מענייןהמתכון הזה מעולה:
כשהכנתי פעם ראשונה השוקולד נהיה חתיכות קטנות,
אז בפעם הבאה קודם בישלתי את השאר, ואז המסתי אותו בנפרד, והוספתי קצת מהסירופ כל פעם וערבבתי. כה לא נהיו גושים קטנים.
אני עושה משהו ממש דומה עם 200 גר' שוקולד
1 ק"ג סוכר
4 כפות קקאו
2 חבילות שוקולד מריר
מכסים את הסוכר במים. מבשלים ובוחשים עד שנהפך לסירופ.
לבשל על אש קטנה את הקקאו והשוקולד עם מעט מים.
מוסיפים את הקקאו לסוכר
מוסיפים 2 כוסות מים ולבשל יחד.
לקרר ולהוסיף 1.5 כוסות אלכוהול