לחמניות מהממות, אווריריות, קלות, וטעימותתתתתת!!!!!!
גבינה צהובה נמסה , מלאאא רוטב,
ומה צריך יותר מזה?
אז בואו נתחלי:
רכיבים:
בצק:
4-5 כוסות קמח
1 כף שמרים
4 כפות סוכר
רבע כוס שמן
200 מ"ל מים פושרים
1 כפית קמח
מילוי:
רוטב פיצה / רסק עגבניות / קטשופ
3 פרוסות גבינה צהובה
ציפוי: ביצה טרופה עם כפית שמן, שומשום.
אופן ההכנה:
מערבבים את 4 כוסות קמח קמח, עם השמרים והסוכר,
מוסיפים מים, שמן, מערבבים דקה,
מוסיפים את המלח ולשים 8 דק' אם דביק מידיי מוסיפים עוד קמח,
עד שמתקבל בצק חלק ורך, מעט דביק.
יוצרים כדור מה בצק, מניחים בקערה משומנת ומכסים במגבת,
מתפיחים בטמפ' החדר שעה - שעה וחצי עד שהבצק מכפיל את הנפח.
מחלקים ל12 כדורים בגודל שווה ,
מרדדים כל כדור לעלה ארוך, מניחים כפית רוטב ושליש פרוסת גבינה צהובה.
מגלגלים ללחמניה מברישים בביצה, זורים שומשום,
אופים על 175 מעלות, כ 20 דק.
מוציאים מהתנור ונהנים!!!!!!!
בתאבון!!
גבינה צהובה נמסה , מלאאא רוטב,
ומה צריך יותר מזה?
אז בואו נתחלי:
רכיבים:
בצק:
4-5 כוסות קמח
1 כף שמרים
4 כפות סוכר
רבע כוס שמן
200 מ"ל מים פושרים
1 כפית קמח
מילוי:
רוטב פיצה / רסק עגבניות / קטשופ
3 פרוסות גבינה צהובה
ציפוי: ביצה טרופה עם כפית שמן, שומשום.
אופן ההכנה:
מערבבים את 4 כוסות קמח קמח, עם השמרים והסוכר,
מוסיפים מים, שמן, מערבבים דקה,
מוסיפים את המלח ולשים 8 דק' אם דביק מידיי מוסיפים עוד קמח,
עד שמתקבל בצק חלק ורך, מעט דביק.
יוצרים כדור מה בצק, מניחים בקערה משומנת ומכסים במגבת,
מתפיחים בטמפ' החדר שעה - שעה וחצי עד שהבצק מכפיל את הנפח.
מחלקים ל12 כדורים בגודל שווה ,
מרדדים כל כדור לעלה ארוך, מניחים כפית רוטב ושליש פרוסת גבינה צהובה.
מגלגלים ללחמניה מברישים בביצה, זורים שומשום,
אופים על 175 מעלות, כ 20 דק.
מוציאים מהתנור ונהנים!!!!!!!
בתאבון!!