איך הגעת לזיופים לא הבנתי
יש את הענין הלכתי וההשקפתי(דרך אגב הרב שאותו אני שואל אוסר לגנוב שקל מהמדינה, ומתיר לזייף תלושים בכה"ג)
מה הקשר בין BDI לתלושים???היום כבר לא רלונטי לזיף תלושים יש BDI מדברים פה סך הכול על תכנון פיננסי מוקדם.
לא התכוונתי לזייף אלא להוציא פיקטיבי.יש את הענין הלכתי וההשקפתי
ויש את החלק הפרקטי
שאותו באתי לחדד
ו BDI יודעים מה גובה התלוש של כל אזרח? חידשתם לי
בכל הנושאים האילו - שכ''א ישאל את הרב שלו.נקודה.לשקר זה לשקר. ולהגיד שהמלגה היא כך למרות שהיא אחרת זה שקר.
אתה צודק שבגלל שיש הבדלי צריכה ותרבות שונה המדד בציבור החרדי צריך קריטריונים שונים.
זה באמת סיבה לשאול רב
חד משמעית.רק דבר אחד נוסף,
כששאלתי דיין לגבי זה, הוא אמר לי שמותר רק במקרה ולאנשים יש באמת הכנסה נוספת לפחות באותו סכום (רק שלא עומד בקריטריונים שניתן להגיש לבנק...) ולפי זה הם כן יוכלו לעמוד בתשלומים המשכנתא.
אין עניין לשקר באופן שיביא על אנשים חובות שהם לא יוכלו לעמוד בהם.
לא מוכנים להקדים תשלומים??אם יש לי הון עצמי גבוה. ואצטרך לקחת משכנתא רק סמוך למועד האיכלוס.
מתי צריך לשפר הכנסות? בזמן חתימת החוזה? או סמוך למועד לקיחת המשכנתא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: