בלת"ק."סרטונים?" המצח שלו מתקמט כמו שאני אוהבת, כשהוא לומד.
"אני לא יודע על מה אתן מדברות"
"אני ממש לא 'אתן'. ואני לא מתכוונת לדבר איתה בחיים. היא שאלה אותי אם אני ברמן ואמרה שאתה קורע מצחוק"
אני מאמינה לו שהוא לא יודע.
"אההה זה יוסי ברמן" נהרה נשפכת לו בפנים. הלב שלי גם מקבל שטיפה טובה של רענון.
יוסי ברמן סיפור עצוב. בן דוד עוד מעט בן שלושים שלא מוצא את עצמו בשום עולם.
מועתק מהמציאות. [הדבר היחיד שמועתק ככתבו וכלשונו]בלת"ק.
לא אמין, מחילה.
זו הייתה השאלה הראשונה שהיא הייתה צריכה לשאול. ולא להרפות. ולא לדחות את התשובה אפילו לא לרגע, כדי לדעת האם היא יכולה להמשיך לחיות איתו וד"ל.
לא להיזכר אחרי כמה ימים, באגביות, ולמצוא איזה פתרון בזק.
מה עם זה:מועתק מהמציאות. [הדבר היחיד שמועתק ככתבו וכלשונו]
וכששאלתי איך לא אימתת את זה דבר ראשון, אז היא ענתה לי משפט שהדהים אותי.
"לא היה לי כח למות אז הדחקתי את זה, רבנו על דברים הרבה יותר פשוטים, ולא נגעתי כמעט במהותיים"
בעיבוד אבל [לש' אבלות] החלק הראשון זה ההכחשה.
זאת היתה הכחשה.
ורק שהוא החזיר את זה במכתב, היא התפנתה לזה.
?"היא סיפרה לי שאתה שאתה..
הבכי מאיים לקרוע אותי
"שאתה מגניב ויש סרטונים שלך שאתה קורע, אה..יש לה וואצאפ"
כל הכבוד על הערנות...מה עם זה:
?
בקטע שציטטתי, היא מטיחה בבעלה את ענין הסרטונים והווצאפ, ובפרק הבא הבא אין לכך כל התיחסות, עד לפרק האחרון.כל הכבוד על הערנות...
חיימסון שמעה את השם ואם שמתם לב מדובר באשה שלא חושבת הרבה או יותר מידי.
ראתה משהו---זרקה.
הגיס המבוגר מעלה סרטונים לרשת מידי פעם.
מירי במקום שעומדת לא מסוגלת לברר נתונים או לחשוב בצלילות.
על אף שמהצד לנו כצופים קל לחלק מה הכי גרוע, מה בינוני גרוע, ומה ממש סביל.
היא מעורבבת.
ואת זה ניסיתי להעביר.
הוא נתפס על משהו חמור שהוא עושה.בקטע שציטטתי, היא מטיחה בבעלה את ענין הסרטונים והווצאפ, ובפרק הבא הבא אין לכך כל התיחסות, עד לפרק האחרון.
אם היא מדחיקה וחיה בהכחשה לגבי הענין הזה - היא לא אמורה להעלות אותו בשיחה הראשונה שלהם.
והוא לא אמור להתעלם מזה.
אולי אני קשת הבנה אבל לא ממש הבנתי איך זה עונה לשאלה שלי.הוא נתפס על משהו חמור שהוא עושה.
אמיתי.
בכל יום חמישי במקום ללמוד הוא "מתחזק" עם חברים [מרכאות כי אולי הוא סתם שם ואולי הוא מתחזק]
הוא עסוק בזה.
מה שלא קריטי הוא לא נמצא.
במציאות כמטפלת אני פוגשת את זה, אבל חזקה עליי אם קיבלתי ביקורת על זה כמה פעמים שכנראה בסיפורת זה לא ככה.
כי גם אם אני צודקת, אתם הרוב.
והרוב קובע.
(שאגב, אני יכולה להסכים ולהבין, למרות שב"ה אני לא ממש מבינה בדברים כאלו)מועתק מהמציאות. [הדבר היחיד שמועתק ככתבו וכלשונו]
"לא היה לי כח למות אז הדחקתי את זה, רבנו על דברים הרבה יותר פשוטים, ולא נגעתי כמעט במהותיים"
זאת היתה הכחשה.
עכשיו זה מובן יותר.א. היא שואלת על הכל-כל מה שנודע לה מאחת בגינה.
ב.הוא עסוק רק במה שהוא אשם כי זה מה שתופס אותו בביקורת קרי מה שבאמת קרה.
ג.היא לא חוקרת דווקא על מה שנראה הכי חשוד כי היא עסוקה בלהבהל.
ד. זה עולה בהמשך.
ה. על אף שבמציאות זה יכול לקרוא, כמו שבתאונה קשה יהיה מי שיתייחס לפרטים שוליים או לא קשורים.
[זה מנגנון הגנה. להתעלם או להקצין וכו' נכלל בתוך זה] אני מקבלת שבסיפור אני אצטרך לשנות את זה שיהיה קל לעיכול.
יש פה קצת חזרה, מפרק ו..מטגנת חביתות, חותכת ירקות מוציאה לחם.
למדתי מ @dvory רנד שיש סצנות שמותר להם לקרות בחיים, אבל בסיפורים הם לא מצדיקים את היותם ולא אמינים.מועתק מהמציאות. [הדבר היחיד שמועתק ככתבו וכלשונו]
זאת היתה הכחשה.
אני חושבת שגם זו הגזמה, לכיוון השני. אם אישה אמרה שהוא מגניב וראתה סרטונים שלו, זה לא מגיע כל כך מהר לגרוע מכל.כדי לדעת האם היא יכולה להמשיך לחיות איתו וד"ל.
והנה הנה התפנית המיוחלת. יופי לנומשהי מאיתנו לא נורמאלית.
וזה הדבר היחיד שאני סגורה עליו, ביומיים האחרונים.
לא יודעת מה יש לכולם נגד פס הייצור של הסמנירים. בתכל'ס, אם הם מצליחים לגרום לכל כך הרבה נשים לעשות כל כך הרבה עם כל כך מעט בשביל תורה - אולי הם עושים משהו נכון.לוקח לה הרבה זמן להתפכח מה"פס ייצור אחיד" של הסמינר.
שאלה מעוררת מחשבה.לא יודעת מה יש לכולם נגד פס הייצור של הסמנירים. בתכל'ס, אם הם מצליחים לגרום לכל כך הרבה נשים לעשות כל כך הרבה עם כל כך מעט בשביל תורה - אולי הם עושים משהו נכון.
מספיק טוב.שאלה מעוררת מחשבה.
שאלה מעוררת מחשבה.
יש לי את התשובה אבל צריך לחשוב על ניסוח נכון.
אשתוק כמובן.מספיק טוב.
כי הרי תשובה חד משמעית על מידת טוב והרע בפועלם של בסמינרים -מן הסתם אין. פשוט בזירה הזו מתחשק לי מדי פעם להזכיר שלא הכל שחור בעולמנו השחור - הלבן...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: