אני הכל, חוץ מלטבל סלטים...ואין הבדללעניין בישולים בחמישי, האם באמת ניתן לבשל הכל אז? רוב המאכלים טעימים כשהם טריים.
וואויש שלבים בחיים שבהם צריך להתפשר על המון דברים.
ולפעמים.... יום שישי רגוע זה אחד מהם.
לעניין בישולים בחמישי, האם באמת ניתן לבשל הכל אז? רוב המאכלים טעימים כשהם טריים.
בדיוק על זה הגמרא אומרת ש"בית שאין בו כעס ביום שישי השטן אומר שהוא "פספס" הזדמנות..." אז את רק עושה לשטן עבודה גם ביום שישי (אולי אצלו יום שישי לחוץ.............)יש שלבים בחיים שבהם צריך להתפשר על המון דברים.
ולפעמים.... יום שישי רגוע זה אחד מהם
טיפ קטן נוסף שלא מתאים לכל אחת: אני קונה ארגז עופות טריים ומקפיאה את הכרעיים מטובלים בתבניות- כל תבנית עם תיבול שונה, למען הגיוון... את החזות- חלק אני חותכת לקוביות למוקפץ ודומיו,חלק טוחנת ומקפיאה. חלק אני פורסת לשניצלים מצפה בביצה ופרורי לחם ומקפיאה מסודר עם שקית נילון בין השכבות- בכל תבנית את הכמות הממוצעת שאנחנו אוכלים. ואז אני שולפת ביום חמישי בבוקר את התבנית הרצויה וביום שישי לתנור. יוצא מעולה.
מה שנכון נכון!א"א להגיע ליום שישי רגוע, בלי להתחיל לעבוד על זה מיום רביעי.
אין ניסים!!!
מי שטרח לפני יום שישי, הוא ינוח ביום שישי...
כל הכבוד עלייך! אני ממש לא מסוגלת, צריכה שלושה ימים ושלושה לילות להתאושש...אצלי הכנות לשבת
מתחילות ממוצאי שבת.
כל הכבוד עלייך! אני ממש לא מסוגלת, צריכה שלושה ימים ושלושה לילות להתאושש...
למשל, כביסות בתחילת שבוע.
זהו שזה בדיוק הנקודה שאני לא מבינה אותה.אני מרכזת בדר"כ את הכביסות לראשון שני ומקסימום סיום הטיפול בשלישי
ואחכ זה רק מכונות דחופות מאד
לפחות ליום רביעי וחמישי לא צריכה לחשוב על כביסות
זהו שזה בדיוק הנקודה שאני לא מבינה אותה.
הרי כל יום יש לי שתי מכונות.
אז מזתומרת לעשות הכל ביומיים?
אני יודעת שיש כאלה שעושות יום כביסה אבל אני ממש לא בקטע.
המקסימום מבחינתי זה לא לכבס בחמישי בלילה ושישי, ככה שבשישי יש איזה מכונונת קטנטונת לקפל וזה הכל [אמן!].
אם אני לא יכבס מרביעי והלאה, הרי שכל הכביסה תזלוג ותגיע למרכז המסחרי ברחוב השני..
לא נראה לי שאני מסוגלת לעמוד בזה
איך???? גם הילדים???אבל לא נורא, בשבת בלילה אני עושה 'בייגלה' עם שומשום! מומלץ!
מתבלים כמו עוף בתנור ואח"כ מכניסים למרק?אני קונה עוף שלם קפוא (:
מחלקת אותו אחרי הצלייה בתנור.
כל העצמות שתחת החזה פלוס הכנפיים הולכים למרק, כן, לאחר הצליה. מוסיפים למרק טעם משגע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: