בל"ג בעומר הוא תמיד היה סגור.ליום רגיל זה לא מסוכן אבל ליום עמוס כזה זה סיבה לצו סגירה זמני
כעת מדובר על צו סגירה לכל השנה.
בל"ג בעומר הוא תמיד היה סגור.ליום רגיל זה לא מסוכן אבל ליום עמוס כזה זה סיבה לצו סגירה זמני
אנשים שלא מן הישוב בכלל[לאו דוקא מאנשי הישוב הישן]
צר ליאני עוקבת כל הזמן
שקר גס !כל הכרטיסים של שעות ההדלקה לא נמכרו בכלל באתר". ציטוט מיצחק שיינין אצל בצלאל קאהן בקול חי
מוזר מאוד, כבר נבנו במות במירון ומישהו שובר אותם ולא דווח בחדשות כלום?כל אלו שששואלים מנין לנו שיהיה פיצוץ במירון.
תתקשרו לקו אש דת (0772222444)
ותשמעו שם את ההודעות (באידיש)
הם מתכוננים ומוכרים כרטיסים לנסיעה למירון שלא דרך המדינה, וללא דד ליין של זמן שהייה על ההר
הם מנסים (וגם מצליחים בנתיים) לשבור כל במה שבונים בשביל המסכים הטמאים - כלשונם
דיווח כזה = הודאה בכשלון, יעשו כל מאמץ שלא תשמעו מזה.מוזר מאוד, כבר נבנו במות במירון ומישהו שובר אותם ולא דווח בחדשות כלום?
ראית בעיניים שהיה?שקר גס !
לא היה ולא נברא
היו כרטיסים כבכל השעות האחרות ונחטפו
מעניין מאד. כי עקבתי גם אז. אכן ראיתי שהתווספו כרטיסים אבל רק בשעות הבוקר.צר לי
אבל בסביבות 16:15 התווספו עוד מאות נסיעות וכרטיסים, גם ב"שעות הנחשקות"
מניין לך? הייתי בדקה השנייה משנפתח המכירה ולא היו כרטיסיםשקר גס !
לא היה ולא נברא
גם ההפליה בן דם לדם מי יקבל כרטיס בגלל שהוא חסיד פלוני ומי שיתחנן לקבל איזה כרטיס ביום רביעי בבוקר ולחזור בעוד היום גדול למודיעין עיליתיהיה פיצוץ, כי הרבה מאוד אנשים נורמליים ושפויים זועמים עד לב השמים.
בלי סוף בני ברקים רגועים התחילו להתקשר לקו "אש דת" בשביל לפרוק את תסכולם.
הרבה מאוד מאלו שלא הצליחו לקנות כרטיסים [לאו דוקא מאנשי הישוב הישן] החליטו כבר לנסות להגיע למירון בכל דרך.
הרבה מאוד זעם על הצורך להרוס ולנתוץ את היכל התורה המפואר דווקא עכשיו, מה בער? מדוע לא יכלו להמתין עד אחרי ל"ג בעומר? איפה השכל של מקבלי ההחלטות שם?
כך גם ההודעה המכאיבה על סגירת המקוה בחצר. למען ה', למה עכשיו? לא מספיק עם הכעס שיש כבר.
סוף דבר, אני מסתובב ומרושת בבני ברק, העסק הולך ומתחמם יותר ויותר, יהיה להם קשה מאוד להשליט סדר.
גם אנשים שבהתחלה העניקו גושפנקא למהלכים הכ"כ מובנים, נמאס להם כבר ויצאו להילחם בעד חרותם.
לא מאמיןמישהו יודע אם יהיו באמת קנסות אם נשארים אחרי השעה הנקובה על הכרטיס כי לפני כמה ימים אמרו שהיועמ"ש לא אישרה את זה?
(לא שאני מתכוון להישאר שם אני רק מפחד להיקלע לאיזה שוטר אוהב חרדים שדקדק איתי על 5 דקות)
סתם שתדע שלנשים לא הוקצו כרטיסים בשום חסידות לכן אנשים קנו מהכלליםחשוב להבין נקודה נוספת:
יש חסידויות שלא הוחלט עדיין סופית מה יהיה
אבל לכאורה מבחינת התארגנות הוקצו להם כרטיסים בנפרד
מצד שני החסידים לא לוקחים סיכון אולי הדבר לא יצא לפועל ולכן קונים גם מהכרטיסים הכלליים...
לכל המקטרים על "אש דת" אל תשכחו אם לא המאבקים שלהם במסירות נפש בשנת תש"פ היו סוגרים את מירון על ראשינו בלי בכלל לדבר איתנו אבל כמו שאמר המפקד בוועדה שאין אפשרות לסגור את מירון וכל זה בזכות אותם צדיקים לא שאני מצדיק את כל מעשיהם
אני מצפת ברגע שנפתח האתרשקר גס !
לא היה ולא נברא
אתמול הייתי במירוןמוזר מאוד, כבר נבנו במות במירון ומישהו שובר אותם ולא דווח בחדשות כלום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: