נכתב ע"י bracha;1827874:ויש מקום אחד שממש נקרע וחיברתי עם דבק סלוטייפ, אז חלק קטן חסר.
נכתב ע"י מפרגנת;1828008:נקניקיות נקניקיות נקניקיות
ואגב זה גם פזמון בארוחת צהרים כשלא מספיקים לבשל ומחלקים נקניקיות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1828208:לו הייתי אבאש'ך הייתי מכה אותך וואי וואי, שכה אחיה...
אח, איזו נוסטלגיה....
ראיתי את הסרט שניסו לעשות על הסיפור הזה. מזעזע.
(ילד אשכנזי לבן עם קוביות על השינים משחק את מנחם, את האחות הפכו לאח (חלילה מלהציג נשים...), ברחבת הכותל בליל תשעה באב הילד לובש קפוצ'ון עבה, (מה לעשות? הסרט הוסרט בחורף והיה לו קר... ועוד ויוד... תדמיינו)
חני
אני מתכוון שאינני יודע היכן אישן הלילה, ומה אעשה מחר בבוקר, ובכלל!נכתב ע"י GRN;1828038:ערב תשעה באב, רחבת הכותל המתה מתפללים. רובם מקוננים את חורבן בית המקדש. את תשומת ליבי משך בכיו של הילד העומד לידי. הוא נשען על הכותל, פניו חבויות בין האבנים הגדולות וכל גופו רועד מבכי. מי זה? למי שייך הילד הזה? ו.. על מה הוא יכול לבכות? בכי כזה, קורע לבבות ממשך. התבוננתי בו, הוא היה מוזר, שונה מכל הילדים שהכרתי. לראשו חבש כיפה גדולה ובידו החזיק היטב חבילה קטנה. ילד... אתה.. זקוק לעזרה? ראיתי שהוא שוקל אם לענות או לא. אתה זקוק לעזרה? חזרתי על שאלתי. כן, אני באמת זקוק לעזרה. אפילו איני יודע היכן אישן הלילה ומה אעשה מחר בבוקר וביום שאחרי מחר? ובכלל... אינני מבין דבר. זה באמת סיפור ארוך. הבה נתרחק מעט מציבור המתפללים וכך נוכל לדבר באין מפריע.
אמרת שאינך יודע היכן תישן? מדוע? למה אתה מתכוון?..................
להמשיך?
נכתב ע"י GRN;1828038:ערב תשעה באב, רחבת הכותל המתה מתפללים. רובם מקוננים את חורבן בית המקדש. את תשומת ליבי משך בכיו של הילד העומד לידי. הוא נשען על הכותל, פניו חבויות בין האבנים הגדולות וכל גופו רועד מבכי. מי זה? למי שייך הילד הזה? ו.. על מה הוא יכול לבכות? בכי כזה, קורע לבבות ממשך. התבוננתי בו, הוא היה מוזר, שונה מכל הילדים שהכרתי. לראשו חבש כיפה גדולה ובידו החזיק היטב חבילה קטנה. ילד... אתה.. זקוק לעזרה? ראיתי שהוא שוקל אם לענות או לא. אתה זקוק לעזרה? חזרתי על שאלתי. כן, אני באמת זקוק לעזרה. אפילו איני יודע היכן אישן הלילה ומה אעשה מחר בבוקר וביום שאחרי מחר? ובכלל... אינני מבין דבר. זה באמת סיפור ארוך. הבה נתרחק מעט מציבור המתפללים וכך נוכל לדבר באין מפריע.
אמרת שאינך יודע היכן תישן? מדוע? למה אתה מתכוון?..................
להמשיך?
נכתב ע"י GRN;1828211:בקשר לאשכנזי לבן - יש לי חברה שעלתה מפרס ונשואה גם לעולה מפרס. יש להם ילדה כהה מאוד וילדה בהירה מאוד עם עיניים כחולות. הכל תוצרת גנים פרסיים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: