אה, ושקל לא ראיתי, קיבלתי "עונש"...
בשניה הראשונה שלקוח מרים את הקול חייבים לעצור את זה.קרה לי פעם פעם פעם שפתחתי אשכול פה בפרוג על לקוחה כמו הנ"ל
מה שלא ידעתי, שהיא ניקית פה בפורום.
וואו איזה צרחות (!) קיבלתי ממנה ומבעלה...
צריך לזרום זה אמירה מעצבנת מאד מספק שלא סיפק את הסחורה בזמן.תקשיבי את צודקת
שזו בעיה שלי
אני התנצלתי בפניה על כך
אבל יאלהה צריך לזרום מה היא מרויחה מכאן תתמונות היא עוד לא קיבלה!
קרה לי פעם פעם פעם שפתחתי אשכול פה בפרוג על לקוחה כמו הנ"ל
תקשיבי את צודקת
שזו בעיה שלי
אני התנצלתי בפניה על כך
אבל יאלהה צריך לזרום מה היא מרויחה מכאן תתמונות היא עוד לא קיבלה!
יכולה להבין שזה כבר לא מעניין, אבל זה לא סיבה לא לשלם.
ברור שבסופו של דבר היא צריכה לשלם על התוצר
אני מסכימה,ציינתי ש:
השאר היה בשביל כל התגובות ששפטו בחומרה את הלקוחה ש"הזמינה שירות בלי יכולת תשלום" וחושבת שצלמות זה "קופת העיר" וכו
לי הלקוחה נשמעה ממש בסדר
ציינת שרצתה לשלם מראש ואת העדפת שלא
אז היא לא ענתה עכשיו לכמה שיחות.. קורה..
בסוף ענתה ולא נשמע שהיית צריכה לאיים בדין תורה כדי שתשלם
גם אני פעם עבדתי למישהי שלא נעים לומר לה שהיא לא שלמה (אני מקוה שהיא ניקית פה ותראה את זה )
זכותך להתייעץ כל עוד לא פרסמת את שמה ברבים.קרה לי פעם פעם פעם שפתחתי אשכול פה בפרוג על לקוחה כמו הנ"ל
??????????????????????.קרה לי פעם פעם פעם שפתחתי אשכול פה בפרוג על לקוחה כמו הנ"ל
יאלללללה בואו נתייג אותההיא יכולה לקרוא את ההודעה עכשיו ולדעת שלא כדאי לה להתגלגל עוד פעם לעולם כי לא שילמה את שכרך.
אני רואה שכולם פה נגד הלקוחה
וברור שבסופו של דבר היא צריכה לשלם על התוצר
אבל -
לקבל תמונות אחרי כמה חודשים, זה לא רק מבאס, זה באמת יכול להיות כבר לא מעניין..
וסליחה מכבוד הצלמת - לא יודעת למה התכוונת שכתבת בגלל הקורונה זה התעכב, אבל מדברייך נשמע שהסיבה היותר קרובה לאמת זו הדחיינות
יכולה להגיד לך על עצמי,
הבן שלי הצטלם בחודש שבט ועדיין לא קיבלתי את האלבום
(במקרה שלי זה היה ידוע מראש, אחותי הצלמת האלופה היתה לפני לידה והיה ברור שזה יחכה לאחרי)
וכמובן שיהיה לי נחמד להסתכל באלבום כשיגיע אבל זה מסתכם בנחמד..
כל ההתרגשות מהאירוע כבר עברה.. מי זוכר בכלל שלגבר הקטן הזה היו פעם תלתלים..
לא הבנתי אבל אמרת ששלחת להם אותם?שלחתי הודעה לעורכת שהתמונות ברשותי אך הן "בנות ערובה" וברגע שאדע שהכסף נשלח עם שליח לקרוב משפחה שם, אני שולחת את התמונות
יש אפשרות בגמבו לגבות תשלום על החומר. תנצלי את זה.שלחתי אותם בגמבו מייל ללקוחה ואני רואה שזה לא הורד
אם מישהו מזמין לתאריך מסוים והוא מיד בוחר תמונות אז ברור שצריך לספק לו את זה בזמן אם לא זה גזל..יש לי שאלה באמת בתמימות לא לקנטר חלילה ולא ספציפית על הצלמת שפתחה את האשכול אלא סתם תהיה הלכתית
נניח שהוזמנה צלמת מתוך כוונה לשימוש מסוים בתמונות והצלמת הבטיחה תוך שבועיים
אם היא התעכבה ושולחת לאחר חודשיים אולי אין בהם כבר צורך??
מי אמר שבדין תורה הצלמת ודאי צודקת?? היא לא רוצה את התמונות יכולה להגיד אין לי בהם כרגע צורך
במיוחד לאילו שאומרים שזה מותרות, אולי עכשיו בתקופת הקורונה אין לה שקל, בעבר כשהזמינה היה לה
הרי בכל מקצוע אחר זה בודאי קביל, הזמנת שמלה לחתונה התופרת התעכבה ומביאה לך אחר כך את לא רוצה לקחת את השמלה, מחויבת לשלם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: