התסריט חוזר על עצמו מידי שנה.
נכנסת למטבח של פסח.
מתחילה עם לפתן ומיונז.
הלפתן - יאמי
המיונז- מוריד את כל המצב רוח.
אני עושה אותו לפי כל הכללים וההוראות: מקציפה מעט את הביצה עם מיץ לימון, מלח וסוכר- בסכין המעבד. מוסיפה כוס ורבע שמן בטפטוף קלוש. המעבד על במהירות גבוהה. לא הכי גבוהה. אלא כמעט הכי גבוהה.
וזה נשאר נוזלי
מעצבן להתחיל ככה!!!!
למה זה קורה???
ומה לעשות עם התערובת שנוצרה? היא מתאימה לאיזה קוגל? תבשיל? (בלי קמח תפוחי אדמה ובלי תבלינים ובלי...)
נכנסת למטבח של פסח.
מתחילה עם לפתן ומיונז.
הלפתן - יאמי
המיונז- מוריד את כל המצב רוח.
אני עושה אותו לפי כל הכללים וההוראות: מקציפה מעט את הביצה עם מיץ לימון, מלח וסוכר- בסכין המעבד. מוסיפה כוס ורבע שמן בטפטוף קלוש. המעבד על במהירות גבוהה. לא הכי גבוהה. אלא כמעט הכי גבוהה.
וזה נשאר נוזלי
מעצבן להתחיל ככה!!!!
למה זה קורה???
ומה לעשות עם התערובת שנוצרה? היא מתאימה לאיזה קוגל? תבשיל? (בלי קמח תפוחי אדמה ובלי תבלינים ובלי...)