה אחת בעשרה אנשים" זאת לא מעלה או הצלחה כבירה. במחבלים- כן, באנשים סתם- לא.
לאף אחד לא היתה מטרה לפגוע בסתם אנשים.מותר לומר משהו בשקט?
מה הרווחנו בזה?
זה בסדר עם רגילים לעבוד עם מיכנסים קרועיםלכל המתלהמים שחושבים לעצמם שלפנינו לילה מתוח שבו נדע את פני גורלה של ישראל בשבועות הקרובים:
לא!!!!!!!!
זה לא הולך לקרות!!!!!
החמאס ממש ממש מעוניין בהפסקה הזו
הוא חייב להתארגן על עצמו ולהחליף מכנסיים...
אם אנחנו היינו במצב שלהם גם לא היינו מחלקים סוכריותזה כבר לא העסק שלנו.
העסק שלנו הוא אם לנו יש חשק לסוכריות או לא, התשובה שלי- לא.
בהשראה מלמעלה -עדיין לא הגיע השעה 2:00
גורמיים רשמיים אומרים בפרוג: ב1:59 יש בידינו עוד כמות שיכולה להישתלט על כולם!!
לא שאכפת לי אם יפגעו שם סתם באנשים ,אבל בטוח שזה לא הרצון ולא המטרה (אחרת היו הורגים שם על ימין ושמאל)מותר לומר משהו בשקט?
מה הרווחנו בזה?
וזה שהם פוגעים סתם באנשים תמימים שלנו ברחוב, או שהם משליטים טרור בארץ שלנו שהם נהנים ממנה זה בסדר?כן, אני לא מתביישת לומר שפגיעה בסתם עזתים, נשים וילדים, גם בכמויות, לא אמורה להיות לעולם המטרה שלנו. לומר ש"פגענו להם במכה אחת בעשרה אנשים" זאת לא מעלה או הצלחה כבירה. במחבלים- כן, באנשים סתם- לא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: