משקאות ליקרים בייתיים

מרים אדריכל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
יש לי בקבוק אלכוהול ואני מחפשת גיוונים לליקרים הקבועים שאפשר להכין...
חוץ מליקר שוקולד וקפה- יש לכם עוד רעיונות? גם ליקרים של פירות מעניינים אותי.
תודה רבה!
 

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
יש לי בקבוק אלכוהול ואני מחפשת גיוונים לליקרים הקבועים שאפשר להכין...
חוץ מליקר שוקולד וקפה- יש לכם עוד רעיונות? גם ליקרים של פירות מעניינים אותי.
תודה רבה!
זה נחמד מאוד וקל להכנה:

 

מסטיק מנטה

משתמש פעיל
מנסיון
כל פרי-להשרות באלכוהול בכלי סגור לכמה שבועות-חודשים
לסנן היטב ולהוסיף תמיסת סוכר (כמות שווה של סוכר ומים להרתיח ולצנן) לטעום עד שטעים ולא חריף מידי , לטעום מידי פעם בד''כ צריך להוסיף תמיסת סוכר עד לאיזון סופי
נשמר שנים

עשיתי מ:
דובדבן יבש ללא חרצנים -יצא מקסים ואת הפרות הספוגים אלכוהול הטבעתי בפרלינים של שוקולד מריר
דובדבן טרי-יצא מדהים
תפוז -מעולה
לימון-מעולה
בננה-נחמד מאד
אפרסק-זרקתי ,לא היה טעים..

וכמובן שוקולד עם (שידרוג שמרלינג ממולא נוגט....:p)
 
נערך לאחרונה ב:

מסטיק מנטה

משתמש פעיל

אספרסו

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מתכון לליקר שוקולד מושחת יש?
משהו בסגנון כמו שאמרו כאן עם שמרלינג וכו'
תודה.
 

ט.ט.ט.

סוכנת ביטוח
מנוי פרימיום
מנסיון
כל פרי-להשרות באלכוהול בכלי סגור לכמה שבועות-חודשים
לסנן היטב ולהוסיף תמיסת סוכר (כמות שווה של סוכר ומים להרתיח ולצנן) לטעום עד שטעים ולא חריף מידי , לטעום מידי פעם בד''כ צריך להוסיף תמיסת סוכר עד לאיזון סופי
נשמר שנים

עשיתי מ:
דובדבן יבש ללא חרצנים -יצא מקסים ואת הפרות הספוגים אלכוהול הטבעתי בפרלינים של שוקולד מריר
דובדבן טרי-יצא מדהים
תפוז -מעולה
לימון-מעולה
בננה-נחמד מאד
אפרסק-זרקתי ,לא היה טעים..

וכמובן שוקולד עם (שידרוג שמרלינג ממולא נוגט....:p)
תותים טריים ילך?
כמה קילו פרי על כמה אלכוהול וסוכר?
ואם אני עושה השבוע זה יהיה מספיק טוב בפורים?
איך עושים תפוז ולימון?
 

מסטיק מנטה

משתמש פעיל
תותים טריים ילך?
כמה קילו פרי על כמה אלכוהול וסוכר?
ואם אני עושה השבוע זה יהיה מספיק טוב בפורים?
איך עושים תפוז ולימון?
עם תותים לא ניסיתי אבל מכירה מישהו שניסה הכל כולל תות ויצא לו מצוין
מכסים את הפרי באלכוהול (בצנצנת ,מיכל פלסטיק של ליטר או כל כלי סגור היטב)
הסוכר -כפי שהסברתי לעיל על תמיסת הסוכר מוסיפים וטועמים עד שהחריפות מתמתנת ומתאימה לחיככם
יהיה מעולה לפורים
תפוז ולימון משתמשים בעיקר בקליפות-שם מרוכז הריח והטעם (החלק הלבן שלהן לא מפריע -בין כה מסננים)

יש לי מתכון לליקר שוקולד מעולה בל''נ אעלה בהזדמנות (הוא הטעם שאהוב על כולם כולל מי שלא אוהב יינות)
 

שלויימע

משתמש רשום
עם תותים לא ניסיתי אבל מכירה מישהו שניסה הכל כולל תות ויצא לו מצוין
מכסים את הפרי באלכוהול (בצנצנת ,מיכל פלסטיק של ליטר או כל כלי סגור היטב)
יהיה מעולה לפורים
תפוז ולימון משתמשים בעיקר בקליפות-שם מרוכז הריח והטעם

יש לי מתכון לליקר שוקולד מעולה בל''נ אעלה בהזדמנות (הוא הטעם שאהוב על כולם כולל מי שלא אוהב יינות)
איך עושים מבננה?
היא לא משחירה?
 

ט.ט.ט.

סוכנת ביטוח
מנוי פרימיום

מסטיק מנטה

משתמש פעיל
הלבן לא עושה את זה מר?
לא.
אפשר להשתמש גם בפרוסות שלימות
ואפשר גם להשאיר ולדחוס אח''כ פרוסה בבקבוק יפה וטעים.
פעם היה טרנד של לימון שלם בתוך בקבוק ליקר-אנשים תהו איך הכניסו אותם- קראתי שהיו מלבישים את הבקבוק על פרח הלימון ונותנים לו לגדול פנימה ואז מנתקים וממלאים ליקר
זה היה מאד אופנתי בעבר הלא רחוק
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מתכון לליקר שוקולד מושחת יש?
משהו בסגנון כמו שאמרו כאן עם שמרלינג וכו'
תודה.
המתכון הזה מעולה:
ממיסים בסיר:
2 כוסות מים
2 כפות קקאו
2 כפות קפה נמס
2 כוסות סוכר
50 גר' שוקולד מריר (לא צמקאו)
להרתיח, לכבות להבה ולצנן
לערבל בבלנדר/מעבד מזון בתוספת שלושת רבעי עד כוס אלכוהול (תלוי במידת החריפות הרצויה)+ 2 כפות פודינג וניל

כשהכנתי פעם ראשונה השוקולד נהיה חתיכות קטנות,
אז בפעם הבאה קודם בישלתי את השאר, ואז המסתי אותו בנפרד, והוספתי קצת מהסירופ כל פעם וערבבתי. כה לא נהיו גושים קטנים.
 

רחליז

משתמש פעיל
המתכון הזה מעולה:


כשהכנתי פעם ראשונה השוקולד נהיה חתיכות קטנות,
אז בפעם הבאה קודם בישלתי את השאר, ואז המסתי אותו בנפרד, והוספתי קצת מהסירופ כל פעם וערבבתי. כה לא נהיו גושים קטנים.
מעניין...
אני מכינה אותו ע''ב קבוע ואפ'פעם אין לי גושים
גם אל תשכחי שבסוף מערבלים את זה במעבד מזון...
אבל זה נמס מעולה. על אש נמוכה עם ערבוב
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  51  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה