נכתב ע"י שחרית;1828548:(צריך להודות לה', ב"ה שהיום יש מבחר גדול בהרבה של מה להשמיע לילדים
ולא צריך לחרוש כל כך הרבה סיפור אחד...)
נכתב ע"י שחרית;1828548:(צריך להודות לה', ב"ה שהיום יש מבחר גדול בהרבה של מה להשמיע לילדים
ולא צריך לחרוש כל כך הרבה סיפור אחד...)
נכתב ע"י bracha;1828576:הלוואי, שהיו היום קלטות כמו הקלטת הזו. איכותית ועל רמה.
בכלל היום, אני לא מכירה קלטות סיפורים לילדים, הילדים שלי כבר חרשו על כל הקלטות של שרה קיסנר ולאה פריד, שגם זה מפעם.
אשמח באמת לשמוע על קלטות סיפורים איכותיות, ולא שמשהו מספר את הסיפור, אלא ממש הצגה.
סליחה מה זה העיוותים האלו?נכתב ע"י GRN;1828038:ערב תשעה באב, רחבת הכותל המתה מתפללים. רובם מקוננים את חורבן בית המקדש. את תשומת ליבי משך בכיו של הילד העומד לידי. הוא נשען על הכותל, פניו חבויות בין האבנים הגדולות וכל גופו רועד מבכי. מי זה? למי שייך הילד הזה? ו.. על מה הוא יכול לבכות? בכי כזה, קורע לבבות ממשך. התבוננתי בו, הוא היה מוזר, שונה מכל הילדים שהכרתי. לראשו חבש כיפה גדולה ובידו החזיק היטב חבילה קטנה. ילד... אתה.. זקוק לעזרה? ראיתי שהוא שוקל אם לענות או לא. אתה זקוק לעזרה? חזרתי על שאלתי. כן, אני באמת זקוק לעזרה. אפילו איני יודע היכן אישן הלילה ומה אעשה מחר בבוקר וביום שאחרי מחר? ובכלל... אינני מבין דבר. זה באמת סיפור ארוך. הבה נתרחק מעט מציבור המתפללים וכך נוכל לדבר באין מפריע.
אמרת שאינך יודע היכן תישן? מדוע? למה אתה מתכוון?..................
להמשיך?
נכתב ע"י א.א.;1828503:נראה לי שכבר תמללתן פה את כל הקלטת.
נכתב ע"י bracha;1828576:הלוואי, שהיו היום קלטות כמו הקלטת הזו. איכותית ועל רמה.
בכלל היום, אני לא מכירה קלטות סיפורים לילדים, הילדים שלי כבר חרשו על כל הקלטות של שרה קיסנר ולאה פריד, שגם זה מפעם.
אשמח באמת לשמוע על קלטות סיפורים איכותיות, ולא שמשהו מספר את הסיפור, אלא ממש הצגה.
נכתב ע"י במבה נוגט;1828830:סליחה מה זה העיוותים האלו?
1. "מקוננים ובוכים על חורבן בית המקדש"
2. ילד, ילד, קרה לך משהו? אתה זקוק לעזרה?
וכמה ניסינו לחקות את המבטא של האמא המפוחדת...
ומה שנשאר לנו עד היום - כל פעם שמישהו מתחיל להגיד "כתוב בגמרא" מיד כולם קוטעים אותו: טוק, טוק, טוק, "יוסף *** כאן? עליך לבוא איתנו לתחנת המשטרה!"
נכתב ע"י pr;1829060:איפה גל פז בבני ברק? הם עברו מקום, נכון?
נכתב ע"י shיפי;1829278:הם נמצאים בגן ורשא (ליד הבניין החדש של מכבי).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: