שמעון גוטליב
משתמש מקצוען
פעם הגיע לבית של אבי חבורה של בחורים בפורים ואבי לא רצה להפוך לכתובת אז הוא הביא לי למסור 5 שקל
רק פעם אחת הגיעו?פעם הגיע לבית של אבי חבורה של בחורים בפורים ואבי לא רצה להפוך לכתובת אז הוא הביא לי למסור 5 שקל
כנראה מדובר בחבורה חדשהרק פעם אחת הגיעו?
כן?אתמול הגיעו לפתח ביתי שלוש ישיבות שונות, והבאתי להם את הסכום שהחלטתי,
ואמרתי להם שזה הכסף הקטן, ושלא יכתבו את זה בקבלה,
ועכשיו אביא לכם את הכסף הגדול, ונתתי לכל אחד מקופלת/ פסק זמן/ כיף כיף מה שיצא לי בדיוק מהחבילה,
ואמרתי להם תתפנקו על עבודת הקודש שלכם,
והם היו מאושרים!
ואפילו לא חשבו לבקש תוספת.....
בכל מצוות חסד יש חוויה או חברתית או פרטית, למעט לווית המת,כן?
כי אני הבאתי לפני כמה ימים עם הכסף גם שוקולד לבחורים שדפקו ובעלי אמר לי- מה עבר עלייך?????
אמרתי לו- מגיע להם, ילדים טהורים עושים מצווה למה לא?
אז הוא אמר לי שזה חוויה חברתית ושאני אפסיק להתרגש
יש הרבה בחורים שדבר כזה (שוקולד או אפילו כוס מים) מאוד משמח אותם!כן?
כי אני הבאתי לפני כמה ימים עם הכסף גם שוקולד לבחורים שדפקו ובעלי אמר לי- מה עבר עלייך?????
אמרתי לו- מגיע להם, ילדים טהורים עושים מצווה למה לא?
אז הוא אמר לי שזה חוויה חברתית ושאני אפסיק להתרגש
.אני מכיר אחד שיש לו כסף, וכל שנה בפורים הוא נוסע להתארח אצל משפחתו, ככה שלא מצליחים להגיע אליו מחוסר ידיעה איפה הוא שוהה....
ולגופו של ענין, מומלץ לכל מי שעומד במצב כזה או דומה לו, להסתובב בפורים עם כיסים ריקים מכסף [ואשראי....]
כלומר: אכן הם מוכנים עם ארנקים ריקים.ובאמת זה לא כך
אני רק הוסיף על דברייך בתור אחד שעשה את זה פעם אחת והספיק לינכון הם נודניקים , ולא מרפים, והם נהנים מהחויה
אבל עדין הם בחורי חמד שיושבים ולומדים כל הזמן ולמרות שאני מעולם לא עשיתי את זה - אני מתארת לעצמי שזה לא קל וראוי להערכה רבה
אצלנו ברוך השם מגיעים מהמון ישיבות, בכל זאת אנחנו משפחה גדולה והישיבות שלמדתי, והילדים, והאחים, והאחיינים יודעים להגיע עם הישיבות שלהם.בסוף קצת כאב לי לקרא את התגובות כאן תזרקו להם כסף, תורידו את הסכום תוך כדי וכ'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: