לא חושב שזו פארודיה, ימים יגידו.זה לא אמור להיות אמין.
כל ההתנהלות לא אמינה...
זו פארודיה על ספרי מתח, לא?
קצת הזוי לא?
בערך.. לפחות בכל מה שנוגע לתשובה על השאלה שנשאלה. חשבתי שזה די ברור מהפרקים שפורסמו עד עכשיו, לא?זה לא אמור להיות אמין.
כל ההתנהלות לא אמינה...
זו פארודיה על ספרי מתח, לא?
זה בהחלט לא נכון. (אני לא מבין כלום בכלי נשק, ועדיין..) זה עוד חלק מהחופש להתפרע שפארודיה מאפשרת.גם זה חייב להיות נכון?...
כי את זה אייל בטח לא היה מאשר
זה כבר יותר קרוב, (במיוחד הקטע של 'ימים יגידו', אבל בכלל..)לא חושב שזו פארודיה, ימים יגידו.
יותר כמו אלגוריה שמתערבבת עם מציאות כמו 'מחנה הקיץ של אדון הוא'.
המממ.. טרפי החביב לא יודע כלום יותר מהם. אם יש קטע מהסיפור שמשמע ממנו אחרת (יש כזה?) זו בפירוש פשלה רצינית שלי.והאמת, לא מסתדר איך עד עכשיו הם לא תפסו את טרפי בגרון, תלו אותו באויר והכריחו אותו להסביר להם מה לכל הרוחות קורה פה.
תודה. אבל לא, לא התכוונתי להפסיק, ובע"ה אני מקווה להמשיך עד הסוף.
זה לא משנה, העיקר שתהיה אחת ממיטות בית דיןשיחנוק אותה
מקווה שאתה יודע מה הוא באמת אומר...שם השם בשפה אחרת
כמובן, אבל אני ממש לא רלוונטי בסיפור הזה..מקווה שאתה יודע מה הוא באמת אומר...
לא. אני מצטער לאכזב אם מישהו ציפה אחרת, אבל זו חד משמעית פארודיה. אני מאמין שכבר בפרק הבא העניין יתבהר לחלוטין.מה שכן, קשה לי לקחת אותו ברצינות ולפחד באמת, כי מהרגע הראשון שברת את הקיר הרביעי עם ה"פרק א'" וכל זה.
אז אם החלטת לקחת לכיוון של מתח אמיתי, אפשר לחזור אחורנית ולשנות.
אם החלטת להישאר עם הפרודיה, מי אני שאפריע? זה מוצלח בהרבה, מודה, אבל מחכה להומור שיפרוץ את המתח ולעוד אמירות שישברו לי שוב את הקיר הרביעי.
אני.. קצת מופתע. לתחושתי דווקא 'הסיפור' של שניהם כבר הובהר למדי.ולהבין מה הסיפור של אבנר וטרפון. טרפון הכי מעניין אותי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: