לטובתכם . חוזר על עצמו כל הזמן

ari1980

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איך הגעת לזיופים לא הבנתי

קומבינה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
איך הגעת לזיופים לא הבנתי
(דרך אגב הרב שאותו אני שואל אוסר לגנוב שקל מהמדינה, ומתיר לזייף תלושים בכה"ג)
יש את הענין הלכתי וההשקפתי
ויש את החלק הפרקטי
שאותו באתי לחדד
ו BDI יודעים מה גובה התלוש של כל אזרח? חידשתם לי

משכנטוב

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
אוטומציה עסקית
יש את הענין הלכתי וההשקפתי
ויש את החלק הפרקטי
שאותו באתי לחדד
ו BDI יודעים מה גובה התלוש של כל אזרח? חידשתם לי
לא התכוונתי לזייף אלא להוציא פיקטיבי.
ולא הבנתי איך הBDI אמור לעזור לבנק לדעת משהו על משכרות

פרקל משכנתאות

משתמש צעיר
העניין הזה מאוד תלוי בין הבנקים,
יש בנקים שמאשפרים ומעלימים עין ואחרים שכן מקפידים לבדוק באופן מדוקדק יותר לגבי אישורי כולל (מבקשים תדפיס עו"ש ל6 חודשים ובודקים את הצילום של כל צ'ק שהופקד)- בבנק שמקפיד- לא ראוי להגיד בקשה באופן הזה.

לגבי הבנקים שכן מתירים, פעם כשהגשתי בקשה למשכנתא עם סכומים גדולים מכולל, הפקידה קרצה לי ואמרה: רק תגידי להם שימשיכו להפקיד את הסכומים האלו לפחות עד שהמשכנתא תעבור... ונתנה אישור.

תגידו אתם אם מישהו כאן משקר.

• תודה
Reactions: szn

פרקל משכנתאות

משתמש צעיר
רק דבר אחד נוסף,
כששאלתי דיין לגבי זה, הוא אמר לי שמותר רק במקרה ולאנשים יש באמת הכנסה נוספת לפחות באותו סכום (רק שלא עומד בקריטריונים שניתן להגיש לבנק...) ולפי זה הם כן יוכלו לעמוד בתשלומים המשכנתא.
אין עניין לשקר באופן שיביא על אנשים חובות שהם לא יוכלו לעמוד בהם.

LO

משתמש פעיל
לשקר זה לשקר. ולהגיד שהמלגה היא כך למרות שהיא אחרת זה שקר.
אתה צודק שבגלל שיש הבדלי צריכה ותרבות שונה המדד בציבור החרדי צריך קריטריונים שונים.
זה באמת סיבה לשאול רב
בכל הנושאים האילו - שכ''א ישאל את הרב שלו.נקודה.
ההצעה מועלית כאן,אבל ההחלטה היא של כ''א בנפרד אם להשתמש בה או לא.

ari1980

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
רק דבר אחד נוסף,
כששאלתי דיין לגבי זה, הוא אמר לי שמותר רק במקרה ולאנשים יש באמת הכנסה נוספת לפחות באותו סכום (רק שלא עומד בקריטריונים שניתן להגיש לבנק...) ולפי זה הם כן יוכלו לעמוד בתשלומים המשכנתא.
אין עניין לשקר באופן שיביא על אנשים חובות שהם לא יוכלו לעמוד בהם.
חד משמעית.
אני משכנע אנשים לא לקחת משכנתא למרות שזה הפרנסה שלי. כשאני רואה שקופצים גבוה מדי ואומרים יהיה בסדר נסתדר. והם לא מכניסים שפוי ביחס למשכנתא

יוסף מהצפון

משתמש פעיל
בהמשך לנושא המלגות וכו',
ראשית : הבנק סומך מאוד על הציבור החרדי, שרובו ככולו עומדים בתנאי החזרי המשכנתאות, שלא כמו הציבור הכללי, ששם מתגרשים הרבה וממילא לא מחזירים את המשכנתאות על הדירה השם קנו ביחד, וכו'.

שנית: הרגלי הצריכה במגזר החרדי היא שונה לגמרי מהציבור הכללי, שהם מוציאים הרבה מאוד כסף על בילויים ומסעדות ונופשים, שלא כמו הציבור החרדי,

ולפי ההוצאות של הציבור הכללי קבע בנק ישראל את הנתון שצריך בערך שני שליש הכנסה פנויה, והבנקים יודעים טוב מאוד שהציבור החרדי אינו כן, ולכן מסתמך על מלגות וכו' ואפ' שהם יודעים שזה רק 3 חודשים וכו' (יעיד כל יועץ משכנתאות, מה שהפקידים אומרים לו מתחת השולחן)

ולכן נוטים הרבנים להקל בזה.

ש.ז.י.

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
אם יש לי הון עצמי גבוה. ואצטרך לקחת משכנתא רק סמוך למועד האיכלוס.
מתי צריך לשפר הכנסות? בזמן חתימת החוזה? או סמוך למועד לקיחת המשכנתא?

ari1980

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אם יש לי הון עצמי גבוה. ואצטרך לקחת משכנתא רק סמוך למועד האיכלוס.
מתי צריך לשפר הכנסות? בזמן חתימת החוזה? או סמוך למועד לקיחת המשכנתא?
לא מוכנים להקדים תשלומים??
הכנסות חשוב בעיקר בחודשים שלפני לקיחת המשכנתא מהבנק. לא התשלומים הנוספים. אלא האישור משכנתא ותשלום ראשון

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה