חגיגת פרידה מהמולטי לחנוכה זה.
אין כאן מתכון.
זה הרעיון
כל בצק של לחמניות יתאים
רוטב פיצה
ומי שהמכשיר חלבי אפשר גם מעה [אבל מעט] פתיתי גבינ"צ. ולמה מעט? כי השקעים לא גדולים....
אחרי התפחת הבצק, תולשים פיסה קטנה ומשטחים. מחזיקים ביד מקופלת מעט כגומה. ממלאים מעט רוטב פיצה [וגבינ"צ] וסוגרים היטב. מקפידים שהרוטב ישאר בפנים.
אין צורך להתפיח שוב.
מחממים מולטי עם פלטה של מאפינס. מרססים מעט שמן. מניחים כדור בצק ממולא בכל שקע. כשמכינים את הכדורים יש לשים לב לגודלן שיכנסו לשקע התחתון ויציצו מעליו
סוגרים את המכשיר ופותחים אחרי 4-5 דקות כשלחמניות תפחו לגדול המאפינס כולו והן ממש שחומות.
אין כאן מתכון.
זה הרעיון
כל בצק של לחמניות יתאים
רוטב פיצה
ומי שהמכשיר חלבי אפשר גם מעה [אבל מעט] פתיתי גבינ"צ. ולמה מעט? כי השקעים לא גדולים....
אחרי התפחת הבצק, תולשים פיסה קטנה ומשטחים. מחזיקים ביד מקופלת מעט כגומה. ממלאים מעט רוטב פיצה [וגבינ"צ] וסוגרים היטב. מקפידים שהרוטב ישאר בפנים.
אין צורך להתפיח שוב.
מחממים מולטי עם פלטה של מאפינס. מרססים מעט שמן. מניחים כדור בצק ממולא בכל שקע. כשמכינים את הכדורים יש לשים לב לגודלן שיכנסו לשקע התחתון ויציצו מעליו
סוגרים את המכשיר ופותחים אחרי 4-5 דקות כשלחמניות תפחו לגדול המאפינס כולו והן ממש שחומות.