שתראה ותבין! מה שאדם עושה לעצמו הוא עושה.תארו לכם שהיא משוטטת פה בפרוג, ורואה כל מה שכתבו עליה?
אולי זה מה שמשכנע אותה לשלם סוף סוף...
שתראה ותבין! מה שאדם עושה לעצמו הוא עושה.תארו לכם שהיא משוטטת פה בפרוג, ורואה כל מה שכתבו עליה?
אולי זה מה שמשכנע אותה לשלם סוף סוף...
חכמים לאחר מעשהפעם הבאה-תשלום בסוף יום הצילומים.
חכמים לפני המעשה הבא.חכמים לאחר מעשה
היא כבר דברה איתה. באסרטיביות. בלי מידי להבין. היא משלמת לה בשבוע הבא...להצעתי (על משקל, לדעתי): כתבו לה שאתם מבינים שהיא במצב קשה מבחינה כלכלית ולכן היא לא מגיבה ואתם נותנים אופציה לשלם בתשלומים.
ככה היא אמרה, נהיה חכמות שבוע הבאהיא כבר דברה איתה. באסרטיביות. בלי מידי להבין. היא משלמת לה בשבוע הבא...
לכן עשיתי שלוש נקודות. היינו נחיה ונראהככה היא אמרה, נהיה חכמות שבוע הבא
אמרה מתי זה ה"שבוע הבא" שלה?סיכמנו שהיא תבוא לקחת את התמונת ותשלם בשבוע הבא
הניסיון שלי היה הפוך, וסליחה מהצלמת....סליחה על הסטת הנושא
אני בתור לקוחה דרשתי מהצלמת (צילומי חלאקה) חוזה, רציתי שתעמוד בזמנים, זה היה לי מאד חשוב מניסיון עגום
היא נתנה חוזה, תכלס - לא עמדה בכלל בזמנים, וכמובן שפיצוי לא חלמתי לקבל.
משום מה כל הצלמות לא עומדות אף פעם בזמנים...
אולי תסבירו לי פעם אחת צלמות יקרות, מה הרווח שלכן מדחיית עבודה?? הרי בכל מקרה תצטרכנה לשבת על זה מתישהו.. למה להוציא את הטעם והמיץ מהתמונות ולהביא אותם כשהם כבר לא מעניינות כ"כ אחרי עיכוב של כמה חודשים???
בדיוקקקקהיא תיקח את התמונות בשבוע הבא? ובאותו מעמד תשלם?
זו הכוונה של הסיכום ביניכן?
למה מ הקרה אני קופת חסד?להצעתי (על משקל, לדעתי): כתבו לה שאתם מבינים שהיא במצב קשה מבחינה כלכלית ולכן היא לא מגיבה ואתם נותנים אופציה לשלם בתשלומים.
אם היא לא תיצור קשר אני אנדנד לה שוב....אמרה מתי זה ה"שבוע הבא" שלה?
למה מ הקרה אני קופת חסד?
וממשש לא נראה לי שזה נכון לגביה...
אם היא לא תיצור קשר אני אנדנד לה שוב....
יאלה קדימהבא לי לפתוח אשכול עצות למתחילים להתנהלות מול לקוחות
תקשיבי את צודקתאני רואה שכולם פה נגד הלקוחה
וברור שבסופו של דבר היא צריכה לשלם על התוצר
אבל -
לקבל תמונות אחרי כמה חודשים, זה לא רק מבאס, זה באמת יכול להיות כבר לא מעניין..
וסליחה מכבוד הצלמת - לא יודעת למה התכוונת שכתבת בגלל הקורונה זה התעכב, אבל מדברייך נשמע שהסיבה היותר קרובה לאמת זו הדחיינות
יכולה להגיד לך על עצמי,
הבן שלי הצטלם בחודש שבט ועדיין לא קיבלתי את האלבום
(במקרה שלי זה היה ידוע מראש, אחותי הצלמת האלופה היתה לפני לידה והיה ברור שזה יחכה לאחרי)
וכמובן שיהיה לי נחמד להסתכל באלבום כשיגיע אבל זה מסתכם בנחמד..
כל ההתרגשות מהאירוע כבר עברה.. מי זוכר בכלל שלגבר הקטן הזה היו פעם תלתלים..
בנ"א במצוקה לא אמור לפרגן לעצמו צלמתכולכן צודקות, אבל במקרה שהלקוחה אפילו לא הורידה את התמונות מהג'אמבו מריח כמו מצוקה...
לא שזה מתיר לא לשלם.
מי שאין לו כסף שלא יזמין שירות (בפרט מותרות) , אבל, אולי כדאי לרחרח איפה היא עומדת.
יכולה להבין שזה כבר לא מעניין, אבל זה לא סיבה לא לשלם.אני רואה שכולם פה נגד הלקוחה
וברור שבסופו של דבר היא צריכה לשלם על התוצר
אבל -
לקבל תמונות אחרי כמה חודשים, זה לא רק מבאס, זה באמת יכול להיות כבר לא מעניין..
וסליחה מכבוד הצלמת - לא יודעת למה התכוונת שכתבת בגלל הקורונה זה התעכב, אבל מדברייך נשמע שהסיבה היותר קרובה לאמת זו הדחיינות
יכולה להגיד לך על עצמי,
הבן שלי הצטלם בחודש שבט ועדיין לא קיבלתי את האלבום
(במקרה שלי זה היה ידוע מראש, אחותי הצלמת האלופה היתה לפני לידה והיה ברור שזה יחכה לאחרי)
וכמובן שיהיה לי נחמד להסתכל באלבום כשיגיע אבל זה מסתכם בנחמד..
כל ההתרגשות מהאירוע כבר עברה.. מי זוכר בכלל שלגבר הקטן הזה היו פעם תלתלים..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: