כואב הלב לשמוע אבל אני לא רוצה לתת לך עצות אני רוצה לומר לך תודה כן תודה לראות אשה במצב כזה עם כל העצמות זה מחזק אתי אני אישי עובר עכשיו משהו מאוד קשה בחיים והיתי על סף אייוש אך ראיתי את הדברים שלך זה מאוד מחזק תודה רבה אין לי מילים וה' יעזור לכלנו שיהיה רק טוב מאחלת לך שנה טובה ומתוקהבאמת תודה לכל אלו שטרחו להגיב כאן ובאופן אישי
ממליץ על ארגון פלא יועץ שעוסק בדיוק בזה.ברעיון נשמע טוב
השאלה אם גם בפועל
אנחנו עמוק בעזר מציון ובית חם
לא ידוע לי ממש על מישהו שלוקח את הטיפול והליווי לידיים שלו באופן אישי עם מעקב צמוד וכו'
אם כן אשמח לשמוע
זה בדיוק מה שאני מחפשת
לא ידוע לי ממש על מישהו שלוקח את הטיפול והליווי לידיים שלו באופן אישי עם מעקב צמוד וכו'
בעז"ה אתפלל עלייך בימים נוראים!!!באמת תודה לכל אלו שטרחו להגיב כאן ובאופן אישי
אם המשפחה לא יכולה מכל מיני סיבות לעזור אז,
שלעולם אבל לעולם אי אפשר לדעת מה קורה אצל אף אחד
לא כ''כ פשוט ללכת לצער אותם הציבור לא יודע כמה הם סובלים מהצרות שהם שומעיםואגב, הלכתם לעצה וברכה אצל מי מצדיקי הדור?
זה ממש נוגע ללב........
זה לא מדוייק.יש ארגונים שזה מה שהם עושים נותנים מעטפת ומלווים את המתמודד ובני משפחתו.
היא יכולה לפנות לעזר מציון יש להם שם ליווי למתמודד ולבני משפחה.
בבית חם יכולים לעזור לה עם ייעוץ פסיכיאטרי דחוף.
אין צורך להפיל את הטיפול על ניקית אנונימית, עדיף לפנות לאנשים שכבר יודעים איך לטפל ואיך לעזור.
נכון! לכן חשוב מאוד גם לחזור ולבשרם בשורות טובות כשהאדם נושע.. וכמו שסיפרו כעת על חכם שלום כהן זצוק"ל שבא אליו תלמיד שלו עם בנו לחלאקה, והרב אמר לו אני כועס עליך(!). התלמיד נבהל על מה ולמה. ענהו הרב זצ"ל לפני כך וכך שנים באת אלי שאתפלל עליך לזש"ק ועד היום אני מתפלל עליכם. ולא חזרת להודיע שנושעתם???לא כ''כ פשוט ללכת לצער אותם הציבור לא יודע כמה הם סובלים מהצרות שהם שומעים
הרבנית קניבסקי סיפרה לאבא של ידיד שלי שהיא לא יכולה לברדם בלילות בלי כדורי שינה מרוב צרות שהיא שומעת
אפשר לשמוע את זה גם מרבנים שחיים איתנו כמו שאני שמעתי באוזניי רב אחד פורק את המטען שלו אצל נהגו המסור ואומר לו אני לא עומד בזה
אני מקבלת הודעות מעזר מציון על סדנאות מפגשים ונופשים שהם עושים למשפחות של המתמודדים.זה לא מדוייק.
נשמע שהם היו אצל פסיכיאטריים,
הטובים בד"כ בפרטי...
וזה לא להפיל,
היא לא חייבת לעשות את זה.
אם היא תרגיש נכון ומסוגלות,
היא תקח. ואם לא, לא.
וגם אז,
היא תנסה לברר וכו.
למרות שאמנם לא מכירה את המשפחה,
אבל חושבת שחשוב מאוד לערב הורים או אח שמתאים לנהל את העניין.
לא נראה שהמקומות האלה תומכים כספית כשמשפחה כזו זה כמו אלמנה חיה וצריך שם הרבה כסף.
גם לצאת לצבור כוח,
לא ידוע לי שיש, אולי בעצם כן - לא מכירה מספיק
קודם כלאני מקבלת הודעות מעזר מציון על סדנאות מפגשים ונופשים שהם עושים למשפחות של המתמודדים.
לקחת את האחריות על המטופל אני לא חושבת שקיים ארגון שיעשה.ברעיון נשמע טוב
השאלה אם גם בפועל
אם כן אשמח לשמוע
זה בדיוק מה שאני מחפשת
לא הבנתי למה התכוונת.קודם כל
טוב לדעת ואפילו משמח לשמוע!
חושבת שהכי מגיע להם בעולם!!
ולגבי הדבר האחר שכתבתי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: