ליום שישי רגוע

אות לי

משתמש סופר מקצוען
סליחה על החטטנות...
אין מחילה לחטטנות..;)
יש ילדים קטנים?
לאף אחת לא נולדים ילדים גדולים..
יש עוזרת במהלך השבוע?
יש - וביום ראשון..
זה הכל עניין של אופי וסדר עדיפויות/קדמיות - אני מתכננת את יום שישי כבר ביום שלישי..

ראויה לשבח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
בכל אופן הכי מוצלח זה בחמישי לארגן את כל הבישולים עד לחלק הבישול ובשישי בבוקר רק להדליק את האש בלי להתחיל ללכלך כלים ובאלגן סלטים גם בחמישי, שטיפה תמיד צריך בשישי- אני בד׳׳כ בשישי בבוקר מעבירה ניגוב, שיהיה נקי לעין וכשאני גומרת את כל הבאלגן, שטיפה בקטנה וזהו- יותר קל לי.

תיקתוק

משתמש סופר מקצוען
אין מחילה לחטטנות..;)

לאף אחת לא נולדים ילדים גדולים..

יש - וביום ראשון..
זה הכל עניין של אופי וסדר עדיפויות/קדמיות - אני מתכננת את יום שישי כבר ביום שלישי..
@אות לי
את נשמעת טיפוס מאורגן...
תפרגני כמה טיפים בבקשה.

הכותל

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אצלינו מתחילים ברביעי:
קניות, שטיפה-(אין לנו ילדים קטנים בבית, אבל בשישי עוברים עוד נקיון קליל בחלק מהבית,אם התלכלך של טיטוא וניגוב).
בחמישי:
בישולים, אפיה, עריכת שולחן וכו'.
ובשישי גימורים אחרונים של הכנת הנרות... (משתדלים עד 12 בצהריים)

saralulu

משתמש מקצוען
כל החיים אני עובדת
יום שישי סוגרים את המעון בשעה 13:00 עם טיפונת איחורים של הורים..מגיעים הביתה בשעה 14:00
גם בימי החורף הקצרים הבית מטופטפ לשבת כשעה לפני כניסתה..
ומטופטפ אומר מטופטפ למי שמכירה אותי..;)
כל הכבוד!

saralulu

משתמש מקצוען
אצלינו מתחילים ברביעי:
קניות, שטיפה-(אין לנו ילדים קטנים בבית, אבל בשישי עוברים עוד נקיון קליל בחלק מהבית,אם התלכלך של טיטוא וניגוב).
בחמישי:
בישולים, אפיה, עריכת שולחן וכו'.
ובשישי גימורים אחרונים של הכנת הנרות... (משתדלים עד 12 בצהריים)
הלוואי עלי:(

saralulu

משתמש מקצוען
לכל המושלמים/ות

אתם מיוחדים!!

ולאלה שעדין בדרך...

תתעודדו, יש עוד הרבה כמוכם שעד השניה האחרונה לא ממש מספיקים...
ועם כמה קטנטנים עם כישורי טינוף וקצת בעיות ארגון הקרקס נכנס לפעולה...
וזה בסדר, הכל חביב לפני ה' והכל נרשם... כל מאמץ! כל התגברות כל חיוך ביום שישי כזה שווה מליונים! זה נכון שהתארגנות מוקדמת ותכננון מניבים פירות מדהימים, אבל צריכים להיות גם ערוכים לחריגות... ושמה רק מידות מתוקנות יכולות לתפקד... כי האסיטואציות יהיו מאתגרות מאד!
אז אולי אוכל מהמקפיא הוא פחות מושלם... אבל דיברו פה כבר על סולם ערכים והוא הכי חשוב!

ואם בעצות מעשיות לבלאגניסטים/ות כרונים...
תמיד תשריינו מדף ריק בארון לדחוף בו את כל הכביסה הלא מקופלת... היא תסתדר שם מצויין במשך השבת...
גיהוץ לימי השבוע הוא ממש לא חלק מההכנות לשבת...
קוגל שמוקפא ולא מופשר הוא ממש אכיל ואפילו טעים ויש עוד מישהי שקבוע מבקשת את המתכון והיא לא מבינה שזה הסוד...
וכו' וכו'
תעלו עוד ;)
תודה על העידוד!

הכותל

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
הלוואי עלי בהקשר של 12 בצהריים הכל מאחורינו....
תמיד יש גימורים אחרונים עד הרגע האחרון כמעט.
הייתי באיזשהו מקום בארץ בשבת, יום שישי יצא לי להיכנס לשם למשפחה והאישה ישבה בערך2 בצהרים - (בקיץ) לבושה ומוכנה, וחיכתה לשבת.
היא אמרה שבקהילה שלה מתפללים מוקם נראה לי חצי שעה לפני הד"נ. זה היה כיף לראות את זה, ונתן לי גם חשק.

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
התפרסם אתמול ב"לעניין" הרצאות יום שישי קצר של יעל זלץ בגבעת שאול. אין לי את הפרסום, אבל מאמינה שאפשר להתקשר למתנ"ס גבעת שאול לפרטים

-LIGA

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
בערבי שבת הקצרים אני בד"כ מגיעה מוכנה יותר ובזמן להדלקת נרות, יותר מאשר בשישי הארוכים.
ולמה?
כי פחות מורחים את הזמן, יש יותר לחץ, ואין זמן ללכת לישון....:confused:
אבל לא נורא, בשבת בלילה אני עושה 'בייגלה' עם שומשום! מומלץ!:p

דג הכסף

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
"השבת היא מקור הברכה"
אנו מפיצים לוח זמני הד"נ לפי 10 דק' לפני הזמן הרגיל -(50 דק' לפני השקיעה)
לפי זמני ירושלים והסביבה , וכן לפי בני-ברק.
מצורף דף הדלקת נרות 10 דק' מוקדם לשנת תשע"ט.
מופץ חינם!-ניתן לבא לקחת מאיתנו דף או שנשלח לכם בפקס או במייל, בתאום. 0504150924 / 02-5863452 או במייל : <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אם יש מי שרוצה שנכניס או נוציא רשימת התפוצה לעידכונים בקשר לזמני הד"נ לשליחת הודעה לחצו כאן
נ.ב אם יש מישהי מעיר אחרת שרוצה שנעשה זמנים גם לפי העיר שבו היא מתגוררת שתשלח בקשה למייל או בטלפון.

(מצורף קובץ של מודעת פרסום ושל לוח זמני הד"נ לפי ירושלים והסביבה, ובני-ברק)

קבצים מצורפים

• בזכות נשים צדקניות-להדפסה.pdf
    KB 190.6 · צפיות: 46
  • זמני הד''נ, בני ברק תשע''ט.pdf
    KB 269.6 · צפיות: 21
  • זמני הד''נ, ירושלים תשע''ט.pdf
    KB 269.7 · צפיות: 26

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה