@עגבניה אדומה אני לא מפסיקה לחשוב על זה, איך עוד יש ביננו נשים גדולות שכאלה, שמתמודדות יום יום, שעה שעה, ובמקום לשקוע וליפול, ממשיכות לנסות לעזור לשני, לרחם על המצב שלו, ולעשות הכל כדי להוציא אותו משם, ממשיכות לגדל ילדים ולשמור על שפיות, את פשוט אישה אדירה ומודל להערצה והשראה.
אני בטוחה שיום יבוא, והוא קרוב בעז"ה שהגל יעבור, ותמצאי את עצמך עוזרת לאחרים לעבור את הדברים הלא פשוטים האלו, ועם הרגישות שלך, והניסיון, תמנפי הלאה ותתני כוחות לאחרות.
אם את גרה במרכז, ומעוניינת בעזרה של שמירת ילדים, לקיחה לגינה, קניות, הסעות ממקום למקום, יותר מאשמח לסייע לאשה מדהימה כמוך.
אני מרגישה שממש בא לי לקבל ממך ברכה, לא יודעת אם את מצליחה לראות את עצמך כמו שרואים אותך מבחוץ, אשה גדולה.
מתפללת עליך לכל הטוב שבעולם, ולרפואה אמיתית ושלמה, לכולנו.
אני בטוחה שיום יבוא, והוא קרוב בעז"ה שהגל יעבור, ותמצאי את עצמך עוזרת לאחרים לעבור את הדברים הלא פשוטים האלו, ועם הרגישות שלך, והניסיון, תמנפי הלאה ותתני כוחות לאחרות.
אם את גרה במרכז, ומעוניינת בעזרה של שמירת ילדים, לקיחה לגינה, קניות, הסעות ממקום למקום, יותר מאשמח לסייע לאשה מדהימה כמוך.
אני מרגישה שממש בא לי לקבל ממך ברכה, לא יודעת אם את מצליחה לראות את עצמך כמו שרואים אותך מבחוץ, אשה גדולה.
מתפללת עליך לכל הטוב שבעולם, ולרפואה אמיתית ושלמה, לכולנו.