אם הוא עורך דין מקצועי שאפשר לסמוך עליו אפשר באמת לקחת את אותו העורך דין של הקונה ולבקש שייצג גם את המוכרים אני אישי מכיר כמו''כ שעשו כך.כשאני מוכרת דירה
אשמח להבין מה החששות/סיכונים בלי לקחת עורך דין
כשהכל תקין ואין דברים מורכבים בעסקה
אשמח לדעת אם יש משהו שמכר דירה בלי עורך דין? איך זה עבר ועל מה צריך לשים לב
תודה
מי ידווח על מכירת הדירה לרשות המיסים?כשאני מוכרת דירה
תודה
קודם כל אם יודעים איך אפשר גם את זה לעשות לבד...מי ידווח על מכירת הדירה לרשות המיסים?
נניח, שיבוא מישהו ויפרט את כל החששות והבעיות יכולות להיווצר,כשאני מוכרת דירה
תודה
כנ''ל עו''ד טוב מקצועי ואמין, עושה את העבודה טוב לשתי הצדדים ואומר לכל צד את החששות הבעיות וכל הסיכונים וכן מבטח את כל הצדדים באופן שכולם יהיו מרוצים, גם בתשלומים גם באחוזים בביטול ובפיגור בתשלומים וכן הלאהנניח, שיבוא מישהו ויפרט את כל החששות והבעיות יכולות להיווצר,
עדין,
תצטרכו עורך דין,
בשביל להגיד לכם אם זה באמת נכון, ושאין עוד כמה חששות ...
בשביל זה צריך עורך דין לגלות אלו בעיות יכולות להיות...כשאני מוכרת דירה
תודה
אם בנסח טאבו הנכס נקי זה גם שייך?יש נכסים שמוטלים עליהם מיסים וקנסות שהבעלים לא מודע,
אז הוא יפסיד מזה מקדמה וכו'אם הקונה יפגר בתשלומים?
איך?יתבע ממך חלק מכספו חזרה?
שאלתי להסתדר בלעדיו ולחסוך שלש אלף שקל על "קשקוש"אפשר באמת לקחת את אותו העורך דין של הקונה
אני בכבודי ובעצמימי ידווח על מכירת הדירה לרשות המיסים?
בוא נגיד שאני אתן לעו"ד לעבור על החוזה לפני החתימהבשביל להגיד לכם אם זה באמת נכון, ושאין עוד כמה חששות
כשהכל זורם ותקין והקונה אדם ישר, גם יש לחוש?צריך עורך דין לגלות אלו בעיות יכולות להיות...
העו"ד יהיה כל כך תמים ?בוא נגיד שאני אתן לעו"ד לעבור על החוזה לפני החתימה
אומר שוב אם יש עו''ד אמין, אפשר ששתי הצדדים ישמשו בשירותיו והוא עושה את העבודה לשביעות רצון שתי הצדדיםכנ''ל עו''ד טוב מקצועי ואמין, עושה את העבודה טוב לשתי הצדדים ואומר לכל צד את החששות הבעיות וכל הסיכונים וכן מבטח את כל הצדדים באופן שכולם יהיו מרוצים, גם בתשלומים גם באחוזים בביטול ובפיגור בתשלומים וכן הלאה
לא תמים אבל הוא לא יעיז לבקש על זה שהוא מעביר את עיניו על מסמך 3000 ש"חהעו"ד יהיה כל כך תמים
שוב, השאלה היתה על מכירה!!לקנות דירה
אשמח לדוגמאות(אני פגשתי כבר את הקונה ולא נראה איזה גנב או תחמן)עורך דין יכול לחסוך לכם הרבה כספים
לא חושבת...אומר שוב אם יש עו''ד אמין, אפשר ששתי הצדדים ישמשו בשירותיו והוא עושה את העבודה לשביעות רצון שתי הצדדים
אני לא יודע יותר מכמה קרובים שרכשו באופן כזה דירה.לא חושבת...
כמו שלא ניתן לקונה אמין לייצג את המוכר...
זה אינטרסים סותרים...
ואם אורך דין של הקונה הוא אובייקטיבי, אז הוא לא טוב למרשה - הקונה...
???אני לא יודע יותר מכמה קרובים שרכשו באופן כזה דירה.
אולי הוא בגלל שהוא עורך דין מנוסה..
עו"ד עוד יותר טוב יעשה עבודה מטורפת למי ששילם לוכנ''ל עו''ד טוב מקצועי ואמין, עושה את העבודה טוב לשתי הצדדים ואומר לכל צד את החששות הבעיות וכל הסיכונים וכן מבטח את כל הצדדים באופן שכולם יהיו מרוצים, גם בתשלומים גם באחוזים בביטול ובפיגור בתשלומים וכן הלאה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: