אין שום בעיה, מכינה כל השנה והרבה פעמים גם ברטוב קצת...המעבד מזון היה רטוב? (אפילו טיפה)
התסריט חוזר על עצמו מידי שנה.
נכנסת למטבח של פסח.
מתחילה עם לפתן ומיונז.
הלפתן - יאמי
המיונז- מוריד את כל המצב רוח.
אני עושה אותו לפי כל הכללים וההוראות: מקציפה מעט את הביצה עם מיץ לימון, מלח וסוכר- בסכין המעבד. מוסיפה כוס ורבע שמן בטפטוף קלוש. המעבד על במהירות גבוהה. לא הכי גבוהה. אלא כמעט הכי גבוהה.
וזה נשאר נוזלי
מעצבן להתחיל ככה!!!!
למה זה קורה???
ומה לעשות עם התערובת שנוצרה? היא מתאימה לאיזה קוגל? תבשיל? (בלי קמח תפוחי אדמה ובלי תבלינים ובלי...)
מתאים גם למשרה או ציפוי לדג סלמון /מושט עם שאר התבלינים ב'רוח סלמון אקזוטי ברוטב מיונז וחרדל.'...את המיונז המפושל תוסיפי לקוגל תפו"א
יוצא מקסים!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: