אין לי אפשרות, שלחתי לך מייל למייל שרשמתיש לך אפשרות לשלוח לי הודעה פרטית?
אודה לך מאד אם תוכלי לעזור לי
אין לי אפשרות, שלחתי לך מייל למייל שרשמתיש לך אפשרות לשלוח לי הודעה פרטית?
שמעת על הפסיכיאטר ד"ר דניאל ארגו?מחפשים מישהו טוב מירושלים
מכירים??
אמנם שמעתי על הרבה דברים אחריםאואה אני קוראת ומתפעלת מהעוצמה שלך, זה כזה קשה, עד בלתי נסבל, לפעמים לנמצאים ליד, הקושי גדול יותר מלסובל עצמו.
מניחה שבדקתם כבר, אבל בכל אופן, יתכן שזאת תסמונת טורט? אם זה החל מגיל צעיר ומתבטא בדברים נוספים כמו השמעת קולות לא רצוניים וכו' כי יש מקום שמטפל בזה טבעי עם תוצאות מדהימות.
שיהיה בהצלחה העיקר, בכל אשר תפנו, וה' יתברך יכול לעשות כל שליח לשליח הנכון, מקוה ומתפללת בשבילכם שתצאו מזה כהרף עין.
אני מכירה את הרב פרקוביץ מקרובתנסי לדבר עם הרב פרקוביץ אני יודיע הרבה אנשים שנאזרו דרכו
מה שיש לבעלך פחות נשמע טורט:אמנם שמעתי על הרבה דברים אחרים
על הטורט עדיין לא שמעתי...
האמת שלאחרונה יש בהחלט קולות לא רצוניים ...פרצופים כמו של מישהו משוגע...
אבל רק לאחרונה אחרי המון שנות התגברות וסבל
@עגבניה אדומה תדעי לך שאת פשוט מהממת!!!שלא תדעו מצרות
מדובר בכפיתיות בתנועות גוף...הוזזת יד /רגל/להתכופף וכו'=עבירה בקדושה
הזוי...
הוא כל היום במקווה טובל וטובל כי הזיז את הראש וכו'
זה ייסורים מעבר לכל דמיון
רק לחשוב מה הוא היה פעם איזה אברך יקר ועדין נפש
מתמיד גדול
והיום.. עצוב צריך ניסים
בבקשה גם תתפללו זה ממש יתן לי כח (אני אשתו וזו התמודדות קשה מאד!!)
חוץ מזה אני חושבת שעם כל העומס הטכני והרגשי את חייבת לדאוג גם לעצמך יקירהאלקטרודות?נוירופידבק? (אם כן אז ניסינו גם את זה)
לצערי לא מצליחה אפילו להגיע לזה ... דווקא אני מרגישה שאני חייבת אבל כשיש מישהו לצידך שרק רוצה כבר למות מייסורים (או מתופעות לוואי של עוד איזה סוג תרופה חדשה)
אז הכל מתגמד...
בס"דמחפשים בדחיפות פסיכיאטר מומלץ בירושלים
לאברך יקר שסובל כבר עשר (!!) שנים מכפיתיות
ועדיין אין שיפור
המצב רק מחמיר
ניסינו את מיטב אנשי המקצוע
טלי וישנה...
ויצמן ...
שיחות..
תרופות.
סיביטי...
דמיון מודרך ועוד
כרגע המצב שכבר אין טעם ליסוע רחוק כל פעם
מחפשים מישהו טוב מירושלים
מכירים??
ועל הדרך אשמח שתתפללו ותבקשו בחודש אלול ישועה לאותו אברך
ה' כבר יודע במי מדובר.. באו מים עד נפש!
תודה!@עגבניה אדומה תדעי לך שאת פשוט מהממת!!!
אני קוראת את האשכול ובוכה
איזה תעצומות נפש, איזה חוזק!! אשת חיל אמיתית שנלחמת עד הסוף בשביל בעלה
ה' ישלם שכרך ובעז"ה את עוד תראי ישועות ותחזרו לימים היפים שלכם יחד בשמחה, אושר, בריאו,ת ונחת
לא יפלא מה' דבר, במיוחד שעכשיו אנחנו בחודש הרחמים והסליחות והמלך בשדה!!
חוץ מזה אני חושבת שעם כל העומס הטכני והרגשי את חייבת לדאוג גם לעצמך יקירה
את פשוט חייבת את זה!!! שלא יקרה מצב שחלילה תקרסי (כמו שישי נפילת מתח)
בבקשה! את חייבת !! זה יעזור לך גם להתמודד טוב יותר ולהיות יותר פנויה רגשית אליו
בעז"ה שתבשרי לנו בשורות טובות בקרוב!!
אמן!!!
מתפללים...!!
שה' ייתן לך כוחות, בעז"ה עוד יהיה טוב!!! את עוד תראי ישועות!!!תודה!
מזדהה עם כל מילה
רק ה' יודע כמה זה לא קל ...
אמנם שמעתי על הרבה דברים אחרים
זה נושא די מורחב, שלא תמיד הוא שחור לבן, ויש בו הרבה נקודות חיכוך עם כפייתיות רגילהמה שיש לבעלך פחות נשמע טורט:
המומחים של Infomed מסבירים:
תסמונת טורט (Tourette syndrome) היא מחלה תורשתית הכוללת היבטים תנועתיים עם טיקים שנודדים ממקום למקום בגוף וברוב המקרים גם היבטים התנהגותיים עם התפרצויות זעם, אי-שקט פסיכו-מוטורי, תופעות כפייתיות והפרעות למידה.
המחלה מתחילה בילדות ולרוב לפני גיל 21, עם מהלך בעל תנודות בתקופת גיל ההתבגרות, ובזמן מצבי לחץ. התבטאותה קלה יותר במצבים של רגיעה ושל ריכוז-יתר בזמן פעילות. הטיקים נעלמים בשינה. ידוע שקיימת אפשרות מוגבלת לעצור את הטיק (Supressability), למשך שניות עד דקות. קיים דחף נפשי וצורך גופני לבצע את הטיק שלא ניתן לעצור או למנוע וביצוע הטיק משחרר את החולה נפשית וגופנית. ברור שהתעסקות עם טיקים מצד אחד ואי-הנעימות החברתית שהם גורמים, מסיטים את תשומת ליבו של החולה מדברים אחרים ופוגעים בתפקודו, ביכולת הלמידה ובחייו החברתיים.
הטיקים הרגילים הידועים הם טיקים פשוטים, תנועות קצרות החוזרות על עצמן, בעיקר בפנים (מצמוץ, עיוותים של הפנים), בצוואר ובכתפיים, שמשתלבים עם טיקים קולניים שחלקם פשוטים (קולות, משיכות אף, ניקוי גרון) וחלקם מורכבים (מילים גסות, קללות, חזרה על המילה אחרונה של עצמו או של אחרים). תנועות מורכבות יותר הן קפיצות בזמן הליכה, נגיעה בחפצים ובעצמו, משיכת שיער וגבות עד להופעת קרחות, סיבובים במעגל, עד לטיקים מורכבים וטקסיים. תופעות נלוות כמו התנהגות כפייתית או הפרעות מסוג קשב וריכוז מחמירות את המצב. התסמונת שכיחה עד 1% באוכלוסייה הכללית, כאשר שכיחותה גבוהה יותר אצל בנים והיא מתחילה להופיע אחרי גיל לשנתיים
איך את מתמודדת לבד??אמנם שמעתי על הרבה דברים אחרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: