נכתב ע"י bbr;1829426:בעקבות האשכול הזה נזכרתי בעוד קלטת שהיינו שומעים מיליון פעם בילדותינו ולא נמאס, אני רק לא זוכרת איך קוראים לה.
זה היה על שמוליק והזאב, אולי קראו לזה 'מדבר שקר תרחק'.
יש את זה אולי למישהו?
כבר סיפרתי לילדים שלי כמה פעמים את הסיפור הזה אבל נראה לי יהיה הרבה יותר מעניין לשמוע בקלטת.
נכתב ע"י KR;1829462:אני חושבת שאני יודעת לאיזו קלטת את מתכוונת.
יש שם קריינית אישה
ואת השירים שר גבר עם ילד.
"וזה בכלל בכלל לא כדאי/כי רע ומר עונשו של בדאי"... משהו כזה
היינו שומעים הלוך וחזור.
נכתב ע"י bbr;1829426:בעקבות האשכול הזה נזכרתי בעוד קלטת שהיינו שומעים מיליון פעם בילדותינו ולא נמאס, אני רק לא זוכרת איך קוראים לה.
יש את זה אולי למישהו?
כבר סיפרתי לילדים שלי כמה פעמים את הסיפור הזה אבל נראה לי יהיה הרבה יותר מעניין לשמוע בקלטת.
נכתב ע"י רוצה טוב;1829343:אני בילדותי הייתי נרדם כל לילה עם הקלטת הזו.
היו קטעים שממש רעדיתי מפחד.
אני זוכר שתמיד שאלתי את עצמי מי זה חומייני ומי זה השאה.
זה קלטת חמודה....נכתב ע"י פסח יהודה;1830154:אולי זה הזדמנות לברר כאן מה מטרת הקלטות המפחידים האלו כמו"כ הקלטת "הילד שניצל" אחרי זה הילדים סתם מפוחדים לא?
את הקלטת הזו, "עונשו של בדאי" הוציאו המורות:נכתב ע"י bbr;1829426:בעקבות האשכול הזה נזכרתי בעוד קלטת שהיינו שומעים מיליון פעם בילדותינו ולא נמאס, אני רק לא זוכרת איך קוראים לה.
יש את זה אולי למישהו?
נכתב ע"י פשוט;1830230:זה קלטת חמודה....
אנחנו היינו קוראים לה "הילד שנִיצֵל"
נכתב ע"י bbr;1830598:עוד נוסטלגיה...
יש לך אותה?
ואם יש למישהו עונשו של בדאי ויכול לשלוח לי אשמח מאוד, או שיש מקומות שאפשר לקנות...
נכתב ע"י פשוט;1830230:זה קלטת חמודה....
אנחנו היינו קוראים לה "הילד שנִיצֵל"
נכתב ע"י רותי ה;1830879:מה עם השומרות? לא הוזכרו כאן...
יאלה להתחיל לדקלם..
אני קונה לילדים שלי ב"חסד נטו" דיסקים של השומרות (5 ש"ח)
והם לא מבינים מאיפה אני מכירה את זה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: