בטחוני מבצע "שומר החומות"

מצב
הנושא נעול.

יעל כהן*

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
זהו-שמחר -
בכל ההריסות שלהם, והמתים. הם יחלקו סוכריות ויגידו--נצחנו... חחחח

דדד

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אצל מי שיצאנו הענק המגושם אף פעם לא ראה אותנו אחרת
די לדמגוגיות
מי שרואה אותנו תמיד חיובי גם עכשיו רואה אותנו ככה
תמיד העולם ישנא ויאשים אותנו.
חבל על המאמץ להראות יפה, צריך לעשות את הדבר הנכון לנו.
מותר לומר משהו בשקט?
אני, אזרחית ישראלית נלהבת ואוהבת, לא הבנתי את מטרת הפגיעות הקטנות האלו. ולא אהבתי לראות את ההתרגשות של הניקים כאן מכל הפסקת חשמל או פגיעה ברכב פרטי. זה לא משרת אותנו, לא!
זה מבזבז לנו נשק ותחמושת, זה עולה לנו מיליונים!
וכל זה מה? למי שאנחנו מחר צריכים לשלוח את הפועלים שלנו לתקן להם את מערכת החשמל, הביוב והמים!
מה הרווחנו בזה?
לא היה עדיף להרתיע אותם תוך יום-יומיים עם איזה "ראש" רציני, לא דווקא דף, אני בטוחה שיש שם עוד כמה, ולגמור את הסיפור?
וכן, אני לא מתביישת לומר שפגיעה בסתם עזתים, נשים וילדים, גם בכמויות, לא אמורה להיות לעולם המטרה שלנו. לומר ש"פגענו להם במכה אחת בעשרה אנשים" זאת לא מעלה או הצלחה כבירה. במחבלים- כן, באנשים סתם- לא.

חסיד אמיתי

משתמש מקצוען
לאחר מבצע צוק איתן בקיץ 2014 השתרר שקט יחסי משני צדי הגבול. על פי המרכז למורשת המודיעין מרכז המידע למודיעין ולטרור, הייתה ירידה דרסטית בירי הרקטות לישראל. בסך הכל נורו בשנה הראשונה לאחר המבצע 12 רקטות לכיוון הנגב המערבי ועוטף עזה. הייתה זו השנה השקטה ביותר מאז עלה חמאס לשלטון ברצועת עזה ב-2007. כשנה לאחר המבצע ציין שר הביטחון לשעבר, משה יעלון: "חמאס מפגין מחויבות להפסקת האש".[1] ברוב המוחלט של ירי הרקטות במהלך תקופה זו סניף ארגון המדינה האסלאמית ברצועת עזה נטל אחריות על ירי הרקטות.
ב-16 בספטמבר, כמספר שבועות לאחר המבצע, נורתה רקטה שהתפוצצה סמוך לגדר המערכת במועצה אזורית אשכול. לא נשמעה אזעקת צבע אדום.
ב-31 באוקטובר נורתה רקטה שהתפוצצה סמוך לאחד הקיבוצים במועצה אזורית אשכול. לא נשמעה אזעקת צבע אדום. זאת הפעם השנייה שהשקט הופר מאז מבצע צוק איתן.
ב-19 בדצמבר, כארבעה חודשים לאחר המבצע, נורתה רקטה מרצועת עזה לחבל אשכול, ובתגובה תקף חיל האוויר שטח אימונים של הזרוע הצבאית של החמאס באזור ח'אן יונס.[2]

סטודיו לגרפיקה

משתמש מקצוען
לכל המתלהמים שחושבים לעצמם שלפנינו לילה מתוח שבו נדע את פני גורלה של ישראל בשבועות הקרובים:
לא!!!!!!!!
זה לא הולך לקרות!!!!!
החמאס ממש ממש מעוניין בהפסקה הזו
הוא חייב להתארגן על עצמו ולהחליף מכנסיים...

Ayalas

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הדמיות בתלת מימד
מותר לומר משהו בשקט?
אני, אזרחית ישראלית נלהבת ואוהבת, לא הבנתי את מטרת הפגיעות הקטנות האלו. ולא אהבתי לראות את ההתרגשות של הניקים כאן מכל הפסקת חשמל או פגיעה ברכב פרטי. זה לא משרת אותנו, לא!
וכל זה מה? למי שאנחנו מחר צריכים לשלוח את הפועלים שלנו לתקן להם את מערכת החשמל, הביוב והמים!
מה הרווחנו בזה?
לא היה עדיף להרתיע אותם תוך יום-יומיים עם איזה "ראש" רציני, לא דווקא דף, אני בטוחה שיש שם עוד כמה, ולגמור את הסיפור?
וכן, אני לא מתביישת לומר שפגיעה בסתם עזתים, נשים וילדים, גם בכמויות, לא אמורה להיות לעולם המטרה שלנו. לומר ש"פגענו להם במכה אחת בעשרה אנשים" זאת לא מעלה או הצלחה כבירה. במחבלים- כן, באנשים סתם- לא.
צודקת לגמרי
מה גם שהרג אנשים, נשים וילדים אף פעם לא ענין אותם, זה לא מייצר הרתעה
ורק עוזר לחמאס במערכה התקשורתית הבין לאומית
ובסופו של דבר יפגע רק בנו

יעל כהן*

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מותר לומר משהו בשקט?
מה הרווחנו בזה?
לערבי כואב יותר שהורסים לו בנין מאשר שהורגים את החבר שלו!

במבונה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מותר לומר משהו בשקט?
מה הרווחנו בזה?
לאף אחד לא היתה מטרה לפגוע בסתם אנשים.
כל הפגיעות בחפים מפשע, הם כתוצאה ממחבלים שהסתתרו מאחוריהם והשתמשו בהם כמגינים אנושיים.

וכל זה בלי לדעת כמה מתו בגלל הטילים שלהם שנפלו ברצועה.

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
לכל המתלהמים שחושבים לעצמם שלפנינו לילה מתוח שבו נדע את פני גורלה של ישראל בשבועות הקרובים:
לא!!!!!!!!
זה לא הולך לקרות!!!!!
החמאס ממש ממש מעוניין בהפסקה הזו
הוא חייב להתארגן על עצמו ולהחליף מכנסיים...
זה בסדר עם רגילים לעבוד עם מיכנסים קרועים

cantor

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
  • מערכת חמ"ל
    לראשונה מתחילת המבצע, כלי טייס לא מופיעים בשמי עזה צילום: מג'די פתחי/TPS
    • מדיה
    • מדיה
    • מדיה

המוכשר !!!

משתמש מקצוען
מותר לומר משהו בשקט?
מה הרווחנו בזה?
לא שאכפת לי אם יפגעו שם סתם באנשים ,אבל בטוח שזה לא הרצון ולא המטרה (אחרת היו הורגים שם על ימין ושמאל)
וזה מה שצהל עושה יורה טילים מדויקים עד כדי סנטימטרים כדי לא לפגוע בחפים מפשע
מה שכן הוא הורס להם תשתיות טרור בכמויות

SHILATI

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כן, אני לא מתביישת לומר שפגיעה בסתם עזתים, נשים וילדים, גם בכמויות, לא אמורה להיות לעולם המטרה שלנו. לומר ש"פגענו להם במכה אחת בעשרה אנשים" זאת לא מעלה או הצלחה כבירה. במחבלים- כן, באנשים סתם- לא.
וזה שהם פוגעים סתם באנשים תמימים שלנו ברחוב, או שהם משליטים טרור בארץ שלנו שהם נהנים ממנה זה בסדר?
אסור לרחם על אכזרים.נקודה.
לא לשמוח ולא לרחם.
ואין מצווה להיות תמימים, הנשים והילדים שלהם בחזית לפניהם בכדי לבכות לכל העולם. לא בגלל שהם מסכנים.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה