שלא תדעו מצרות
מדובר בכפיתיות בתנועות גוף...הוזזת יד /רגל/להתכופף וכו'=עבירה בקדושה
הזוי...
הוא כל היום במקווה טובל וטובל כי הזיז את הראש וכו'
זה ייסורים מעבר לכל דמיון
רק לחשוב מה הוא היה פעם איזה אברך יקר ועדין נפש
מתמיד גדול
והיום.. עצוב צריך ניסים
וואוו כואב מאוד לקרוא ולחשוב מה הסבל שאתם חווים, לרבות את מה שהוא מרגיש על עצמו מן הסתם.. מחזיקים לכם אצבעות ומתפללים ומתחננים עליכם בכלל כל ישראל לישועות ובשורות טובות בקרוב ממש!!!אם הכפיתיות על רקע דתי- רוחני לפעמים עוזר (חוץ מהתרופות!! ובמקביל) לשבת עם רב גדול שמקובל עליו אפילו אדמור או פוסק או דיין גדול ועם מטפל דתי (מאמינה שימליצו פה) לעשות רשימה של כל הדברים שהוא חייב , ולא לבטל אותם אלא להסביר שזמנית הוא פטור וגם אם... וגם אם.... זה לא נחשב ולמשל טבילה להסביר לו שזה דרבנן וכו' ככה הראש שלו עובד והוא לא יקבל ממטפל חילוני! אני מכירה מישהו כזה שעשה רשימה של הדברים הכפייתים וישב איזה שעה עם פוסק גדול ובאמת הקל מעליו מאד גם בדברים דאוריתא(הגית שמע ישראל, קר"ש)!!
הכפיתיות מגיעה מצורך בשליטה והשיחות מרגיעות את זה מאד.
חשוב לומר ששיחה כזו היא רק בתור התחלה להקל נפשית. כי ברגע שאדם נוטה לזה זה יתפרץ שוב בדברים אחרים.
עוד משהו שאני לא יודעת אם זה אפשרי- כשהסדר יום מלא הבריאות נפש משתפרת. ואת זה עוזרים מאד בסל שיקום.
אם אין אישי?תקשיבי, אני יודעת שיש הרבה מייעצים ועצות
ורופאים וכיוונים שונים של טיפול וכו' וכו'
אני אומרת לך מניסיון של מישהו ממש קרוב
שיצא מזה לגמרי ממש
ע"י טיפול גם תרופתי וגם התהגותי
עזר ברמות מטורפות והוא ממש כאחד האדם לגמרי
פני אלי באישי C7162268 שטרודל גימייל קום
אין לי מה לחזק אותך. משתתקות לי המילים. ממש אני מרגישה את הפה סגור.באמת תודה לכל אלו שטרחו להגיב כאן ובאופן אישי
נ.ב
אין לי גישה לחכמת נשים
אני מאינה שהרבה נשים צדיקות יוכלו גם להקדיש מזמנן
אם מישהי תוכל להביא לשם קישור אשמח מאד
שווה לבדוק את זה בנוסףמניחה שבדקתם כבר, אבל בכל אופן, יתכן שזאת תסמונת טורט?
אני רק שאלה -
אני מרגישה שזה ממש נכון
באמת תודה לכל אלו שטרחו להגיב כאן ובאופן אישי
מה שבטוח תדעו
שלעולם אבל לעולם אי אפשר לדעת מה קורה אצל אף אחד
אפילו האחים לא יודעים כלום ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: