ליום שישי רגוע

secret

משתמש סופר מקצוען
יש לנו רובוט שואב בעובד בשישי בבוקר והתוצאה לגמרי משביעת רצון לטעמנו.
אני משתמשת במגבוני חיטוי לשירותים
תודה על הטיפים והיעילות הכללית!!

את מדברת על האיי רובוט? תוכלי לתת קצת יותר פרטים? הוא מנקה כמו שטיפה?

וכן המגבוני חיטוי של איזה חברה? עוד לא נתקלתי בזה.

-LIGA

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
אני משתמשת בהם במהלך השבוע. בערב שבת - אין מנוס מאקנומיקה.
זה בעצם מגבונים לניקוי כלים סניטריים, יש של סנו וניקול, כמו המגבונים לרצפה, שאגב גם מאד שימושיים אצלי במהלך השבוע.
002142.jpg
002145.jpg

nc

משתמש סופר מקצוען

לי יש רובוט של שאיומי, מהבדיקה שאני עשיתי הוא יותר טוב מהאי רובוט והרבה יותר זול ושקט.
קניתי את הסוג השוטף.
השאיבה מחליפה טאטוא- ועושה את זה הרבה יותר טוב. כמו שואב אבק עוצמתי.
הפונקציה של השטיפה לא מחליפה שטיפה, זה יותר ניגוב מלמעלה של סמרטוט לח. מעולה לחדרי ילדים, פחות יעיל לסלון ולמטבח.

השטיפה הרבה יותר מהירה אחרי שהרובוט מכין את השטח.

מגבוני החיטוי יש כל כל מיני חברות. כתוב שזה מוריד 99.9% מהחיידקים.
זה כמובן לא חוסך את הצורך לשטוף את השירותים באקונומיקה לפחות פעם בשבוע אם לא יותר (תלוי במשתמשים:)
אבל כשחוזרים מהעבודה וכל הילדים בין הרגליים א"א להתחיל לשפוך אקונומיקה. מעבירים מגבונים על כל העסק ובא לציון גואל.
אני עוברת עם זה גם על האסלה מבחוץ, הרצפה שמתחת והקרמיקה מאחורה. עם בנים שמפספסים הרבה פעמים יש שם טיפות שגורמות לריח לא נעים. זה פתרון מעולה בשבילן.

nc

משתמש סופר מקצוען

לי יש רובוט של שאיומי, מהבדיקה שאני עשיתי הוא יותר טוב מהאי רובוט והרבה יותר זול ושקט.
קניתי את הסוג השוטף.
השאיבה מחליפה טאטוא- ועושה את זה הרבה יותר טוב. כמו שואב אבק עוצמתי.
הפונקציה של השטיפה לא מחליפה שטיפה, זה יותר ניגוב מלמעלה של סמרטוט לח. מעולה לחדרי ילדים, פחות יעיל לסלון ולמטבח.

השטיפה הרבה יותר מהירה אחרי שהרובוט מכין את השטח.

מגבוני החיטוי יש כל כל מיני חברות. כתוב שזה מוריד 99.9% מהחיידקים.
זה כמובן לא חוסך את הצורך לשטוף את השירותים באקונומיקה לפחות פעם בשבוע אם לא יותר (תלוי במשתמשים:)
אבל כשחוזרים מהעבודה וכל הילדים בין הרגליים א"א להתחיל לשפוך אקונומיקה. מעבירים מגבונים על כל העסק ובא לציון גואל.
אני עוברת עם זה גם על האסלה מבחוץ, הרצפה שמתחת והקרמיקה מאחורה. עם בנים שמפספסים הרבה פעמים יש שם טיפות שגורמות לריח לא נעים. זה פתרון מעולה בשבילן.

לבן

משתמש סופר מקצוען
:eek::eek::eek:
איך???
זה כמו להתחיל לנקות שוב לפסח מיד אחרי פסח...
איך מורחים את זה על שבוע?
את צריכה להיות סופר מאורגנת בשביל לחשוב על זה...
מה עושים במוצ"ש בשביל להיות מוכנים לשבת הבאה:
במוצ"ש מורידים נעלי שבת, מנקים או מצחצחים, מייבשים ומכניסים למגירת הנעליים עד השבת הבאה.
מכונת כביסה לבנה - לחולצות בנים שבתיות, צבעונית עדינה- לבגדי הבנות השבתיים.
מצחצחים כלי כסף או פשוט מכניסים למקום סגור שלא יהיו בחוץ עד השבת הבאה וישחירו
מנקים את בזיכי הזכוכית
מקפלים את המפות ושמים בארון במקום נגיש או מכבסים.
מוודאים שיש בבית נייר חתוך / מפות ניילון וכל השאר לשבת הבאה, במידה שלא, מכינים רשימה. לא להזכר ביום שישי בצהריים.
אפשר גם להשרות קטניות בתחילת השבוע ובהמשך לברור ולהקפיא בשקיות קטנות/ כוסות ח"פ לפי הכמות שמשתמשים, זה עושים אחת לכמה שבועות.
מי שאופה חלות ומקפיאה - אפשר להכין את החלות במוצ"ש של שבתות החורף.
כל מה שמתואר כאן מלבד החלות זה בסיס התארגנות שלוקח בין רבע שעה, גג חצי שעה כל מוצ"ש, רוטינה לגמרי. מי שמכניסה את זה לסל ההתארגנות הבסיסי שלה- ימי שישי אצלה הרבה יותר נינוחים.

קדימה צעד

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עימוד ספרים
זהו שזה בדיוק הנקודה שאני לא מבינה אותה. הרי כל יום יש לי שתי מכונות. אז מזתומרת לעשות הכל ביומיים? אני יודעת שיש כאלה שעושות יום כביסה אבל אני ממש לא בקטע. המקסימום מבחינתי זה לא לכבס בחמישי בלילה ושישי, ככה שבשישי יש איזה מכונונת קטנטונת לקפל וזה הכל [אמן!]. אם אני לא יכבס מרביעי והלאה, הרי שכל הכביסה תזלוג ותגיע למרכז המסחרי ברחוב השני.. לא נראה לי שאני מסוגלת לעמוד בזה :([/]

מותר לשאול כמה קילו בגדים מסוגלת מכונת הכביסה שלך להכיל?
עד לפני כמה שנים הייתה לי מכונה של חמש קילו
היום יש לי מכונה של 9 קילו והחיים שלי עברו מהפך אמיתי לטובה ;)
ושמועה שמעתי שיש גם מכונות של 12 קילו שכנראה יכולות להקל על החיים של אמהות למשפחות יותר גדולות משלי.

אני עדיין צריכה לעשות שתיים ולפעמים שלוש מכונות כביסה ביום
אבל כל מכונה מכילה יותר, ואני לא צריכה 'להחזיק ראש' במירוץ של 'להכניס להוציא להכניס להוציא להכניס להוציא' וזה שיפור מדהים. פשוט ניגשים לעשות כביסה כשצריך בלי מדי הרבה תכנונים....

לא כולם יכולים לעשות כביסות רק בתחילת שבוע, תלוי מה גודל המשפחה (וגם כמה פעמים ביום צריך להחליף לילד מכנסיים... וכמה בקרים היו צריכים להוריד מצעים רטובים מהמיטות....:().
אם יש תקלות כאלה ברור שמכבסים... אבל רק את מה שחייבים מפעילה גם מכונה חצי ריקה העיקר שלא יהיה מדי הרבה עבודה.
וביום שישי ממלאת את המכונה שמיועדת להפעלה מיד במוצאי שבת. ככה יש פחות עומס בחוץ.

ואם להיות כנה - לפעמים אני לא עומדת בכלל הזה של לא לכבס בחמישי שישי (היום למשל אני לא אעמוד בו כנראה....) אבל יודעת שזה חשוב ומשתדלת מאוד.[/QUOTE]

secret

משתמש סופר מקצוען
מותר לשאול כמה קילו בגדים מסוגלת מכונת הכביסה שלך להכיל?
המכונה שלי 7 קילו, אבל היא מספקת אותי כי היא מכילה בדיוק את הגודל של המגירה.

המכונות הענקיות הם בשביל משפחות ברוכות ילדים [למרות שבהרבה מקרים גם שני ילדים זה משפחה ברוכה...], בשבילם אצטרך לחכות לעוד פריטי לבוש כדי שהמכונה תתמלא.

רק מה, גם אני אחסל את הכביסל שלי ביום שלישי או אפילו רביעי, ביומיים הנותרים הוא שוב יתמלא, בשישי שבת עוד ואז אני מגיעה למוצש עם פיצוץ אוכלוסין במרפסת המטבח.

חרמון

משתמש מקצוען
טיפ קטן נוסף שלא מתאים לכל אחת: אני קונה ארגז עופות טריים ומקפיאה את הכרעיים מטובלים בתבניות- כל תבנית עם תיבול שונה, למען הגיוון... את החזות- חלק אני חותכת לקוביות למוקפץ ודומיו,חלק טוחנת ומקפיאה. חלק אני פורסת לשניצלים מצפה בביצה ופרורי לחם ומקפיאה מסודר עם שקית נילון בין השכבות- בכל תבנית את הכמות הממוצעת שאנחנו אוכלים. ואז אני שולפת ביום חמישי בבוקר את התבנית הרצויה וביום שישי לתנור. יוצא מעולה.
מילא העוף לסעודת שבת זה בקטנה...
הרעיון הוא לארוחות צהרים ביום ביום

noa123456

משתמש צעיר
ערב טוב לכולם,
אשכול מעניין מלפני כמה שנים שנתן לי טיפים לגבי איך אפשר להתכונן לשבת קודש בעונת החורף ברוגע ובשלווה..
אשמח לעוד טיפים מאנשי פרוג בזמן הזה
תודה מראש למשתפים!

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה