תן מידע, ידיעה, קישור משהואתה יודע הכי טוב מכולם... (דמיון מפותח)
ויזיניץ הם שם 11 שנה והם קנו עם הפרוייקט שלהם שעדין לא בנוי 500 דירות בלבדלבין עיר שויזניץ לבד ב 5 שנים הקרובות מגיעים ל 1000 משפחות
איזה חסידיות?ויש עוד חסידויות בדרך
ואיפה הם לומדים?(שנה שעברה עלו רק 3 ילדים לכיתה א אז לא היתה היתכנות)
חיידר הרב אשדוד, יש תורנות בין ההורים בנסיעות לאשדודואיפה הם לומדים?
מה אתה אומר על דירת 3 חדרים 70 מטר קומה רביעית- הרצל 56- 850 אלף?חיידר הרב אשדוד, יש תורנות בין ההורים בנסיעות לאשדוד
זה רבע שעה בערך עד החיידר
אם זה להשקעה אז לא כל כך מומלץ קומה 4 כי יותר קשה להשכירמה אתה אומר על דירת 3 חדרים 70 מטר קומה רביעית- הרצל 56- 850 אלף?
איזה מתווך?אם זה להשקעה אז לא כל כך מומלץ קומה 4 כי יותר קשה להשכיר
סתם כך אני לא כל כך ממליץ להשקיע במקום שאין לך מישהו שמטפל בנכס (ובקרית מלאכי לא ידוע לי על מתווכים שמטפלים בנכס) שזה כולל השכרה וטיפול בתקלות
אם זה למגורים זה כבר שאלה של מחיר ומבחינת המחיר אני לא בקי 100% במחירים כרגע, אבל לפני חודש הסתובבתי כאן עם המתווך בשביל קרוב משפחה שלי והוא הראה לו דירה שמורה מאד בקומה שלישית ב820 אז קומה רביעית צריך להיות יותר זול בד"כ
מבחינת סביבה זה סביבה שיש בה חרדים, בבניין הזה ספציפית נראה לי יש רק חרדי אחד
אבל תמיד מומלץ להגיע לראות ולהתרשם מה מצב הדירה ומי שרוצה לגור מומלץ לבוא לא בבין הזמנים ולראות את האנשים שמסתובבים ולהיכנס לכולל או למעון או לגנים ולהתרשם
אריאל ווינט 0526232385איזה מתווך?
ראיתי שההצעת מחיר שלו זהה לרימקסאריאל ווינט 0526232385
כל כך נכון, כשהטונים עולים-האנשים בורחיםכל הוויכוחים וההיתכתשויות והירידות האישיות לא זו בלבד שלא יועילו למקום שאתם גרים בו, אלא אף יזיקו
כל מקום יש לו את המעלות והחסרונות שלו
אני גר בקרית מלאכי קהילה עם קרוב ל100 משפחות חרדיות פלוס קהילה ענקית של חב"ד
אחד המעלות הגדולות זה הקרבה למרכז (40 דקות לירושלים ומודיעין עילית 35 לבני ברק ובית שמש 10 דקות לאשדוד ובית חלקיה)
המחירים באמת לא כמו בעפולה ונוף הגליל אבל עדיין זול יחסית למרכז (דירת 3 חדרים מתחיל ב750 בערך (לפני שנה היה ב650))
יש אפילו וויזנצאים שרוצים לעזוב את עפולה ולעבור והר יונה!
תלוי מאד איזו קומה, מצב הדירה ורחובכמה דירת 4 חדרים שם?
למגורים לזוג ליטאי?ואיזה אזורים שם הם הטובים?
זה משתנה קצת מאיזור לאיזורואיזה סוג אוכלסייה גרה שם?
האם יש לזוג ליטאי קלאסי מקום בעיר?
קשה קצת לענות על השאלה הזו כי כל אחד מגדיר חום וקור בצורה שונהוגם איך המזג אוויר שם
קודם כל - אני לא הכי מתמצא באיזור שם@אהרן שטיימן לגבי דירה ברחוב ז'בוטינסקי קומה ראשונה 70 מטר מליון וחמישים אלף, קרוב לויקטורי, אזור של סודנים? מחיר הגיוני?
השנה ברוך השם פותחים כיתה א לראשונה (שנה שעברה עלו רק 3 ילדים לכיתה א אז לא היתה היתכנות)
וכן קיבלנו שטח עם מבנה ענננננקקקק לגני הילדים שלנו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: